- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 28
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Kesinlikle istemiyorum. Sağlıksız demesi de tuhaf geldi zaten. Kendisi gibi düşünmeyene sağlıksız diyecek kadar kendisi sağlıksızTercihinize saygi duymayip sagliksiz yorumunu yapmaya hak gorecek kadar bencil ve saygisiz biri. Hediyenin karsiligini gondermeyin adami istemiyorsaniz. Yerine sokak hayvanlarina mama dagitin bence.
Ben karşılıksız hediye gönderilmesini sevmem normalde, çok samimi değilsem. Ondan tereddütte kalmıştım. Ama şu durumda en iyisi göndermemekBu durumda hediyenin karşılığı olmaz. İletişimini kesmen en iyisi olacaktır.
Onu kibar bir dille reddetmek için demiştim bende zaten, yoksa gerçekten seveceğim biri çıksa her zaman oluru varHediyenin karşılığını göndermeyin. Yoksa bu iş bitmezzzz
Sağlıksız diye bana da diyorlar. Bu onların psikolojik mobbingi. Istedikleri olmayinca saldırı mod on.
Merak etme de gayet sağlıklıyım. Ben istedigimde gayet saglikli ilişkiler kuruyorum de...
Adım atmış gibi görüneceğim o zaman.tabiki gönderme. yumuşadığını düşünecek
kesinlikle öyle. ayrıca seni hayır deme konusunda da çok zorlamış. ilk cümlende daha istemediğini anlayıp konuyu kapatması gerekirken. gereksiz ısrara girmiş. böyle ısrar eden adama hediye yollarsan hiç kurtulamazsın. kaldı ki ters bir tutum olur.Adım atmış gibi görüneceğim o zaman.
Bende arkadaşın bayan sandım saf saf ne var hediyeleşmekte diye okuyorumKesinlikle istemiyorum. Sağlıksız demesi de tuhaf geldi zaten. Kendisi gibi düşünmeyene sağlıksız diyecek kadar kendisi sağlıksız
Öylece alıp yemiş gibi olmasın diye bende bir şey göndereyim mantığında oldum. Zaten bir kaç kez demişti daha önce de ben kabul etmemiştim, iyi bir samimiyet yoksa karşılıksız bir şeyler almak benlik değil. Ama şu durumda göndermemem daha sağlıklı onu anladımGöndermeyin bir sey. Sizde karsılık olarak biseyde yapmayın. Ne öyle ergenler gibi. Yiyesiniz yoksada komşuya sağa sola falan ver. Allah bilir okutup göndermemistir.
Sağlık/sağlıksız kısmını belki cinsellik olarak söylemiş olabilir. Boş verin evlenmeyin.
Kalitesizlik kokuyor adamBende arkadaşın bayan sandım saf saf ne var hediyeleşmekte diye okuyorum
Hediye filan gönderme iletişimi kes takmaya değmez.
Naz yapıyorum zanneder bu kafaylaKesinlikle göndermeyin bu zihniyetle yanlış anlar
Kibarca reddettiğimi anlamayıp ısrar eden adamın anlayacağı şeyde yanlış olur, haklısınızkesinlikle öyle. ayrıca seni hayır deme konusunda da çok zorlamış. ilk cümlende daha istemediğini anlayıp konuyu kapatması gerekirken. gereksiz ısrara girmiş. böyle ısrar eden adama hediye yollarsan hiç kurtulamazsın. kaldı ki ters bir tutum olur.
şu da var, adam zorla gönderiyim diye ısrar etmiş. neden altında kalmış olasın ki hediyenin. göndermek isteyen oydu sen istesen belki dicem de.
Aynen uzak dur yoksa sana saracak gibi duruyor.Kalitesizlik kokuyor adam
Birazını etrafa verdim. Altından böyle bir şey çıkacağını bilmediğimdenCevizleri yemediyseniz gönderin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?