Beklenen adetin 10.gününde hcg degeri 16

gelbebicik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
367
154
103
39
Merabalar BAT' in 8. Günü çok silik çift çizgi cıktı, 9. Gunu daha da silik sadece ışığa bakınca görünen çizgi cıktı. Bugün yani 10. Gününde de aynı cikti. Kan tahlili verdim hcg 16 cıktı. Doktor bisey soyleyemedi haliyle ya erken gebelik yada kimyasal gebelik olabilir dedi. Herhangi bir kanama belirtisi de yok. Daha önce kimyasal gebeliklerim olduğundan progestan istedim yazdı. Sizce beklenen adetin 10. Gününde 16 değer çıkması herşeye rağmen umut verici olabilir mi?

Benim adetime 5 gün kala 44.36 çıkmıştı adetime 2 gün kala 141.78 çıktı sonuç olarak ortada bir gebelik başlangıcı var kardeşim 2 gün arayla adet gününe kadar yenile betanı yükselme varsa bebek var demektir ve ne olursa olsun şuan hamilesin dikkat et kendine

Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim ana sanırım yanlış anlaşıldım, Bata 10 gün yok, bat 10 gün geçti.

Arkadaşım cevabın için teşekkür ederim ana sanırım yanlış anlaşıldım, Bata 10 gün yok, bat 10 gün geçti.
O zaman çok çok yeni gebe kalmış olmalısın adetin gecikmesi önemli değil önemli olan beta hcgnin 2 gün sonra 2 katı çıkması o yüzden telaş yapma

Geç döllenme olmuş olabilir. Kimyasal gebelikte özellikle teste çizgi çok belirgin oluyor ve genellikle adet zamanı test pozif olmasına rağmen kanama yaşıyorsunuz. Biraz daha bekleyin beta değeriniz yüksekselecektir

Geç döllenme olmuş olabilir. Kimyasal gebelikte özellikle teste çizgi çok belirgin oluyor ve genellikle adet zamanı test pozif olmasına rağmen kanama yaşıyorsunuz. Biraz daha bekleyin beta değeriniz yüksekselecektir

Progestan kaçlık verdi günde kaç tane alıyorsun canım

Cumartesi sabah pazar sabah akşam ve bu sabah testleri. Bu sabahki kan tahlili de 16

Canım adetin on gün geçmiş değer baya düşük bence keseyi görmeden progestan kullanma

Testleriniz negatif silik bile değilki bu testler. Yakınlaştırarak baktım. Kan testini sonucunu yollayın yanlış yorumlamış olabilirmisiniz

Kan tahlilim

Eklentiler

• 15946710385414917005816032031041.webp
    16 KB · Görüntüleme: 62
İdrar testleriniz negatif kan testi düşük olarak pozitif. Bu yüzden idrar testinde çıkmamış. O silik çizgileri nasıl gördünüz anlamadım zaten kan testine göre değeriniz çok düşükken, idrar testinde çıkmasını beklenmez. 1 hafta sonra yine gidip kan verin yükselme olacaktır. Muhtemelen geç döllenme olmuş. Ama idrar testleriniz silik dahi değil kesinlikle negatif. Başka başlık altında 0.16 değeri 16 olarak yazmışlar bu yüzden sizin de kan testinizi merak ettim. 1 hafta bekleyin kan tahlilini tekrarlayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…