• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bel Fıtık sorunu yaşayanlar neredesiniz?

Slm arkadaslar? Nasilsiniz?.....................................................................................

kukacım jınekologla alakalı herhangi bir sorunum yok ALLAHıma çok şükür .ameliyatımı ben kapalı amelıyat istedim fakat doktorum bana açık amelıyatın daha iyi olduğunu açıkladı ve açık ameliyat oldum banada mantıklı geldi doğrusu.hastanede 3gün yattım çok rahattı hastanem özel hast.idihamileliğe gelince doktorum hemen olabilir dedi ama netten araştiriyorum 6 ay 1 yıl kadar bekleyın diyor.doktorum hamıleliğini yatarak biraz zorlanarak geçirirsin dedi hele son aylarda :( biraz 2 ay kadar geçsin tekrar kontrole gidicem hamileliğide tam öğrenıcem bakalım çok istiyorum çünkü hakkımızda hayırlısı olsun dılyelım

Gelincik merhaba! Jenekolojiden sorunun olmamasi sukur cok iyi.Demek en gec 1 sene sene icerisinde hamile kalabilme sansi var Sevindim. Ben bu sene fitik ve tup bebek arasinda secim yapmak zorunda kalmistim.Canim cok sikilmisti karar vermekte cok zorlandim. Boylece baska dr kostum Allahtan amelyat suan icin gerekli degil dedi. Kalbim rahatladi Tup bebek icin seneler sonra ilk defa dollenme oldugu icin sansimiz vardi.Bunun icin sukur dedim.Mayisda giremedik.Allah belki 2-3 ay icerisinde tup bebege girebilmemiz icin yardimci olur diyorum. Cok dua et hemen hamile kalirsan allahin bir mucdesidir bu.Zorluklara dayaniriz yeter cocuk olsun saglikli hayirli olsun. Canim kendine cok iyi bak.

canım merhaba bebek için benim dr en az 1 yıl demişti..çünkü benim dogumdan sonra çogalmıştı.el kadar bebegimi bırakıp belimin derdine düşmüştüm...bence ilk önce olda kurtul...eger yaşın müsaitse bebege sonra karar ver..ben çocugumla dogru dürüst ilgilenemedim.şimdi ikinci için kontrole gidicem bakalım dr izin verirse yapcez...hepinize saglıklı günler

ama eger dr un müsade ettiyse ozama bebişe başla...allahım sanada güzel bir evlat nasip etsin..hayırlısıyla olur inşallah canım müjdeli haberini bekliyorum

ama eger dr un müsade ettiyse ozama bebişe başla...allahım sanada güzel bir evlat nasip etsin..hayırlısıyla olur inşallah canım müjdeli haberini bekliyorum

Slm canim coktan gorusememistik nasilsin? Agrilar var mi? 1 sene geciyorsa belki dr izin verir. Bana tup bebege girebilirsin dediler. Bu gunleri biraz agri var. simdi fitiktam amelyat yaptirirsam yas illerliyor zaten zar-zor dolenme oluyor saklanmak oynuyorum dollenmeyle.Bu yuzden once Allahin yardimiyla bebek diyorum.

Canim Tsk Allah sana sifa versin Ve dr izin verir. Gorusmek uzere

Slm canim coktan gorusememistik nasilsin? Agrilar var mi? 1 sene geciyorsa belki dr izin verir. Bana tup bebege girebilirsin dediler. Bu gunleri biraz agri var. simdi fitiktam amelyat yaptirirsam yas illerliyor zaten zar-zor dolenme oluyor saklanmak oynuyorum dollenmeyle.Bu yuzden once Allahin yardimiyla bebek diyorum.

Canim Tsk Allah sana sifa versin Ve dr izin verir. Gorusmek uzere

ALLAHım herkesin gönlüne göre versin önce sağlık herzaman için ama sende haklısın kukacım sağlıklı ve hayırlı bi evlat versin inş. bende çok istiyorum ama zamanını bilmiyorum belim için bakalım kısmet..

