- 21 Aralık 2014
- 9.005
- 28.486
- 798
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Yani ince düsünmüssünüz dogrusu bu. Ama bu durumda bu düsünceyi atın kafanızdan.Öylece alıp yemiş gibi olmasın diye bende bir şey göndereyim mantığında oldum. Zaten bir kaç kez demişti daha önce de ben kabul etmemiştim, iyi bir samimiyet yoksa karşılıksız bir şeyler almak benlik değil. Ama şu durumda göndermemem daha sağlıklı onu anladım
Göndermemek en doğrusu dediğiniz gibiYani ince düsünmüssünüz dogrusu bu. Ama bu durumda bu düsünceyi atın kafanızdan.
Ceviz bahanesiyle buluşma ayarlayan da ne bileyimDershane yıllarımdan arkadaşımla sosyal medyalarda ekliydik. Arasıra halimi hatrımı sorardı. Kendilerinin ceviz bahçeleri var çok büyük, bana illa sana ceviz göndereceğim dedi kargoyla. Bir kaç defa ısrar etti ama ben kabul etmedim. Bir kaç arkadaşıma da gönderdim ne var bunda deyince bende karşılığında küçük bir hediye gönderme koşuluyla kabul ettim. Arkadaşım cevizi kargoyla gönderdi, içine de bir kaç hediye daha koymuş. Neyse bu hediyeyi gönderdikten sonra biraz bir kaç kez daha mesaj attı, evlilik düşünüyor musun hayatında biri vardı ne oldu diye sordu. Bitti böyle daha mutluyum dedim.Yaşlarımız geçiyor diye bir şeyler konuştu. Yaş geçiyor diye evlilik düşünmek benlik değil böyle de gayet mıtluyum dedim. Evlenmek istememen sence sağlıklı mı dedi. Tercih meselesi, sağlıklı sağlıksız diye bir şey yok dedim.Sonra ben anladım ki her şey kur içinmiş. Asla aşk gözüyle bakmadığım bir arkadaşım. Niyetinin farklı olduğunu anladım tabi ben. Şuanlık hayatımda kimseye yer yok ne o ne de başkasına dedim. Ben seni görmeye gelmek istiyordum bir başlangıç için falan gibisinden devam etti. Arkadaşlıktan ötesinin benim için mümkünatı olmadı olmaz da dedim. Artık hiç konuşmuyoruz bana gelen hediyenin karşılığını yine de göndermeli miyim. Bir de evliliği tercih etmeme düşüncesi neden sağlıksızlığa yoruluyor
Benim de aklımın ucundan geçmezdiCeviz bahanesiyle buluşma ayarlayan da ne bileyimgöndermeyin canım ne göndereceksiniz
Ucuz numara adamıSalağın tekiymiş. Hediye gondermeyin , daha fazla yapişır size.
Çok yaratıcıKutunun icine 1 adet hıyar koyup gondereceksin boylelerine
Beklenir vallAVe emin ol senden baskasina da birkac kilo ceviz gondermistir uyanik
Kendinin zihniyeti yaşım geçiyor diye evlenmek olduğu için herkesi de öyle olacak zannetti sanırım. Bana mesleğini eline alıyorsun ne güzel gibi överdi bazen, meğer adamın niyet başkaymış. Dediğinize katılıyorum aşktan falan değil evlenilecek kız mesleği de olacak deyip bana dadandı bence. Benim için hiçbir zaman farklı bir kategoride olacak biri değildi zaten. Bende sevecek olsam aynı ortamdayken bir şeyler hissederdimSeni gozune kestirmis evlenmek icin. Belli ki kendince seni evlenilecek kiz olarak goruyor. Bazi erkeklerde vardir bu. Aile kizi, soyle boyle diye dusunurler.
Sevgi, ask olsa ta universitedeyken olurdu
Evet erkek yazmayı unutmuşum. Şimdi hediye göndersem uzayacak, adım atıyorum zanneder bu zihniyetteki biriherkes evlendi sen niye evlenmiyorsun baskısı bu. herkes gibi olmadığın için eleştirilmen normal.
arkadaş erkek arkadaş galiba. onu başta yazsaydınız daha iyi olurdu.
hediyeleşme şartıyla kabul etmişsiniz, hediyesini gönderin ve araya mesafe koyarsınız
evlenmek istememek sağlıklı yada sağlıksız değil, sadece tercih meselesidir. kimseyi ilgilendirmez
Adım atmış gibi görüneceğim o zaman.
Hiçbir duygumun olmadığı biri. Zaten biriey hissedecek olsam o zamanlar hissederdim. İçimde en ufak bir şey olsa bu kadar net şekilde reddetmezdim zaten. Hiçbir bakımdan oluru yokkocam arkadasken findikgondermisti bi koli simdi 2 yillik evliyizbenimde aklimda asla yoktu cok sorunlu bir iliskim bitmisdi ama aklinda olmayan bi anda oluveriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?