• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenen kavga çıktı

Ben size cikismadim hanimefendi. Bana salak diyen terbiyesiz diyen kotu niyetli beni somuren insanlara sirf benden yasca buyuk diye kibarlik edemem. Bu konu sahibinin esinin ailesi boyle kelimelerden anlayan insanlar. Bildigin kotu insan bunlar.

Benim tercihimde olmazdi buyuk kucuk kimseye kullanmam ama ben konu sahibine yanlis kelime kumlanmissin demem. Vallahi bu insanlar hak ediyor.
Kibarlık etmesi gerektiğini söylemedim birincisi..
ikincisi saygıda duysun demedim.. Herkes istediğini söyler ben fikrimi söyledim.. Hak etmiştir etmemiştir o konu sahibinin bileceği bişey.. Kimse kendini kimseye ezdirmemeli ben bunun bilincindeyim.. İsteyen istediği şekilde konuşur bu benim fikrim..

Gayet iyi tepki vermişsiniz. Ben artık yaşım ilerledikçe insanların farklı yüzlerine tanık oldukça saygının da hak edene gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Büyük büyüklüğünü bilmezse küçük de böyle zıvanadan çıkıp kendi karakterinin de dışında davranabilir. Size salak diyen yıllardır sizi ezen sömüren insanlara artık ne diyecektiniz ki sensin salak demekten başka. Oh ağzınıza sağlık iyi yapmışsınız. Biraz olsun içiniz ferahlamıştır.

Ancak en büyük problem eşinizde. Eşinizin size laf ettirmemesi hatta sizi ailesiyle muhatap etmeden her şeyi kendi halletmesi gerekiyor. Onun ailesine olan bağımlılığı yüzünden siz eş ailesiyle fazla yüz göz olmuşsunuz. Eşinize tavrınızı koyup baban bana salak dedi artık onlarla hiç bir iletişimim kalmadı görüşmem deyin. O evden de çıkmıyorlarsa artık maaşımı vermiyorum kendin geçindir evi de bakalım ne yapacak.

Ben size cikismadim hanimefendi. Bana salak diyen terbiyesiz diyen kotu niyetli beni somuren insanlara sirf benden yasca buyuk diye kibarlik edemem. Bu konu sahibinin esinin ailesi boyle kelimelerden anlayan insanlar. Bildigin kotu insan bunlar.

Benim tercihimde olmazdi buyuk kucuk kimseye kullanmam ama ben konu sahibine yanlis kelime kumlanmissin demem. Vallahi bu insanlar hak ediyor.
Gerçekten hak ettiler, on yıl az mı? Bir insanın sabrını tasirmak için her karşılaşmada bir şey mi yapılır?

Anneligimle ilgili yorumlarını ve aileme destek olamayacağımı söylediklerini okudunuz mu :KK43:
Çocuğuma acidiklarini, bir yaşında beni boş vereceklerini duydunuz mu
Sizin buraya açtığınız konuda anneliğime laf ettiler yada şurdaki söylemler yok.. Ben açtığınız konu hakkında yorum yaptım.. Amacım polemik yaratmak değilVe ayrıca size saygı duyun kibarlık yapın demedim .. Fikirlerimden rahatsızlık duyuyorsanız beyan etmeniz yeterliydi.. Bende konunuz hakkında yorum yapmazdım..

Sizin buraya açtığınız konuda anneliğime laf ettiler yada şurdaki söylemler yok.. Ben açtığınız konu hakkında yorum yaptım.. Amacım polemik yaratmak değilVe ayrıca size saygı duyun kibarlık yapın demedim .. Fikirlerimden rahatsızlık duyuyorsanız beyan etmeniz yeterliydi.. Bende konunuz hakkında yorum yapmazdım..
Neden rahatsız olayım sizden? Yorumlarınızı beğeniyorum. Herhalde yazı dilinde soğuk anlaşılıyor

Tam olarak bu!
Asıl davranıyorum, kibar, saygılı, cana yakın... Ama karşılığı bu oldu.

Yuz verince astarini isteyen bir kesim vardir. Insan yeri geliyor ailesine yaranamiyor ki es ailesine mumkun degil yaranamazsiniz. Sinirlarinizi kalin cizgilerle cizin. Fedakar olup iyi olani daha hic duymadim. Cunku onlari fedakarliga alistirmissiniz. 1 gun fedakar olmazsiniz sizden kotusu olmaz. Esiniz ne yapsa sonunda sizi ikna edecegini biliyor.

