D
demet_bora
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sagnak
-
bende yeni oluştu bi fıtığım var çok aşırı ağrım oluyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum doktor fizik tedavi görmemi söledi bilmiyorum daha gitmedim ama çevremde herkez biömür boyu geçmiceni sölüyo bazı kişilerde yüzmeye gitmemi önerdi sizin bu konuda bilginiz var mı :bbo:
bende yeni oluştu bi fıtığım var çok aşırı ağrım oluyo ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum doktor fizik tedavi görmemi söledi bilmiyorum daha gitmedim ama çevremde herkez biömür boyu geçmiceni sölüyo bazı kişilerde yüzmeye gitmemi önerdi sizin bu konuda bilginiz var mı :bbo:
öncelikle çok geçmiş olsun:çok üzgünüm:açtığınız konuyu yeni gördüm. bende 1,5-2 senedir fıtıktan çekiyorum. evde temizlik yaparken kayıp düştüm 2 ay sonra aşırı bel ve bacak ağrısıyla hastaneye gittim. 2 tane fıtık olduğunu öğrendim. kasgevşetici verildi ama düzelmedi daha sonra iğne vurulmaya başladım. iğnelerden sonra 6-7 ay hiç ağrım olmadı taa ki 1 ay öncesine kadar:çok üzgünüm:. ağrılara dayanamayıp doktora gittim. emar istediler sonuçlar çıktığında bir kez daha yıkıldım çünkü acil ameliyat olmam gerekiyormuş. çok geç kalmışız artık fizik tedavi falan fayda etmez dedi doktorum. bir kerede 2 ameliyat olmam gerekiyor. 9 şubatta nişanım olacağı için ameliyat olmayı kabul etmedim. ameliyat olmak da istemediğim için araştırmaya karar verdim.
iki bacağımı da kullanamaz hale geldim. 1 aydır işe falan gidemiyorum. makedonyalı bir profesör varmış ona ulaştık yurt dışında olduğunu ve önümüzdeki hafta İstanbul' a geleceğini söyledi. şimdi onu bekliyoruz. İnşallah o da ameliyat demez çünkü asla olmak istemiyorum ama ağrılara da dayanamıyorum. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım:çok üzgünüm:
ilaydax25. gecmis olsun.Benim buldugum doktora spor dallinda travm alanlar gidiyormus. Soylediklerine gore tedavi 30gun surer sonra belli yapilmasi gereken kontroller oluyormus sonra en az senede 1 defa gorunmek iyiymis. Diyorlar ki bu doktorun tedavisinen sonra agrilar kaybolur gibi inanamadim.Bugun tup bebek icin gittim.Allahim hayatimda duymak istedigim sozu kullandi. hersey normal. Kalbim duracakti. Simdi tekrar horman tahlilleri yaptirmam gerekir.Bunu duydum fitigi unuttum. Insallah bu agrilar da gecer.
yorgun savasci.korkuttun. fitik sorunu icin ben bebegi ertelemek istedim.Ama kist sorunum oldugu icin tahlliler normal ise tup bebege baslasam diyordum. bunu okudum simdi ne yapsam diyorum.fitik tedavisinden sonra senelerce cektigim kist tekrarlaninsa diyorum.yarin bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?