Slm arkadaslar/ Nasilsiniz? Benim bel kisimin daha dogrusu kusra bakmayin kuyruk kisiminda agrilar basladi. Insallah Allahim bir sorun cikmasin tup bebege girebiliyin diyorum.Dua edin Lutfen

kuyrukdan başlıyor zaten ağrılar canım ya ben hep kuyruk kemiğim battıda ondan sanıyordum meğer bel fıtığıymışım.oranın ağrısıda başka oluyor ALLAH şifa versin doktorunuda ihmal etme sakın ha

arkadaşlar yeni bir başlık açsam mı bilemedim ama buraya yazıcam. erkek arkadaşıma askerde bel fıtığı teşhisi konuldu askeri hastane ameliyat demiş ancak mikricerrahi yöntemi kullanmıyolar klasik yöntemle ameliyat yapıyolarmış. bu yöntemle ameliyat olanınız var mı? ben çok korkuyorum çünkü bu yöntem tarihe karıştı diyo birçok internet sitesi. bilgi verebilirmisiniz biraz?ameliyat olsun mu? ileri derecede diil çünkü.:(((((((((

Slm canim neden mikrocerrahi yontemi onermis on sayfalara gidersen amelyat gecirmis arkadaslarin yazilari var okuyabilirsiniz.benim arastirmalarima gore en dogru amelyat acik amelyattir.! seneye kadar kendine dikkat eder sonra kurtulmus olur. Sadece Bir dr soyledigine gore yaptirmayi daha bir dr bulun ve konusun o ne diyecek.Bana 1-ci dr amelyatsiz olmas demisti ozel hastaneydi Sonra baskasina gittim Amelyatin gerekli olmadigini sadece dikkat etmem yeterli dedi hatta tup bebege bile girebilecegimi soylediler. Bence hemen yaptirmayin arastirin.

Bel fitigiyla ilgili gelincigin yazisi var ordan bakabilirsin.Gecmis olsun

mikrocerrahi yöntemi kullanmıyormuş doktor zaten klasik diskektomi kullanıyormuş. açık ameliyat dediğiniz hangisi kapalı ameliyat dediğiniz hangisi acaba tam anlayamadım?

Slm canim acik amelyat acik birsekilde yapilan normal amelyattir. Kapali bu dedigin gibi mikrocerrahi yontemiyle yapilir. Dr sor Bu amelyatta tekrarlama riski cok diyorlar. ve elle dokunup gozle gormedikleri icin( zaten gorecekler) biraz tehlikeli diyorlar bunlari mutlaka sor. Gecmis olsun! Haber verirsen sevinirim.gorusmek uzere

çok ileri derecede bi fıtık olmadığı için doktor kendisine bıraktı ameliyatı. mikrocerrahi olsaydı olacaktı ama klasik yöntemle ameliyat ediyomuş doktor. bütün sitelerden araştırdım klasik yöntem artık tarihe karışmış. içime sinmedi. bi de biaç doktora gidemedik tabi askerde olduğu için. şimdilik ertelendi ameliyatı.

Merhaba canım,ben geçen sene bel fıtığından ameliyat oldum ( mikrodiskektomi yöntemi ile ) çok şükür iyiyim şimdi , eğer birşey sormak isterseniz cevap verebilirim. Geçmiş olsun.
Sevgiler

:asigim:

Merhaba canım,ben geçen sene bel fıtığından ameliyat oldum ( mikrodiskektomi yöntemi ile ) çok şükür iyiyim şimdi , eğer birşey sormak isterseniz cevap verebilirim. Geçmiş olsun.
Sevgiler

:asigim:

Slm canim gecmis olsun Suan kendini nasil hisediyorsun? Amelyattan sonra ne zaman kendini daha iyi hisettin? Arada bir agri olur mu? Hava degisince? Tam iyilesmek icin ne kadar zaman lazimmis? Simdiden TSk ederim Gorusmek uzere

Slm arkadaslar nasilsiniz.Bu yoga dersleri nefese iyi gelir diye biliyordum.Fitik oldugu icin almiyorlar. Hareket asagi kisimi etkilermis.Bu fitik icin yapmis oldugum sporlar ve sevdigim seyleri yapamiyorum.En azindan dans derslere devam etmek istiyorum simdi o olmas bu olmas... Sanki cok hasta insan gibi oldum kaldim.Hangi egzersiz ozellikle spor olarak neyle ugrasilir? Yaz geldi bu kilolari tekrar almaya basladim ne yapabilirim yuruyus kiloma etkilemes.

Back