Beklenen son sanrm gerekleiyor...

Yazmıyım dedim ama,canım eşinin de senin de fotoğraflarınızı gördüm, yazdıklarından da kişiliklerinizi az çok anladık. Bunlardan yola çıkarak, sen bu adama çok fazlasın, çok hoş bir kadınsın, eşin seni hiç bir anlamda taşıyamamış. Kilolarını öne sürerek falan ne yapmaya çalışıyor anlamadım, kendisi öyle dünya yakışıklısı değil, amaç seni kendine küstürmek mi, senin aşırı bir kilon yok ki, çirkin bir görüntün kesinlikle yok, çok hoşsun giydiğin herşeyi de çok güzel taşımışsın.
Ya eşinin totosunu çok kaldırmışsın, ya da senin özgüvenini yerle bir etmeye çalışıyor.

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim,beni çok mutlu ediyor yazdıklarınız.
o kadar yalnızım ki...o kadar kendi başımayım ki bu evde.yazdıklarınızı okuyunca azıcık unutuyorum...
mesela ben geceleri çalışıyorum ve eşimin bu konuda hiçbir tepki göstermemesi,beni ilk zamanlar çok kırdı.hala da her gece bu evden çıkıp işe giderken o üzüntü duymuyor bense hala evde yalnız bir başına kalıyor diye üzülüyorum.
öok aptalım ben çok...
az önce aradım,bir cafede oturmuş bir arkadaşıyla görüşmede.biliyorum,sorsam iş görüşmesi der,belki öyledir de,günahını almak istemem ama...o gelecek ben gideceğim ve ben sabah geliyorum o gidiyor...eve erken gelmek,biraz vakit geçirmek için hiçbir çabası yok mafoldumben hadi artık geçtim geç saatte çalışmama birşey dememesini,erken bile gelmiyor bir yolunu bulup.
diyeceksiniz ki,-neden geç saatte çalışmaktan rahatsızsan çalışıyorsun o zaman?-
bir erkek, karısının bu saatlerde dışarda çalışmasına birşey demiyorsa ve bizim boşanma ihtimalimiz bu kadar çoksa,ben neden çalışmayayım arkadaşlar?
param yok diyor,para vermiyor.biraz da nasılsa bende var ya,ondan... çalışmazsm bana kim bakar?
yoksa ben bilmior muyum,evlilik birliğinin bunu kaldırmayacağını.
ama ortada bir birlik yok ki...

"bir erkek eşinde kusurlar görmeye başlamışsa,bu kendi içinde kendinde rahatsızlık duyduğu noktaları (komplexleri)olduğu içindir"

link veremiyorum,bir evlilik terapisti ile yapılan röpörtajda ,terapist aynen böyle diyor.

veya benim düşüncem de şu ;
bir erkek eşinde kusurlar görmeye başlamışsa,aşkı bitmiştir ya da bitmek üzeredir...

çünkü ben sevdiğim insanın kusurunu asla görmem...benim eşim çok zayıf,inanın bel ölçüsü nerdeyse 60... bir erkeğin bu kadar zayıf olması ne kadar hoş?ama ben birgün olsun bundan rahatsızlık duymadım...

Canım çikolatam,güzel kardeşim keşke yanında olsam saatlerce konuşabilsek.
Bak güzelim eşin belkide gerçekten çok seviyor seni belki değil seviyor bencede, ama ben şunu görüyorum Bazı insanlar gerçekten evlilik adamı değildir ne kadar sevselerde aşık olsalarda en büyük aşklarla evlilik yapsalarda bu evlilikleri yürümez çünkü onlar evlilik için uygun değillerdir.Ne yapacaksın canımıniçi bu adama sen değiştiremeyeceğine göre olduğu gibi kabul edip istediği hayatı ona vereceksin.Keşke düzelmek istiyorum seni mutlu etmek istiyorum ama ne yapacağımı bilemiyorum dese ve sende ona yol göstersen ve düzelse herşey. Ama anlattıklarına bakar böyle bir çabası olmadığını görüyorum .
Canımm allah sabrını boll bolll versin.

