- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Canım senin bat daha yakındı bir kan versen hemen anlaşılırBenimde akıntı Yumurta akı kıvamında Krem renkli yoğun Bi akıntım var canm kasık ağrım zaman zaman kalçada çekme hissi hafif baş ağrısı baş dönmesi ruh halinde ani değişim baya bişeyler var canm
Allah yardımcınız olsun yaşları çok küçükmüş arka arkaya olması cidden zordur ama sonu güzel olur inşallah üzülmeyin2 oglum var 1. Sinifa gidiyor buyuk okula git gel kucukle zor oluyor. Kucugum 3 yas ama aksi huysuz bir cocuk hayattan soguttu beni o derece yorucu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama cocuk buyutmek gercekten cok zor
Amin ins rabbim sizlerede nasip etsin. Hayat iste kimimiz istiyoriz kimimiz istemiyoruz rabbimin sinavlari.Buna ağlanır mı ne güzel haber Rabbim nasip etmiş darısı da bize inşallah
Allah kolaylık versin. Rabbim üstesinden geleceğini bildiği için nasip etmiş demekki canm2 oglum var 1. Sinifa gidiyor buyuk okula git gel kucukle zor oluyor. Kucugum 3 yas ama aksi huysuz bir cocuk hayattan soguttu beni o derece yorucu. Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama cocuk buyutmek gercekten cok zor
2 3 ocak canım 4 gün var bataCanım senin bat daha yakındı bir kan versen hemen anlaşılır
Ins oylede olur.Allah kolaylık versin. Rabbim üstesinden geleceğini bildiği için nasip etmiş demekki canm
Benim de 4ü canım2 3 ocak canım 4 gün var bata
Yarın erken kalabilirsem gidip kan versem miBenim de 4ü canım
Git bence benim de sağlık ocağı çok yakın aslında ama erken benimki seninkine göreYarın erken kalabilirsem gidip kan versem mi
Ya gidicem de hava soğuk üşeniyorum inanki yoksa dayanaMazdmGit bence benim de sağlık ocağı çok yakın aslında ama erken benimki seninkine göre
Valla pozitif haber alacağımı bilsem soğuk dinlemem de işte...Ya gidicem de hava soğuk üşeniyorum inanki yoksa dayanaMazdm
Ben de aynı korkuyorum yanılmaktanValla pozitif haber alacağımı bilsem soğuk dinlemem de işte...
Hayırlısı olsun canım hayırlı zamanda gelsin ikimize de inşallahBen de aynı korkuyorum yanılmaktan
İnsallah canim. Senin ilişkinin üzerinden kaçıncı günHayırlısı olsun canım hayırlı zamanda gelsin ikimize de inşallah
Canım gün aşırı devam ediyoruz biz ama tahmini yumurtlama günümden 12. Günümİnsallah canim. Senin ilişkinin üzerinden kaçıncı gün
Senin benden önce çıkar o zaman canm benim daha bugün 10Canım gün aşırı devam ediyoruz biz ama tahmini yumurtlama günümden 12. Günüm
Ama tahmini canım benim geçenki hamileliğim geç döllenme olmuştu adete 5 gün kala öğrenmiştim 40 tıSenin benden önce çıkar o zaman canm benim daha bugün 10
Gel yarn ikimizde kan verelim çıkar illaki varsaAma tahmini canım benim geçenki hamileliğim geç döllenme olmuştu adete 5 gün kala öğrenmiştim 40 tı
Kesin çıkar mı kiGel yarn ikimizde kan verelim çıkar illaki varsa
Çıkar canm düşükte olsaKesin çıkar mı ki