- 3 Aralık 2014
- 7.913
- 9.193
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
Benim tek ilişki oldu geç döllenme imkanı yok malesefBende de neredeyse hepsi vardı. Kan idrar testi yaptım çift çizgi çıktı dokra gittim adet günümde hemde hcg 271.2 çıktı ve kimyasal olabileceğini söyledi direk dünde tahlilde gittim 608.7 çıktı
Yok canm imkanı yok ilişkinin üzerinden 21 gün geçtiCanım öyle deme artar belki çok yenidir
Hayırlısı olsun canım bir dahaki aya deneriz inşallah femara başlıcam ben diğer ay zatenYok canm imkanı yok ilişkinin üzerinden 21 gün geçti
Seninki iyi çıkmış maşallahBenim artıyor ama kimyasal gebelik olabilir dedim doktor
Salı günü sabah 271.2
Carsamba gece 608.7 cikti
Benim geçen ayda böyle oldu canm Dr a gitmem gerek neden tekrarladı diyeHayırlısı olsun canım bir dahaki aya deneriz inşallah femara başlıcam ben diğer ay zaten
Canım ben de sana yazacaktım bugün ben de hala adet olmadım iki gündür felaket derecede belim ve kasıklarım ağrıyor üstüne bide grip ateş var hiç iyi değilim anlayacağınArslan5858 kan verdim yine bakalım yükselmiş mi düşmüş mü hala adet olmadım. Sen ne durumdasın
Kan versene canm belki vardır. Hasta olduğun için De olabilir o ağrılar.Canım ben de sana yazacaktım bugün ben de hala adet olmadım iki gündür felaket derecede belim ve kasıklarım ağrıyor üstüne bide grip ateş var hiç iyi değilim anlayacağınen son idrar testi yapmıştım ya kan da hiç vermedim adet olurum diye bekliyorum bakalım
Versem iyi olacakta kim gidecek akşam belki acilde veririm sen ne yaptın çıkmadı mı sonucun hala?Kan versene canm belki vardır. Hasta olduğun için De olabilir o ağrılar.
Bi ver bakalım canm benim daha çıkmamışVersem iyi olacakta kim gidecek akşam belki acilde veririm sen ne yaptın çıkmadı mı sonucun hala?
Tamam canım verirsem haber ederim hayır adet olsam rahatlıcam belim çok fena senin belirtiler hala aynı mıBi ver bakalım canm benim daha çıkmamış
Yok canm benim bel ağrısı falan varda akıntım sarı su gibi gelmeye başladı bazen süt kesiği gibi oluyo Bi çoğu gitti belirtilerinTamam canım verirsem haber ederim hayır adet olsam rahatlıcam belim çok fena senin belirtiler hala aynı mı
Aman enfeksiyon olmasın dikkat et ben yeni kurtuldumYok canm benim bel ağrısı falan varda akıntım sarı su gibi gelmeye başladı bazen süt kesiği gibi oluyo Bi çoğu gitti belirtilerin
Bende bugün hasta oldum boğaz dolu burun dolu hapşurup duruyorumAman enfeksiyon olmasın dikkat et ben yeni kurtuldum
Geçmiş olsun canım ben de kötüyüm ortalıkta fena salgın var akşam acil kesinleşti eşim işten gelsin hemen gidicemBende bugün hasta oldum boğaz dolu burun dolu hapşurup duruyorum
Benim değerim sıfırlandı canmGeçmiş olsun canım ben de kötüyüm ortalıkta fena salgın var akşam acil kesinleşti eşim işten gelsin hemen gidicem
O zaman çok yakında adet olursun canımBenim değerim sıfırlandı canm
Bende yrn bekliyorum canımO zaman çok yakında adet olursun canım