Beklenen adet günü beta hcg değeri

Sanırım kanama ve ağrıdan 3 gün sonra test yapmıştım, adet günüme de 3 gün vardı
Ya benim kasık ve karın ağrım var 3 gündür bacağım felan çekiliyor ilk defa yaşıyorum böyle birşey bugün kan verdim çıkmadı ama erken mi acaba daha

Adet gününüze kaç gün var ya da geçti mi
Ben çok düzensiz oluyorum canım en son 9 aralaık gecesi oldum adet yani normal bir döngüye göre iki gün var daha. Pcos hastasıyım kemdim hiç olamıyorum hep ilaçlara ve geçen ay ilk defa zayıfladığım için sanırım kendiliğimden ilaç kullanmadan adet gördüm ve soğan kürünü uyguladım. Ama sanırım geç döllenme yaşıyorum çünkü üç gündür ağrım var ve bu ağrılar yumurtlamadan bir hafta sonra gerçekleşiyormuş yani bir haftam daha var

O zaman birkaç gün daha bekleyip tekrar kan ver, rutinin dışında şeyler olunca insan hamile olduğunu hissediyor sanki. Umarım istediğin gibi olur her şey

O zaman birkaç gün daha bekleyip tekrar kan ver, rutinin dışında şeyler olunca insan hamile olduğunu hissediyor sanki. Umarım istediğin gibi olur her şey
İnşallah canım benim sen bir rahatsızlığın varmıydı peki?

Benimde adetim 4 gun gecti kan testi yaptırdım 18.56 sonucun pazartesi bidaha kan vercem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…