canım ya sen böyle yazdıkça ben çok üzülüyorum
çok şımartmışsın hiç bir şekilde hakedemeyeceği kadar değer vermişsin
senin kilona gelene kadar kendi çocuk beline baksın Allah bilir
beli lastikli pantlon giyiyodur gamyoncuiremsu

evlilik kurumuna çok önem veren, çiftler arasında çok büyük sorunlar olmadığı taktirde evliliğin devam etmesini savunan biriyim ve her zaman dışarıdan bakan biri olarak olumlu ya da olumsuz kesin fikirler vermemeyi savunuorum çünkü olayları yaşayan siz olduğunuzdan en doğru kararı siz verirsiniz. bunlara rağmen evliliğinizden o kadar kötü bahsetmişsiniz ki dayanamayarak bi soru sormak istiorum, bunca olumsuzluğa rağmen neden devam ediorsunuz? ne güzel bi işiniz var, kendi paranızı kazanıorsunuz, mutlu olmanız gerekirken resmen işkence çekior gibisiniz.. bekar biri olarak bunları sölemek kolay tabii ama ne yazık ki dışarıdan bakınca durum hiç açıcı görünmüor:1no2:
bence eşiniz sizi sevmior diil, henüz evlilik sorumluluğunu kaldırabilecek durumda deilmiş ve ne yazık ki bunu evlendikten sonra fark etmiş die düşünüorum..
lütfen kendinizi daha fazla yıpratmadan net bi karara varın, hayat çok kısa ve böyle kahrolarak geçmemelia.s.

madem olaylar sorunlar bu raddeye gelmiş sadece çabalayan sizsiniz bunun çözümü belli olmuş artık ....
gençliğinize yazık etmeyin yıllar sonra belki bugün doğru kararı vermediğiniz için pişman olacaksınız kendimi sizin yerinize koydumda bir an ben kaldıramam bunca şeyi bırakırım arkama dönüp bakarsamda namert olayım

Canım sanırım eşin flört döneminde onun benmerkezciliğini gördüğünü ve bunu anlayışla karşıladığını düşünüp seninle evlenmiş. Yani keşke ilgi beklediğine dair evlenmeden önce ona daha çok ipucu verseydin.Belki o zaman evlenmeden bu iş biterdi.

yok be canım,o da ben de birbirimizi biliyorduk kısmen. o benim ilgiye önem verdiğimi biliyordu ki ben her kadın kadar ilgi beklerim,öyle aman aman eli her dakika benim üstümde bir adam değildi istediğim.eşim de bencildi tabi yine ama bu denli belli değildi,beni rahatsız edecek derecede bencil davranmıyordu. hatta fedakarlıkları bile vardı..yok kızlar yok,aynı eve girmeden anlayamıyorsunuz bazı şeyleri.

doğru söylüyorsun
aynı evi paylaşmadan anlaşılmıyor
hepimizin dışardaki hayatımıla evdeki farklı oluyor
bir de elimizin aldındakine daha özensiz davranıyoruz sanırım

zor bi durum..tanuımadanmı evlendiniz..sanki hiç ortak noktanız yok gibi..ama niye bu kadar sorun varken ortak noktalarda buluşamadınız..umarım düzelir...yıkması kolay da sonrası ne olacak..yeni bi hayat..hemde daha ağır ve zor bi hayat...umarım herşey hakkınızda hayırlı olur.

Seni seviyorum........zemuszemuszemuszemus

Hep aklımdasın.Güzel veya iyi bir şey duymak için gelmiştim.

Birde kendini yalnız hissetmeni istemiyorum.Ailenle paylaşmadıklarını paylaştın bizimle.Çok açık ve cesurca.Üzgün oldun ama;korkak olmadın.Allah senin armağanını verecektir yakında.

