Beklenen kavga çıktı

Ben demedim o dedi, ben de sensin salak dedim. Demeseydim yine yapacaklardi

Eşim izin vermiş. Kadına sorulmazmis kp öyle diyor
Bunlari birakin. Kimin ne dedigine bakmayin. Hukuki olarak hakkinizi arayin. Size ait bir yerden bunlari cikartmak ancak hukuki olarak mumkun olur. Cunku anladigim kadariyla bu insanlar arsiz ve yuzsuz. Bir avukata sorun bence ne yapilabilir diye.

Saygi yasa degil hak edene verilir. Benden yasca buyuk diye niye terbiyesizligine saygi duyayim. Ha ben salak gibi laflar kullanmazdim cunku kullandifim kelimeler degil ama karaidaki bana salak terbiyesiz deyince ne diyecekti konu sahibi?
Bana çıkışmanızı anlayamadım.. Ben şahsi fikrimi söyledim.. ve saygı duysun onlara demedim.. çok yoruldunuz gözleriniz iyi görmüyor sanırım.. Herşeyi hak etmişler ses çıkarın ama o kelimeleri kullanmayın dedim.. O kullandı kendi terbiyesizliğini gösterdi diye konu sahibine onun seviyesine inmeyin dedim.. yani bunları demek istedim.. Evet hadleri asla değil hakaret etmek ama ben kendimden yaşça büyük birine asla bu tabirle konuşmadım.. Onlara uygun farklı kelimeler var.. bunları söylemek benim tercihim

Bunlari birakin. Kimin ne dedigine bakmayin. Hukuki olarak hakkinizi arayin. Size ait bir yerden bunlari cikartmak ancak hukuki olarak mumkun olur. Cunku anladigim kadariyla bu insanlar arsiz ve yuzsuz. Bir avukata sorun bence ne yapilabilir diye.
Şu üç haftalık süreçte ne kadar yiprandigimi tahmin edemezsiniz. Bayramimi kutlamadi, doğum günümde hediye almadı, üstüne babasından hakaret işittim. Bana çok fazla böyle şeyler, bilmiyorum

İlk oldu ama rahatladım, on senedir duymadığım şey kalmadı. Özellikle bebek bir yaşına gelince annesini boşver lafini unutamıyorum kp nin

Karsimizdaki insanlarin bize hangi sinirlarda yaklasabikecegini biraz da kendimiz belirleriz. Dolayisi ile esiniz bu sinirlari koymadigi surece siz ne yapsaniz bos.
Cocugunun rizkini ailesine veren bir adamdan cok fazla bir beklentiniz olmasin.
Bosanmiyorsaniz maasinizin tamamini kendinize ayirin. Bakalim o zaman ailesine yedirebiliyor mu.

Anneligimle ilgili yorumlarını ve aileme destek olamayacağımı söylediklerini okudunuz mu
Çocuğuma acidiklarini, bir yaşında beni boş vereceklerini duydunuz mu

Hayır, ne derlerse tamam der
Bir arpa boyu yol almışsın, dönme geri. Dönersen daha fena olacak. O telefonda ne konuştuysan hep yüzüne çarpılacak. Kendi edepsizliklerini görmeyecekler. Ne diye daha alttan alasın? Önüne geleni indir bundan sonra, adın bi deliye çıksın ki daha kimse dokunamasın.

Ben artık yedirmesinden geçtim. Beni resmen it yerine koymalarina tepki verdim

Benim annem babam onlardan büyük. Esimin rahmetli babama saygisini gormedim
Ben saygı gösterin demedim ki.. acaba ben mi okuyamıyorum yazdığımı.. iyi yapmışsınız dedim zaten.. sadece ben o kelimeleri kullanmazdım onlar bizden yaşça büyük bu benim şahsi fikrim kızarım bağırırım evet ama o kelimeleri kullanmazdım ki ayrıca ben sizin ailenize saygı gösterip göstermediğini nerden bileyim.. ben yazdığınızı yorumladım hepsi bu

Aynen öyle, deli deliyi görünce sopa saklayacak. Baksana geçen sefer sitem ettim diye sürekli bir şey çıkarıyor oldum. Kendi malima bile sitem edemeyecegim

Arkadaşlarin bir kismi diğer durumları da biliyor o yüzden kiziyoruz bu aileye

Anneligimle ilgili yorumlarını ve aileme destek olamayacağımı söylediklerini okudunuz mu
Çocuğuma acidiklarini, bir yaşında beni boş vereceklerini duydunuz mu
Ben şuraya yazdığınız konuyu okudum ve yorumladım.. ben Size saygı duyun aman kırmayın demedim anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz sorun yok..

Ben şuraya yazdığınız konuyu okudum ve yorumladım.. ben Size saygı duyun aman kırmayın demedim anlamak istediğiniz gibi anlayabilirsiniz sorun yok..
Ben size kızmıyorum yanlış anladınız, gerçekten soruyorum okudunuz mu diye :) yani ona rağmen böyle mi düşünüyorsunuz demek istedim

Ben size cikismadim hanimefendi. Bana salak diyen terbiyesiz diyen kotu niyetli beni somuren insanlara sirf benden yasca buyuk diye kibarlik edemem. Bu konu sahibinin esinin ailesi boyle kelimelerden anlayan insanlar. Bildigin kotu insan bunlar.

Benim tercihimde olmazdi buyuk kucuk kimseye kullanmam ama ben konu sahibine yanlis kelime kumlanmissin demem. Vallahi bu insanlar hak ediyor.

Arkadaşlarin bir kismi diğer durumları da biliyor o yüzden kiziyoruz bu aileye
Haklı olabilirsiniz ki size hak verdim zaten savunmuşum gibi konuşulması beni rahatsız etti.. Tekrar söylüyorum ben söylemezdim o kalimeleri siz söylemeyi tercih etmişsiniz herkesin kendi fikri.. Ben sizi yadırgamadım o şekilde lanse edilmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…