Banada yaz bende merak ettımBugün adet olmam lazımdı ama herhangi bir belirti yok ben pek emin olamadım var mı yok mu birazdan erken gebelik testi de yapacağım stresten bayılacağım
Valla benim direk kan testi yapmaya cesaretim olmadı gece tuvalete gitmekten uyuyamadım mide bulantısı baş dönmesi hat safhada kendim mi uyduruyorum diyordum ama şimdi bu silik çizgi umutlandırdı beniBanada yaz bende merak ettımbende dun ogrendım hamıle olgumu kan testıyle
amınnnValla benim direk kan testi yapmaya cesaretim olmadı gece tuvalete gitmekten uyuyamadım mide bulantısı baş dönmesi hat safhada kendim mi uyduruyorum diyordum ama şimdi bu silik çizgi umutlandırdı benihayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah
yumurtlama gununden kaç gun sonra yaptın testı canım bıde silik çıkmış var gbı hayırlısıEki Görüntüle 2296334 Benimde bel ağrım çok oluyor adete 4 gün kala test yaptım silik çizgi çıktı sizce varmı
Var gibi sanki ya hadi inşallah canım yaKızlar nasılsınız ben bu sabah test yaptım bi bakar mısınız silik çizgi var sanki ben mi uyduruyorum. Biraz sonra erken gebelik testi alıp yapacağım
Hadi yapta at resmini merak ettimm inşşallah net görürüzBugün adet olmam lazımdı ama herhangi bir belirti yok ben pek emin olamadım var mı yok mu birazdan erken gebelik testi de yapacağım stresten bayılacağım
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucaklarınıza alın inşallahBanada yaz bende merak ettımbende dun ogrendım hamıle olgumu kan testıyle
amınnÇok sevindim sizin adınıza sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah
Canım yaptım ama negatif çıktı hayali bir çizgi gördüm demek kiHadi yapta at resmini merak ettimm inşşallah net görürüz
Olsun canım ne zaman ne olacapı belli değilki benim ilk çocuğumda adetten bir hafta sonra idrarda çıkmıştı o kadr yani düşün. Bu arada ben de dün akşam yaptım negatifti ama adette olmadım bekliyormCanım yaptım ama negatif çıktı hayali bir çizgi gördüm demek kikısmet değilmiş
Bende ayniBenim de şimdi kasıklarım batıyor ağrı var ve akıntım var bilmiyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi. Şu belirsizlik bi bitse
Adetim bu kadar düzensiz olmamıştı hiç. Çocuk isteyeli beri bu şekilde bozulmaya başladı resmen stresten Başka birşey değil. Bayramda da izmire gideceğim şansa orda adet olurum hem hormon testlerini yaptıramam burada olmadığım için hem tatil burnumdan gelirOlsun canım ne zaman ne olacapı belli değilki benim ilk çocuğumda adetten bir hafta sonra idrarda çıkmıştı o kadr yani düşün. Bu arada ben de dün akşam yaptım negatifti ama adette olmadım bekliyorm
Benim bir komşum demişti ki çocuk olmadan önce adet düzensizleşir vücut kendini hazırlar bir kaç ay ondan sonra tutar demişti. Benimde 2 aydır düzensizdi. Bugün gecikmenin 1. Günü hala olmadım bekleyeceğim birkaç günAdetim bu kadar düzensiz olmamıştı hiç. Çocuk isteyeli beri bu şekilde bozulmaya başladı resmen stresten Başka birşey değil. Bayramda da izmire gideceğim şansa orda adet olurum hem hormon testlerini yaptıramam burada olmadığım için hem tatil burnumdan gelir
Al benden de o kadar dur bakalım ilk kim adet olursa yazsınBenim bir komşum demişti ki çocuk olmadan önce adet düzensizleşir vücut kendini hazırlar bir kaç ay ondan sonra tutar demişti. Benimde 2 aydır düzensizdi. Bugün gecikmenin 1. Günü hala olmadım bekleyeceğim birkaç gün
O zaman inşallah olmayızAl benden de o kadar dur bakalım ilk kim adet olursa yazsın
İnşallah diycem de benim çenemde çıkan adet sivilcem çıktı bükün tahminimce birkaç güne olacağım tam da izmirdeyken şu an aşırı moralim bozuk bu yüzden zaten istemeden gidiyordum şimdi hepten soğudumO zaman inşallah olmayız☺
İnşallah diycem de benim çenemde çıkan adet sivilcem çıktı bükün tahminimce birkaç güne olacağım tam da izmirdeyken şu an aşırı moralim bozuk bu yüzden zaten istemeden gidiyordum şimdi hepten soğudum
Benim karnım ağrımaya başladı bile ben bu gece olurum en geç yarın sabahÖyle deme ama ya hayırlısı her zaman sen tadını çıkart kafamızı rahat tutalım ben hala olmadım yarın da bekleyip testi yapacam galiba tekrardan dayanamıcam
Şimdi test yaptım yine çıkmadı ya adet belirtiside yok sivlcem çıkmadı karnım ağrımıyo hala batmalar var ve bel ağrısı sqbah tekrar mı denesem napsam bilemedimBenim karnım ağrımaya başladı bile ben bu gece olurum en geç yarın sabahBu kadar strese az bile gecikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?