Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanda tedavi oluyorum fakat bunu nasıl açıklayacağım ben o hayatıma girdikten sonra kimseyle selamlaşmadım bile geçmişteki hatam şuan karşıma çıktı evlenemeyecek miyimTedavi olun,durumu anlatın onun da hayatını etkilemeyin.
Kabullenecegini sanmıyorum, kabullenmiş gibi yapar en fazla ama sürekli gergin, havadan nem kapan biri olur. Evlenemezsin diye bir durum yok tedavi olursun hayatına dönersin. Hiç ilişki yaşamadın mi sozlunle ?Şuanda tedavi oluyorum fakat bunu nasıl açıklayacağım ben o hayatıma girdikten sonra kimseyle selamlaşmadım bile geçmişteki hatam şuan karşıma çıktı evlenemeyecek miyim
Hiç ilişkimiz olmadı çok masum bir ilişki yaşıyoruz ondan sonra herşey çok farklıydı ama bu hastalık herşeyi mahfetti 1 hafta sonra kyk yurduna gidecegim ilaçlarımı oraya nasıl götürecegim bilmiyorum insanlar çok acımasız korkuyorumKabullenecegini sanmıyorum, kabullenmiş gibi yapar en fazla ama sürekli gergin, havadan nem kapan biri olur. Evlenemezsin diye bir durum yok tedavi olursun hayatına dönersin. Hiç ilişki yaşamadın mi sozlunle ?
İlaçlarının ustunde o yazmıyor ki. Mesela geçen kadin doğum bana bir antibiyotik yazmış içeriğinde o hastalığın da tedavisiyle birlikte 10 hastalık daha var. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin. İlaçlarını aksatma. Peki nasıl bulaştı bu ? Surtunmeyle mi ?Hiç ilişkimiz olmadı çok masum bir ilişki yaşıyoruz ondan sonra herşey çok farklıydı ama bu hastalık herşeyi mahfetti 1 hafta sonra kyk yurduna gidecegim ilaçlarımı oraya nasıl götürecegim bilmiyorum insanlar çok acımasız korkuyorum
Cinsel yakınlıkla sanırım hayatımın hatası kendimi düşünmüyorum artık ona zarar vermek istemiyorum bu yüzden ayrılmak istiyorum ama seviyorumda ayrılırsam mahfolur bunu açıklarsam yine mahfolur ve aileler çok samimi gözlerim dolu yazıyorum çok çıkmazdayım çok kimsesiz hissediyorumİlaçlarının ustunde o yazmıyor ki. Mesela geçen kadin doğum bana bir antibiyotik yazmış içeriğinde o hastalığın da tedavisiyle birlikte 10 hastalık daha var. Kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin. İlaçlarını aksatma. Peki nasıl bulaştı bu ? Surtunmeyle mi ?
Nasıl yapacagım bilmiyorum doktorum ayrılmanı gerektiren bişey degil dedi ama bilmiyorumYalanın eninde sonunda ortaya çıkma huyu var, bence dürüst olmalısın…
Sen durumu izah edeceksin, ayrılıp ayrılmama durumu onu ilgilendirir…Nasıl yapacagım bilmiyorum doktorum ayrılmanı gerektiren bişey degil dedi ama bilmiyorum
Bel soğukluğu kaç günde geçer?Cinsel yakınlıkla sanırım hayatımın hatası kendimi düşünmüyorum artık ona zarar vermek istemiyorum bu yüzden ayrılmak istiyorum ama seviyorumda ayrılırsam mahfolur bunu açıklarsam yine mahfolur ve aileler çok samimi gözlerim dolu yazıyorum çok çıkmazdayım çok kimsesiz hissediyorum
Önümde iki seçenek var zaten ya ayrılmalıyım ya açıklamalıyım ikiside beni korkutuyor aileler samimi ögrenmelerinden de korkuyorumSen durumu izah edeceksin, ayrılıp ayrılmama durumu onu ilgilendirir…
Tamamen ona bağlı sonrası ama en azından sen dürüst olmuş olacaksın….
Bu konuyu konuştuğunuzda ilişkiniz bitse bile adamlık edip millete anlatmaması gerekiyor eğer o potansiyelde biriyse bence konuşmadan ayrılÖnümde iki seçenek var zaten ya ayrılmalıyım ya açıklamalıyım ikiside beni korkutuyor aileler samimi ögrenmelerinden de korkuyorum
Doktorum daha erken gelseydin hemen hallederdik dedi ama bilmşyordum ki 14 gün boyunca kullanacagım ilaç verdi birde öglenleri 2 tane 3 gün boyunca kullanacagım ilaç verdiBel soğukluğu kaç günde geçer?
Bakteriyel nedenlere bağlı sıklıkla ise 1-7 gün içerisinde düzelir. Daha dirençli ya da çoklu bakteri bulaşması nedeniyle ortaya çıkmış ise tedavi süresi 4 haftayı bulabilir. Kronik prostatit durumunda tedavi daha uzun sürer. Ortalama 6 ay süreyle tedavi uygulamak gerekmektedir ve tekrarlama riski yüksektir.
Yani tedavi edilebildiği yazıyor internette. Doktor ne dedi ? Hangi seviyede ? Her halükarda sozlune durumu anlatman doğru olan.
Kaç yaşındasın ?Önümde iki seçenek var zaten ya ayrılmalıyım ya açıklamalıyım ikiside beni korkutuyor aileler samimi ögrenmelerinden de korkuyorum
Bu konuyu konuştuğunuzda ilişkiniz bitse bile adamlık edip millete anlatmaması gerekiyor eğer o potansiyelde biriyse bence konuşmad
Asla olmaz ayrılacaksakta rezil olacaksamda bunu bilmeyi hak ediyor diye düşünüyorum ama cesarette edemiyorummerhaba konu hakkında bilgi sahibi olmadığımdan ufak bir araştırma yaptım. bir haftalık antibiyotik tedavisiyle hastalığın ortadan kalktığını okudum. nişanlına söylemesen olmaz mı?
22Kaç yaşındasın ?
Gencsin çabuk iyilesirsin korkma.