T
TheShe
Ziyaretçi
- Konu Sahibi chocolategirl
-
Yazmıyım dedim ama,canım eşinin de senin de fotoğraflarınızı gördüm, yazdıklarından da kişiliklerinizi az çok anladık. Bunlardan yola çıkarak, sen bu adama çok fazlasın, çok hoş bir kadınsın, eşin seni hiç bir anlamda taşıyamamış. Kilolarını öne sürerek falan ne yapmaya çalışıyor anlamadım, kendisi öyle dünya yakışıklısı değil, amaç seni kendine küstürmek mi, senin aşırı bir kilon yok ki, çirkin bir görüntün kesinlikle yok, çok hoşsun giydiğin herşeyi de çok güzel taşımışsın.
Ya eşinin totosunu çok kaldırmışsın, ya da senin özgüvenini yerle bir etmeye çalışıyor.
"bir erkek eşinde kusurlar görmeye başlamışsa,bu kendi içinde kendinde rahatsızlık duyduğu noktaları (komplexleri)olduğu içindir"
link veremiyorum,bir evlilik terapisti ile yapılan röpörtajda ,terapist aynen böyle diyor.
veya benim düşüncem de şu ;
bir erkek eşinde kusurlar görmeye başlamışsa,aşkı bitmiştir ya da bitmek üzeredir...
çünkü ben sevdiğim insanın kusurunu asla görmem...benim eşim çok zayıf,inanın bel ölçüsü nerdeyse 60... bir erkeğin bu kadar zayıf olması ne kadar hoş?ama ben birgün olsun bundan rahatsızlık duymadım...
Canım sanırım eşin flört döneminde onun benmerkezciliğini gördüğünü ve bunu anlayışla karşıladığını düşünüp seninle evlenmiş. Yani keşke ilgi beklediğine dair evlenmeden önce ona daha çok ipucu verseydin.Belki o zaman evlenmeden bu iş biterdi.
yok be canım,o da ben de birbirimizi biliyorduk kısmen. o benim ilgiye önem verdiğimi biliyordu ki ben her kadın kadar ilgi beklerim,öyle aman aman eli her dakika benim üstümde bir adam değildi istediğim.eşim de bencildi tabi yine ama bu denli belli değildi,beni rahatsız edecek derecede bencil davranmıyordu. hatta fedakarlıkları bile vardı..yok kızlar yok,aynı eve girmeden anlayamıyorsunuz bazı şeyleri.
Son durum ne canim?
canım çok sıcak değiliz,yani arada bir soğukluk var.herşey pamuk ipliğine bağlı biliyorum.11 aydır bu şekilde zaten, şimdi iyiyse bile 3 gün sonra en ufak bencilliğine itiraz edince iş boşanma noktasına gelebiliyor.yine böyle olacağından hiç şüphem yok...
sevgili kibele,
çok güzel yazmışsın ve de uzun...teşekkür ederim arkadaşım.
ama belirtmek isterim ki,yanlış anlamışsın konuyu.
ben eşime çok dedim senin bu dediklerini. hiçbir zaman illa çalışacağım diye bastırmadım,aksine evimle evliliğimle ilgilenmeyi tercih ettim ve eşim bazı parasal noktalara yetişemediğinde çalışmamamı sorun bile etti...ben yavaş yavaş çalışmaya itildim eşim tarafından.bana "kariyeer sahibi bir kadınla olmak istediğini"bile söylemişti bir kavgada,sırf çalışayım da bir işe yarayayım diye...ben evliliğin bu tarz bir çalışmayı kaldıramayacağını çok iyi biliyorum ve evlenmeden önce birisi bana deseydi ki sen gece sabaha kadar çalışacaksın ve eşin bunu normal karşılayacak,asla evlenmem o zaman derdim.
benim normal saatlerde (akşam 9-11)arası çıktığım bir sahnem daha var.eşime gece işinin geldiğini söylediğimde bana ne dedi biliyor musun sevgili kibele "hayatım orayı bırakmana da gerek yok,saatleri de çakışmıyormuş.ordan çıkar oraya geçersin"
aklımda asla gece işini kabul etmek yoktu,böyle isteklerim olsa asla evlenmezdim.ama eşim bunu normal karşılayıp hatta desteklediğinde ben de tamam dedim.bunu da yine -belki çalışmaya başladığımda gece evden çıkmama rahatsız olur da yok gitme" der diye kabul ettim.ama noluyor biliyor musun arkadaşım,eşim nette okey oynarken ben çıkıyorum evden,güle güle aşkım diyor.bu esnada da saat gece 12 oluyor :)
geçen gün ağlayarak çıktım evden,neler oluyor sana,beni bu saatte dışarı bırakıyorsun bile dedim.sevmiyorsun artık dedim,üzerine üzülmüş mesaj atmış,şunlar yazıyor :" seni ilk günkü gibi seviyorum ama neden anlamıyorsun ben de bilmiyorum.ya senin dilinde değil sevgim ya da mutlu edemiyorum" ....al bakalım sana bir laf... güleer misin ağlar mısın !
ben bir aile kurmak,kocamla çocuğumla mutlu olmak için evlendim arkadaşım.buraya konuyu açma sebebim budur çünkü beklediklerimi bulamadım ve bulamayacağımı biliyorum.eğer gece çalışmak gibi bir niyetim olsaydı bekar kalırdım. ama türlü sorunlar yaşadığım ve pamuk ipliğine bağlı evliliğimde,kocam da hiç umursamazken neden çalışmayayım?en azından para kazanır biriktiririm de ayrılırsam aç kalmam...inan evden her gece çıkışımda kalbim sancılanıor,o beni o saatte dışarı bırakırken üzülmüyor,ben onu gece bırakırken hala suçlu gibi ağlıyorum asansöre her binişimde
not : yıldız olmak şansla alakalıdır.asla böyle bir isteğim yok ama hayat illaki bunu karşıma çıkarırsa da olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?