- 25 Aralık 2019
- 862
- 946
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Ay bilemedimÇıkar canm düşükte olsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilemedimÇıkar canm düşükte olsa
Hadi sen gidersen bende gidicem vazgeçilmek yok amaAy bilemedim
Yine adetime 5 gün varHadi sen gidersen bende gidicem caymal yok ama
Evet belki yine nasip olurYine adetime 5 gün var
İnşallah canım benim Söz vermiyim ama sabah 11 gibi kalkarsam gideceğim ve sanada yazarım hemen verdim diyeEvet belki yine nasip olur
Sağlık ocağı 10 a kadar alıyo canm bildiğim 6İnşallah canım benim Söz vermiyim ama sabah 11 gibi kalkarsam gideceğim ve sanada yazarım hemen verdim diye
Yok canım bizim burada hemen alıyorlar 12 ye kadar verebiliyorsun öğle tatili girmedenSağlık ocağı 10 a kadar alıyo canm bildiğim 6
Hmm anladım canm bizim burda öyle canım ondan dedimYok canım bizim burada hemen alıyorlar 12 ye kadar verebiliyorsun öğle tatili girmeden
Tamam sen de gidiyorsun değil miHmm anladım canm bizim burda öyle canım ondan dedim
Sen kesin sen bende giderimyine nasip diyeyimTamam sen de gidiyorsun değil mi
Tamam içimizden geldiği gibi yapalım sabah verirsem mesaj atıcam canımSen kesin sen bende giderimyine nasip diyeyim
Tamam canm bekliyorumTamam içimizden geldiği gibi yapalım sabah verirsem mesaj atıcam canım
Benimd 1 ocak canım, muhtemelen yolda geliyor ağrıları başladı2 yada 3 ocak canm senin ne zaman
Gebelikte de ağrı oluyo canm belli olmazBenimd 1 ocak canım, muhtemelen yolda geliyor ağrıları başladı
Canım ben gidemedim sanırım adet olucam belim de ağrımaya başladı sen ne yaptın gittin miTamam canm bekliyorum ☺
Bende gidemedim canm halsizim kalkamadım yataktan. Birde belim ağrıyor kalçam tutulmuş sankiCanım ben gidemedim sanırım adet olucam belim de ağrımaya başladı sen ne yaptın gittin mi
Yaa biz en iyisi adeti bekleyelimBende gidemedim canm halsizim kalkamadım yataktan. Birde belim ağrıyor kalçam tutulmuş sanki
Aynen geçsin Bi kaç gün öyle yapalımYaa biz en iyisi adeti bekleyelim
Insalllah gebesinizdirgecikmeniz olur muydu hic kan verseniz cikar aslindaMerhabalar arkadaslar ben de 4 aydir deniyorum bu ay 28 inde olmasi gerekiyordu. Dun yaptim birsey çıkmadı bakalim beklemedeyim Bu arada hic bir belirtide yok. Ben regl olurken bile hissetmem hic belirtisi olmaz. Allah isteyen herkese nasip etsin