- 15 Aralık 2023
- 1.849
- 2.283
- 28
- Konu Sahibi otuzaazkala
yanlış yönlendirmiş olmayayım . doktorunuza danışırsanız daha doğru olurDaha önce ameliyat olmuş olanlar yapabilir mi onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yanlış yönlendirmiş olmayayım . doktorunuza danışırsanız daha doğru olurDaha önce ameliyat olmuş olanlar yapabilir mi onu
Ilk ameliyatımda bende öyleydim tekerlekli sandalyeyle girdim hastaneye. En son bacagımı kesin diye yalvarıyodum. Suan yine ayni sikayetlerim hafiften başladı. Ameliyat tek care diyorlar yine. Ama bakalm fizik tedavi nekadar süre beni ameliyattan kurtarıcak. Bende gittigim fizik tedavi doktorunada sorucam. Platese gitsem zarari olur mu diye. Doktorlara sormaya gelmiyo tek dedikleri şey ameliyat benim için.Mecbura kalmadıkça ameliyat yapmıyor zaten doktorlar aşırı şiddetli ağrı ve ayakta his kaybı olmadığı sürece yapmıyorlar siz ameliyat olmuşsunuz ama gerekliymiş ki olmuşsunuz annem o kadar ağrıdan duramıyordu ki hemen ameliyat etsin doktor beni diye bağırıyordu
Ameliyat olupta yine iyileşilebilir mi bilmiyorum. Psikolojik olarak sürekli bacagmdaki agri ile yasiyorum. Asla normal bi bacak gibi degil ameliyat olmama rağmen. Bi acı bi gerilme var. Tedavide olmaya calisiyorum işte. Suan cok sukur en azindan ayakta durabiliyorum tedaviyle ama tamamen saglikliyim diyemiyoru. Ameliyatta benim icin cok zor oluyor. Iyice coktüm ben psikolojik olarakevet kesinlikle doğru yöntemle iyileşmek mümkün bende çok yakın zamanda klinik platese başlayacağım .
İnşAllah sizin de ameliyatsız geçer benzer şikayetler başladı ödüm kopuyor 1 haftadır ama doktorun verdiği kas gevşeticiler biraz rahatlattı annemi inşallah iyice uyuşukluk geçerIlk ameliyatımda bende öyleydim tekerlekli sandalyeyle girdim hastaneye. En son bacagımı kesin diye yalvarıyodum. Suan yine ayni sikayetlerim hafiften başladı. Ameliyat tek care diyorlar yine. Ama bakalm fizik tedavi nekadar süre beni ameliyattan kurtarıcak. Bende gittigim fizik tedavi doktorunada sorucam. Platese gitsem zarari olur mu diye. Doktorlara sormaya gelmiyo tek dedikleri şey ameliyat benim için.
Cok zor yaşayıp cekmeyen bilemez. Insallah ağrı acı çeken her hasta saglıgina kavusur.
