• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beko bulaşık makinesi parlatıcı ayarı

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
merhaba. cam ürünlerimin üzerinde gökkuşağı renklerinde lekeler oluyor. parlatıcıyla alakalı dediler. ama hangi ayarda tutmalıyım bilmiyorum. 1 den 6 ya kadar parlatıcı seviyesi var. beko bul mak. olanlar siz hangi seviyeye ayarlıyorsunuz.

bnmde bulş mak.beko ve hiççççç menun diilim her sefernde çizilen buğulanan bardaklarınm cam eşyalarımın yerine yenisini almam gerekti buda epey mesraflı olmaya başladı ama misfrede öylece servis edemiyosun işte servisini çağırmıştım 2 3 sene kadr önce parlatıcı ayarı na baktı bardakların sahte paşabahçe gerçeğini kullan bişe olmaz dedi şaka gibi ama gerçek !!!!!!! galiba beko firmasıyla paşabahçe şebeke halinde çalışıyolar :((((((((((((

Gökkuşağı rengi varsa parlatıcı miktarı fazla demektir. Kısarsan problemin büyük ihtimalle düzelecektir.

benimde gökkuşagı gibi oluyordu servisini çağırdığımda kullandığınız tablet deterjanlarda zaten parlatıcısı var o yüzden herzaman ayarını 1 e getirin dedi.hep birde tutuyorum artık şimdi hiç yapmıyor memnunum

benimkide arçelik ve aynı şekilde olurdu bende 2 ye indirdim şimdi bişey yok
ama ben üstte yıkanan bulaşıklarımdan memnun deilim çünkü özellikle bardaklarımın üstünde nokta nokta lekeler(su lekesi değil) kirler kalıyor malesef...

4 veya 5 en uygun olanı demişti servis.benimki arçelik anneminkide beko.

bu ayrlarda ikimizinkide....

benim de bulaşık makinem beko ama artık parlatıcı kullanmıyorum.elma sirkesi koydum parlatıcı bölmesine onu kullanıyrum böyle daha rahat ettim

Bulaşık makinem Beko 5001 modelinden servis parlatıcı ayarımı 1e aldı ki fabrika çıkışı 4tür

Ben makinemden cok memnunum parlatici ayarı 3 te toz deterjan kullanıyorum ve bardaklarimi asla birbirine degirmiyorum muhakkak aralarına boşluk bırakıyorum.hiç cizilmisim yok buğulanma yok.sıkışık yerleştirmek ve yüksek derece de yıkamak çiziyor.ayrıca ekonomik 50derecede yikiyorum.bence kotu makine yok sadece yanlis kullanim var.bugulanmis bardaklarinizi kurtarmak istiyorsanız yarım limona bolca yemek tuzu serpin ve bardaklarinizin içini dışını kuru haldeyken iyice bastırarak ovalayin sonra yıkayın bugularin gittiğini göreceksiniz

Back
X