• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekleyende kabahat

5 aylik hamile ustelik hasta bir kadin, 4 yasindaki cocuguyla saat 18.30 da eve gelir. Kadinin kocasi kadindan daha beter hasta oldugundan ise bile gidemeyerek tum gununu yatakta gecirmistir. Kadin, kayinvalidesi sabah saat 9.00 da evlerine geldigi icin biraz rahattir. En azindan evde kendilerine goz kulak olacak biri vardir. Midir acaba!!!

Yahu insan oglu hasta, gelini torununa hamile o da hasta, ustelik bi de el kadar torun var bi tas corba kaynatip dolaba koymaz mi ya. Dun daha beter hastaydim hic bir seye el suremeden yattım uyudum. Esime de soyledim ki cocuga bi cift yumurta kir diye. Demin de ben mutfakta bunlari yazarken gelmis kanal 7 yi ac diyor. Ne yapacaksan beraber yapalim demek de yok. Suc ben dem kac seneden sonra HALA bir seyler bekleyen bende! Ne olur daha beterleri var, hepimizin basindakiler boyle falan deyim ya. Abartiyorsun bu gayet normal tabiki sen yapacaksin falan deyin..
Canım kv hiç bişey bekleme,onlar gelinleri kendi kızları gibi görmedik leri için hastaymis hamileymis umursamaz lar sanki kendileri de kadın değilmiş gibi ..neyse sen dışardan yemeğini işte otur tv nin karşısında ye sıcak bide çay yapın için eşinde yardım etmiyorsa aşkım bende rahatsızim yardım edermisiniz de eminimki yardimci olur eğer yardım etmezse o zman tepkini verirsin

Baskalarindan bu kadar beklenti icine girmemelisiniz bence. Kaynana size bakmaya mecbur degil. He bir tas corba yapsa iyi olurmus ama yapmadiysa da niye yapmadi diyemeyiz.

esin daha umursamaz geldi bana burda hamilesin hastasın birde ufak cocuk var esinde hasta olabilir ama en azıdan yardımlasmanız lazımmıs cunku siz iki canlısınız

Bence konu sahibi hasta olduğu icin bide yaninda bir büyüğü olarak (hani annemiz hasta olunca bişeyler yaparya) bir beklenti icine girmiş ve bişeyler yapmasını beklemis.Kadin yapmayincada zoruna gitmiş. Sizi cok iyi anlıyorum ama kadinda ne taş kalpliymis yapmamış. Olsun böylece görmüş oldun,kimseden kimseye fayda yok.

bence haklisin ortada hasta olan hamile bir bayan bir cocuk ve bir adam var
bir tas corba yapmak o kadar zor deil
hem sen isteyken bu kadin ne yiyo iciyo o zaman mutfaga girmiyo mu cocuk butun gun ac mi kaldi kim bakti yedirdi icirdi

yazik bence bu durum...

zorunda olmak diye bir kavram zaten yok fakat insan dilinin ucu ile de olsa teklif etsin ister hele ki böyle durumlarda. Belki mutfağınızı kirletmek istememiştir. Ben başkasının evinde hayatta bir eşyaya dokunmam hele ki mutfakta ise...

Dışardan yemek söyle.
Bu kadar basit.
Kimseyi (kaynanani ve kocani) düşünceli olması için zorlayamayiz. Iclerinde yok demek ki.

Ayy paralar Çar çur olmasın diyorsan da şöyle derim sana: dışarıdan yemek soyleyemeyecek bir adam ne bokuma güvenerek evlenip çocuk sahibi oluyor?

Kaynanan israf yapma derse de aynen bu cümleyi söylersin
Bu kısma çok güldüm yaa

Back
X