yani bu bel fıtığı ameliyatları neden güzel sonuçlar vermiyor anlamıyorum. ameliyat olupta iyi ki oldum diyen kimseyi görmedim.Ameliyat olupta yine iyileşilebilir mi bilmiyorum. Psikolojik olarak sürekli bacagmdaki agri ile yasiyorum. Asla normal bi bacak gibi degil ameliyat olmama rağmen. Bi acı bi gerilme var. Tedavide olmaya calisiyorum işte. Suan cok sukur en azindan ayakta durabiliyorum tedaviyle ama tamamen saglikliyim diyemiyoru. Ameliyatta benim icin cok zor oluyor. Iyice coktüm ben psikolojik olarak
insanın annesi söz konusu olunca kendinden çok üzülüyor dimi. rabbim annenize şifa versin inşallahİnşAllah sizin de ameliyatsız geçer benzer şikayetler başladı ödüm kopuyor 1 haftadır ama doktorun verdiği kas gevşeticiler biraz rahatlattı annemi inşallah iyice uyuşukluk geçer
Aminn tüm hastalara evet kaç gündür korku var içimde yine ameliyat olur diye korkuyoruminsanın annesi söz konusu olunca kendinden çok üzülüyor dimi. rabbim annenize şifa versin inşallah
Insallah annenizde sagligina kavuşurİnşAllah sizin de ameliyatsız geçer benzer şikayetler başladı ödüm kopuyor 1 haftadır ama doktorun verdiği kas gevşeticiler biraz rahatlattı annemi inşallah iyice uyuşukluk geçer
Bnde ameliyat oldumda kurtuldum diyen kimseyi duymadim. Kendim dahil. Keske olmak zorunda kalmasaydım. Genç yasimda yarı sakat hissediyorum kendimi asla eski sağlam bacagim belim yok. Doktor 8 defa ameliyat ettigim hastalar var diyo. Neden bukadar insanlara eziyet oluyo bu ameliyat neden bunun kalıcı bi cozumü yok bu devirde anlamıyorum. Kendim icinde ceken herkes icinde çok üzülüyorumyani bu bel fıtığı ameliyatları neden güzel sonuçlar vermiyor anlamıyorum. ameliyat olupta iyi ki oldum diyen kimseyi görmedim.
Annem de ağrı olmayınca çok takmıyor aynen ayağı uyuşuk parmağa kadar bakalım pzt beyin cerrahı doktoruna randevumuz varInsallah annenizde sagligina kavuşur
Uyusukluk annenizi rahatsz ediyormu? Beninde bacagmin yarisi ve serçe parmagim uyuşuk amA yeterki ağrım olmasın uyuşuk kalsın diyorum
umarım süreç doğru ilerler ve anneniz sağlığına kavuşur . bizi de haberdar edin lütfenAnnem de ağrı olmayınca çok takmıyor aynen ayağı uyuşuk parmağa kadar bakalım pzt beyin cerrahı doktoruna randevumuz var
Amin inşallah pazartesi günü beyin cerrahı doktorumuza gidicez yazarım inşallahumarım süreç doğru ilerler ve anneniz sağlığına kavuşur . bizi de haberdar edin lütfen
Inşallah ciddi bi durum degildi annenizinki deAnnem de ağrı olmayınca çok takmıyor aynen ayağı uyuşuk parmağa kadar bakalım pzt beyin cerrahı doktoruna randevumuz var
İnşAllah fizik tedavi tam etki eder de kurtulursunuz anneme de fizik tedavi verdilerInşallah ciddi bi durum degildi annenizinki de
Bende smdi fizik tedavinin etkisiyle iyiyim.
Inşallah bu sekilde dewam ederse 1 ay sonra falan tekrar emar cektirmeyi dusunuyorum bi gerileme var mı merak ediyorum
yılancık taşı nedir acaba bilgi verir miisnizBende de boyun fitigi var duzlesme ben bioenerji tedavisi ile hafiflettim ve tesadüfen YILANCIK TAŞI ile karşılaştım iyi ki karsilasmisjm Doktorum bile küçülme var ne kullandığımı sordu 6 7 aydır be ağrı sızı hiç birsey kalmadı şükürler olsun
hadi inşallah şifa olsunArkadaşlar annem ameliyat doktoruna gitti bugün gösterdi emarını şimdilik ameliyatlık bir durum yokmuş sinir bası yapıyormuş orada başka bir beyin cerrahı arkadaşına yollamış sana bir iğne yapacaklar o iğneyi ben yapmıyorum demiş yarın sabah inşallah 09.30 da iğne olacak annem
Ćok geçmiş olsun hemencecik inşallah sağligina kavuşurArkadaşlar annem ameliyat doktoruna gitti bugün gösterdi emarını şimdilik ameliyatlık bir durum yokmuş sinir bası yapıyormuş orada başka bir beyin cerrahı arkadaşına yollamış sana bir iğne yapacaklar o iğneyi ben yapmıyorum demiş yarın sabah inşallah 09.30 da iğne olacak annem