Beklenen adetin 10.gününde hcg degeri 16

Inşallah çok teşekkür ederim :)

Inşallah çok teşekkür ederim :)
Ben hamile olduğumu adet günü öğrendim. Ertesi gün hapı almama rağmen hamile kalmışım. Şuan 9. Haftayım. İdrar testi direk pozitif verdi ve burada erken gebelik testinden alıp 2. Defa yaptığında direk hamile yazdı. 3 gün sonra doktora gittiğimde vajinal olarak bile gebelik gözükmedi. Almanyada yasıyorum burada vajinal bakıyorlar. 1 hafta sonra gittiğimde direk keseyi gördü 7 haftada kalp atışları duyuldu vajinal olarak baktırın bekleme süreniz daha az olacaktır. Karından olan ultrason da biraz geç gözükebilir.

Siz yinede doktor yazmadan kullanmayın. Doktor uygun görseydi size kendi yazardı. Ayrıca kese dahi oluşmamış muhtemelen gebelik daha tüpler de. Kullanmayın
Sağlık ocagindaki doktor yazdı kadın doğuma randevu bulamadım çünkü. Daha önce üç kez kimyasal gebelik oldu doktorlar progestan yazmamışlardı, dördüncü hamilelikte hcg 95 çıkmıştı kese bile görünmeden doktor progestan yazmıştı ve sağlıkla bebeğimi kucağıma aldım çok sukur. Şimdi de kadın doğuma randevu bulamayınca yazdırdım aile hekimine direk. Ama tavsiyenizde de haklısınız. En iyisi kan tahlili sonucunda bi düşüş olursa yada yeterince artmazsa bırakayım

Yok ya korkarım öyle çocuğa bisey olur diye, kimyasal gebeliklerim var çünkü. Yine de sağolun kan tahlili sonuçlarımi yazarım insallah

Kafanıza takmayı bırakın. O gün hamile kalacaksınız. Bu ay mesela hiç oralı dahi olmayın. Ayrıca vanijal ultrason sağlıklı ne demek bebeğe bişey olacak Almanyada tüm doktorlar alttan bakıyor çocuklara da hiçbirşey olmuyor. Lütfen böyle üzgünüm ama cahilce düşünce ile yaklaşmayın. Burada bir çok yorum okudum kese gözükmedi acaba bişey mi oldu diye alttan baktırmak istemedim diyenler çok var. Türkiye'de doktorlar alttan bakmak istiyor ama müsade etmiyorsunuz. Neyse siz kafanıza takmayın gebeliği takmayı bıraktığınız gün bebeğiniz sizinle olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…