Yalnız değilsin ve seni seviyorum.opuyorumnanaktan

bir erkek karısını gece çalıştırıosa ondan hiç bişe olmaz zaten
sen boşa kürek sallama canım bence
evet gerçekler acı biliyorum ama durumda bu
yol yakınken bitir
sorumsuz bi erkekle asla ömür geçmez hiç zorlama
adam olsa seni evinde oturturdu kusura bakma lmaz:

canim nacizane tavsiyemi yazmak istiyorum.

Gercekten meslegin malesef herkes gibi gunduz saatlerinde calismayi kaldirmiyor. belki arkadaslar bana katilmayacaklar ama bence oncelikli olarak isini degistirmelisin. gene muzik piyasasinda ama gunduz isinde calisabilir misin bilmiyorum. ya da baska bir kariyer edinsen. Allah vergisi bir sesin var masallah ama dusunsene bu meslekte oldugun surece asla aile olamayacaksin. esinle ya da bir baskasiyla.

ben sadece kari koca olmayi kastetmiyorum. yarin birgun cocugunuz olacak. onu birakip gidemeyeceksin. yani eninde sonunda bir sekilde noktayi koyacaksin. o zaman baska ise balayimd esen yasin gecmis olabilir. yani simdiden kariyerini gelecekteki hedeflerin dogrultusunda cizmelisin.

Bu fedakarlik gibi gorunuyor ama sen bunu esin icin yapmiyorsun. kendin icin yapiyorsun.

Esine de biraz hak veriyorum ama su konuda. simdi zaten flort doneminde kimsenin kimseye bir bagi yok. istedigin saatte girer istedigin saatte cikarsin. E simdi sizin gene oyle. saatleriniz ters. ADam icinde evli oldugunu anlayamadiysa inan bana ben hak veriyorum.

Ben genelde olaylara cok feminist yaklasirim. ama simdi yigidi oldur hakkini yeme demisler. Esin su anda cok bencil ve evliligin yukunu kaldiramamis gozukuyor olabilir. Ama bence altinday yatan sebepleri bulup cozmek lazim.

Cozmezsen ne olur biliyor musun? tamam bosanirsiniz olur biter ama inan bana bu tekrar aile olmaya karar verdiginde gene karsina cikar. cunku evlilik icin ciddi bir handikap.

bence esini al karsina konus. Kendini haksiz goster bu kionusmada.Suclarcasina degil yani. 11 aylik evliyiz ve iyiye gitmediginin farkindayim. eskiden beni alir birakirdin simdi artik umursamaz davraniyorsun. gece disarda calismam evliligimiz ve ilerdeki aile hayatimiz icin cok olumsuz etki yaratiyor, bunun farkindayim. yarin gunduz saatlerinde calismak icin bir is arayacagim. bunu senin icin degil kendim icin yapiyorum. meslegimi sevsem de ben secimimi ailemden yana kullaniyorum ve cidden ben aile olmak istiyorum. sabah kalktigimda kahvalti hazirlamak, kahvaltiya beraber oturmak, evden kostura bkostura beraber cikmak, beraber girmek, aksam cayimi esimle izleyip, Turk filmi seyretmek, sarilip uyumak istiyorum dersin.

Sen boyle ilimli yaklasirsan eminim o da icindekileri dokecektir. samimi bir konusma olsun. suclarcasina konusursa da sus. hatta kagit kalem alin yazin. birbirinizden ne bekliyorsunuz. sonra teker teker gozden gecirin, maddeler uzerinde tartisin. ama kavga etmeyin.

eminim bence herseyin altinda cok farkli dunyalari yasiyor olmaniz yatiyordur. bir de oyle deneyin bakalim.

tabi yildiz olacagina inaniyorsan ve ben aileyi secmek istemiyorum dersen o baska.

cok opuyorum canim.

