• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEL AĞRISI VE KASIK BATMASI GEBELİK BELİRTİSİ Mİ?

guldefne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
20
6
1
32
Arkadaşlar merhaba,

Eşimle 2. çocuğumuzu istiyoruz fakat 3 aydır korunmadık olmuyordu. İlk defa bu belirtileri yaşadım .benim bat 07.08 . İlişki tarihi 20 ve 24 temmuz yumurtlama dönemimde.ilk İlişkiden 4-5 gün sonra kahverengi lekeler geldi pütürlü ve sulu bir şekilde. ondan sonra kasıklarımda batmalar başladı geceleri midem bulanıyo ama kusmuyorum. Şİmdide bel ağrım başladı çok fena iki gün önce oncomed gebelik testi yaptım ama çıkmadı. kasık batmalarım devam ediyor yardım edebilirmisiniz bilgisi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen?

Canım testde çıkması için erken bence, biraz bekleyip testi yine tekrarla bence. birde kasık batması ve bel ağrısı adet döneminde de oluyor aslında, o yüzden ayırt etmek zor

Canım testde çıkması için erken bence, biraz bekleyip testi yine tekrarla bence. birde kasık batması ve bel ağrısı adet döneminde de oluyor aslında, o yüzden ayırt etmek zor

Ne biliyim canım çok istediğim için psikolojik mi bilemiyorum. Birde kasık batması olmazdı ilk defa olunca öyle düşündüm ama hayırlısı. 4 gün kaldı zaten yapsam mı yine test diye düşünüyorum

bilyorum oluyo bazen bende de yeni belirtiler, ama sonra adet oluyorum, bu yüzden en iyisi adet gününü beklemek

Arkadaşlar merhaba,

Eşimle 2. çocuğumuzu istiyoruz fakat 3 aydır korunmadık olmuyordu. İlk defa bu belirtileri yaşadım .benim bat 07.08 . İlişki tarihi 20 ve 24 temmuz yumurtlama dönemimde.ilk İlişkiden 4-5 gün sonra kahverengi lekeler geldi pütürlü ve sulu bir şekilde. ondan sonra kasıklarımda batmalar başladı geceleri midem bulanıyo ama kusmuyorum. Şİmdide bel ağrım başladı çok fena iki gün önce oncomed gebelik testi yaptım ama çıkmadı. kasık batmalarım devam ediyor yardım edebilirmisiniz bilgisi olan veya düşüncelerini paylaşmak isteyen?
Ben de aynı durumdayım daha 4. Denememiz ilk çocuğumuz olacak nasipse benim de bat 07.08 bekliyorum heyecanla umarım olur bu sefer 💕

İnşaşlah olur canım allah isteyen herkesr hayırlısıyla nasip etsin ben bugün o kadar halsizim ki başım dönüp duruyo
Amin canımmm inşallah 🥰 valla insanın kafası karışıyor benim de midem bulanıyor ama berbat bi sıcak var bugün ondan da olabilir diyorum içimden tüm belirtiler her şeye benzeyebiliyor en sağlıklısı adet gecikmesini beklemek sabırla..

Amin canımmm inşallah 🥰 valla insanın kafası karışıyor benim de midem bulanıyor ama berbat bi sıcak var bugün ondan da olabilir diyorum içimden tüm belirtiler her şeye benzeyebiliyor en sağlıklısı adet gecikmesini beklemek sabırla..

Çok zor bekliyorum meraktan çatlıcam valla ☺️ 2 gün bekleyip yapacam testi yani bata 2 gün kala

Aynen valla kaç aydır yapıyorum umut işte. Aslında 6 gün kala yaptım ama çıkmadı negatifti ben erkendir diye bekliyorm işte
Benim de şimdi kasıklarım batıyor ağrı var ve akıntım var bilmiyorum adet mi olcam yoksa gebelik mi. Şu belirsizlik bi bitse

Az kaldı ikimizinde aynı gün bakalım hayırlısı inşallah hamişizdir ☺ son testinide yapsana merak ettim şimdi
Yaptım canım ama negatif çıktı daha da yapmam adetim geçerse anca öyle yaparım ama kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet olacağım...

Yaptım canım ama negatif çıktı daha da yapmam adetim geçerse anca öyle yaparım ama kasıklarım çok ağrıyor muhtemelen adet olacağım...

Belli olmuyor yinede burada çok gördüm öyle çok geç belli olan yinede hayırlısı bende yapacaktm bugün ama benim kenardakiler bittiği için yapamadm yarın artık

Belli olmuyor yinede burada çok gördüm öyle çok geç belli olan yinede hayırlısı bende yapacaktm bugün ama benim kenardakiler bittiği için yapamadm yarın artık
Öyle tabi canım ben kendimi bu kadar kaptırdığım için sinirliyim yoksa haşa Allah’a bi sitemim yok 😊 eşim benden daha çok istekliydi ama şimdi görsen tam tersi o benden daha rahat benim aklımda hep bu düşünce

Öyle tabi canım ben kendimi bu kadar kaptırdığım için sinirliyim yoksa haşa Allah’a bi sitemim yok 😊 eşim benden daha çok istekliydi ama şimdi görsen tam tersi o benden daha rahat benim aklımda hep bu düşünce
Al benden de o kadar 😂 yarın yapayım bende yazarım

Bugün akşam yaptım negatif sabah tekrar yapıcam üzüldüm 😑
Benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım herhangi bi belirtim de yok mide bulantım hat safhada ama test negatif çıktı geçen hafta bir daha yapmak istemedim :) yarın alıp yapacağım ben de. Hayırlısı kuzum 💕

Back