merhaba canım ben geldim yazını okudum güzel bilgiler.mailin gelmemiş. bide ben biyer duymuştum televizyonda ama tam hatırlıyamıyorum.bi makine vardı kesin felan diyodu ama boyuta göre onu bi araştır ameliyatsız çözüm diye ........... kendine çok ama çok dikkat et ...bebek içinde inşallah hayırlı olur canım öptüm
merhaba canım ben geldim yazını okudum güzel bilgiler.mailin gelmemiş. bide ben biyer duymuştum televizyonda ama tam hatırlıyamıyorum.bi makine vardı kesin felan diyodu ama boyuta göre onu bi araştır ameliyatsız çözüm diye ........... kendine çok ama çok dikkat et ...bebek içinde inşallah hayırlı olur canım öptüm
offf hemde nasıl ağrım var............
merhaba canım öncelikle geçmiş olsun dileklerimle konuya gireyim.yaklaşık 1yıldır belim ağrıyordu oturduğum zman yerımden kalkmak ölüm gibiydi sağ bacağımın üzerine zorlukla basıyordum.hep üşütmüşümdür yorgunluktandır dıye geçiştirdim gitmek istemedım doktorlara.en sonunda ağrılarım artınca devlet hastanesıne gittim,röntgen çektirdim doktorun bana dediği kuyruk kemiğin eğrilmiş zamanla geçer dedi.Bende önemsmedim oturma simitinde falan oturmaya başladım ama fayda etmedi tabii.dedim bide özel doktora çıkayım özele bi çıktım benden emar sonucumu istedi belden çekılen.sonucu duyduğumda şok olduk bu yaşta bel fıtığı vede çok zayıfım oturup ağladım bayaa.okadar şaşırdım yani.doktorumunda bana dediği L5 S1 bölgemde acil ameliyat olmam gerektiğini yoksa felç olacağımı yada sağ ayağımı kullanamıyacağımı hatta,his kaybımın başladığını söyledi.acilen amelıyat oldum 3 hafta önce açık ameliyat kapalıyı tavsıye etmedı benım doktorumda.sağ ayağımın siniri mosmor olmuşdoktorum dedi.şimdi ALLAH ıma çok şükür ağrım sızım kalmadı gayet iyiyim.bebek düşünüyoruz ama korkuyorum kılo alınması yasak bel fıtığında.bilmem nasıl ALLAH herkesin şifasını versın...
Slm canim eger yakin arada cocuk yapmayio dusunmuyorsan ve kucuk cocugun yoksa amelyatsiz cozum yok derlerse amelyatla kurtul. Arastirdigima gore devamli cok agrilara amelyat cozummus.Ama tedavi oluna bilirse mutlaka tedaviyi gec birakma.Erken tehsis asiri dayanilmaz agrilari onler.gecmis olsun ve Allah yardimcin olsun.
canım saol bende zaten ameliyat olucam da kızım oks ye gircek onu bekliyorum.etkilenmesini istemiyorum bu stresten
herkese çooook geçmiş olsun arkadaşlar bende yeni bel fıtığı amelıyatı geçirdim 3 hafta kadar önce.ağrılarım geçti çok şükür ama en çok üzüldüğüm nokta bebek düşünüyoduk tamdahayırlısı olsun
25 yaşındayım canım amelıyat oldum ama zman zaman yınede ağrı oluyor ama çok hafif onada dinlenıyorum iş yapmıyorum dikkat edıyorum.bebek içinse arastırmalarıma devam edıyorum. bakalım tam zamanlama olarak en idealı kaç ay ALLAH cümlemıze şifa versin
canım naber uzun zamandır yoktum bakıyorum araştırmalara devam ediyorsun isan napıcanı bilmiyorçare arıyor.kapalı ameliyatta tekrarlama riski yüksek diye biliyorum.erden biliyosun dersen benimle birlıkte bir akrabamdaolmuştu ama o kapalı oldu...sonrasında seneye varmadı tekrarladı oda pişman oldu şimdi tekrarolacak..benkurtuldum şükür rabbime dr uma çok dua ediyorum..istedigim zaman arıyorum soruyorum..hiçbir şikayetim yok..yıllardır çektigimle kaldım ...bu msj kuka ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?