sevgili kibele,
çok güzel yazmışsın ve de uzun...teşekkür ederim arkadaşım.
ama belirtmek isterim ki,yanlış anlamışsın konuyu.
ben eşime çok dedim senin bu dediklerini. hiçbir zaman illa çalışacağım diye bastırmadım,aksine evimle evliliğimle ilgilenmeyi tercih ettim ve eşim bazı parasal noktalara yetişemediğinde çalışmamamı sorun bile etti...ben yavaş yavaş çalışmaya itildim eşim tarafından.bana "kariyeer sahibi bir kadınla olmak istediğini"bile söylemişti bir kavgada,sırf çalışayım da bir işe yarayayım diye...ben evliliğin bu tarz bir çalışmayı kaldıramayacağını çok iyi biliyorum ve evlenmeden önce birisi bana deseydi ki sen gece sabaha kadar çalışacaksın ve eşin bunu normal karşılayacak,asla evlenmem o zaman derdim.
benim normal saatlerde (akşam 9-11)arası çıktığım bir sahnem daha var.eşime gece işinin geldiğini söylediğimde bana ne dedi biliyor musun sevgili kibele "hayatım orayı bırakmana da gerek yok,saatleri de çakışmıyormuş.ordan çıkar oraya geçersin"

aklımda asla gece işini kabul etmek yoktu,böyle isteklerim olsa asla evlenmezdim.ama eşim bunu normal karşılayıp hatta desteklediğinde ben de tamam dedim.bunu da yine -belki çalışmaya başladığımda gece evden çıkmama rahatsız olur da yok gitme" der diye kabul ettim.ama noluyor biliyor musun arkadaşım,eşim nette okey oynarken ben çıkıyorum evden,güle güle aşkım diyor.bu esnada da saat gece 12 oluyor :)
geçen gün ağlayarak çıktım evden,neler oluyor sana,beni bu saatte dışarı bırakıyorsun bile dedim.sevmiyorsun artık dedim,üzerine üzülmüş mesaj atmış,şunlar yazıyor :" seni ilk günkü gibi seviyorum ama neden anlamıyorsun ben de bilmiyorum.ya senin dilinde değil sevgim ya da mutlu edemiyorum" ....al bakalım sana bir laf... güleer misin ağlar mısın !

ben bir aile kurmak,kocamla çocuğumla mutlu olmak için evlendim arkadaşım.buraya konuyu açma sebebim budur çünkü beklediklerimi bulamadım ve bulamayacağımı biliyorum.eğer gece çalışmak gibi bir niyetim olsaydı bekar kalırdım. ama türlü sorunlar yaşadığım ve pamuk ipliğine bağlı evliliğimde,kocam da hiç umursamazken neden çalışmayayım?en azından para kazanır biriktiririm de ayrılırsam aç kalmam...inan evden her gece çıkışımda kalbim sancılanıor,o beni o saatte dışarı bırakırken üzülmüyor,ben onu gece bırakırken hala suçlu gibi ağlıyorum asansöre her binişimde

not : yıldız olmak şansla alakalıdır.asla böyle bir isteğim yok ama hayat illaki bunu karşıma çıkarırsa da olacaktır.

Son düzenleme:
canim ben de yanlis anlasilmisim. ben asla seni yargilamadim. bi isi bile bile yapiyorsun da demedim.
esin gercekten cogu erkegin kaldiramayacagi bir seye seni elleri ile itiyor. bilmiyorum ki arkadasim.

ama dedigim gibi sen bosver o nasil davraniyor. belki boyle devam ede, belki duzelir, belki duzelmez bosanmayi secersin ama ilerde eger aile istiyorsan insallah daha duzgun insanlarla karsilasirsin ve gene de tekrar ediyorum bence esin seni ne kadar bu sekilde calismaya iterse itsin hayat senin hayatin. sen gelecegine yatirim yap. yani nerde gelecek goruyorsan. nerede ilerdeki planlarinla ortusme halinde olacagina inaniyorsan.

dedigim gibi esin ne derse desin yol senin yolun. kendin planlarini yap. gece calis ya da calisma. ama planini yap. kenara para at. bu sekilde dusunen adamla nereye kadar bilmiyorum.

canim ben hala ney anlamiyorum biliyormusun neden hala bu evliligi sürdürüyorsun??
haddim degil ama merak ettim
karsinda seni hic umursamayan bi kocan var afdersin ama gecenin bi yarisinda hangi koca karisini gönül rahatligiyla ise göndereblir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…