Gayet iyi tepki vermişsiniz. Ben artık yaşım ilerledikçe insanların farklı yüzlerine tanık oldukça saygının da hak edene gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Büyük büyüklüğünü bilmezse küçük de böyle zıvanadan çıkıp kendi karakterinin de dışında davranabilir. Size salak diyen yıllardır sizi ezen sömüren insanlara artık ne diyecektiniz ki sensin salak demekten başka. Oh ağzınıza sağlık iyi yapmışsınız. Biraz olsun içiniz ferahlamıştır.

Ancak en büyük problem eşinizde. Eşinizin size laf ettirmemesi hatta sizi ailesiyle muhatap etmeden her şeyi kendi halletmesi gerekiyor. Onun ailesine olan bağımlılığı yüzünden siz eş ailesiyle fazla yüz göz olmuşsunuz. Eşinize tavrınızı koyup baban bana salak dedi artık onlarla hiç bir iletişimim kalmadı görüşmem deyin. O evden de çıkmıyorlarsa artık maaşımı vermiyorum kendin geçindir evi de bakalım ne yapacak.
Aynı fikirdeyim, evden cikmayacaklar belli, şu an çalışmıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek, inşallah selamete cikariz

Aynı fikirdeyim, evden cikmayacaklar belli, şu an çalışmıyorum. Bakalım zaman ne gösterecek, inşallah selamete cikariz
Bu tarz durumlarda hep eşlerde kabahat oluyor. Ailelerine hayır diyemeyip evdeki eşlerin her şeye tamam demesini bekliyorlar. Eşiniz sizi anlamadıkça bu tarz durumları yaşarsınız maalesef.

Bu tarz durumlarda hep eşlerde kabahat oluyor. Ailelerine hayır diyemeyip evdeki eşlerin her şeye tamam demesini bekliyorlar. Eşiniz sizi anlamadıkça bu tarz durumları yaşarsınız maalesef.
Abisi tam ters karakter. Eşine zerre laf ettirmez. On yıldır eşi için bunlara tepki koydu

Terbiyesiz ve salak sensin, cümleniz aklınızı kurcaladiysa, hakaret işitmek istemeyen hakaret etmesin..
Hem suçlu hem güçlüler arayıp oğullarına şikayet edeceklermiş bi de
Yoo o cümle için pişman değilim, o ağzımdan on yıl sonunda ve hakaretleri yüzünden çıktı.
Gerçekten beni şikayet ettiklerini hiç tahmin etmezdim, Allahin işi işte, telefon evde kalmis

Abisi tam ters karakter. Eşine zerre laf ettirmez. On yıldır eşi için bunlara tepki koydu
Her ailede genelde bir tane abisi gibi biri olur birde eşiniz gibi yumuşak yüzlü olan olur. Büyük ihtimalle ailesine yine kızmayacak ama en azından artık sizle iletişim kurmazlar belki.

Eşim yumuşak yüzlü değil, beni ezdiriyor sadece :KK43:
Eşiniz ipin ucu kendine dokunmadıkça değişmez, abisiyle eşini örnek verseniz de onları mı kıskanıyorsun diye saçma sapan yere çeker konuyu. Umarım eşinin anlayacağı ama sizi zarara sokmayacak bir zararları dokunur eşine, o zaman senin haklı olduğunu seninle ortak karar alması gerektiğini anlar.

Zararları oldu zaten. Abisi tapuyu üzerine geçirmeye çalıştı. Yine de abim abim diye arıyor. Amcalari da birbirini kaziklama derdinde
Eşiniz ipin ucu kendine dokunmadıkça değişmez, abisiyle eşini örnek verseniz de onları mı kıskanıyorsun diye saçma sapan yere çeker konuyu. Umarım eşinin anlayacağı ama sizi zarara sokmayacak bir zararları dokunur eşine, o zaman senin haklı olduğunu seninle ortak karar alması gerektiğini anlar.

Konuyu tam bil.iyorum ama anladigim kadariyla size ait olan bir yere kv ile kp ev yaptirmis. Neden konuyu hukuki olarak cozmuyorsunuz? Size ait olan yere ev yapamazlar, gerekirse yiktirilir. Bence bir avukat ile gorusun.
Ben de bunu anlamadım. O bahçe sizinse eğer nasıl üzerine ev yaptırılabiliyor hemen? Onun bir sürü imar izni vs si var. Resmen kaçak yapı var ortada. O binanın imar izni falan yoktur. Elektrik, su vs. Bunları nasıl aldılar o zaman. E siz eşinizle ortak aldınız diyelim. Yine de eşiniz tek başına bir şey yapamaz, mal ortak çünkü. Olay nereden baksan elinde kalacak cinsten. Avukatla görüşün. Hem de hemen. Ha bir de binanın tapusu falan yoksa baya kp orada işgalci durumunda. Cezası ne bilmiyorum ama illa ki bir ceza alır. Buna hazırlıklı olun.

Back
X