beklemeyi ben de iyi bilirim yavrum.ben de seni senelerdir bekliyorum.Babanı bile hayal etmezken hep senin hayalinle büyüdüm ben.hep seninle ilgili hayaller kurdum bebeğim.sana mini mini kıyafetler alıcaktım kızsan en çok pembe ,beyaz,erkeksen mavi, kırmızı.kardeşlerin olacaktı hem de iki tane.hep 3 tane olmanızı hayal ettim bebeğim.Evimiz cıvı cıvıl seslerinizle çınlayacaktı.''annem'' diye sıkıca sarılacaktım sizlere ve siz de bana.O an herşeyimi unutucaktım babasızlığımı ,kimsesizliğimi.....Babanız saçlarınızı okşadıkça benim içim ısınacaktı,huzur bulacaktı.kalbimdeki kooocaman yalnızlığım bitecekti.birlikte dondurma yiyecektik dudaklarımızdan taşıra taşıra.parka gidecektik ,kumdan kaleler yapıcaktık,deniz kenarından deniz kabukları toplayıp babanıza gösterecektik.......ve daha bir sürü şeyyyyy......
her an bu hayaller gözümün önünde bebeğim, gel artık sabrım tükeniyor.Acım sensiz uyandığım hergün daha da çoğalıyor.seni hergün daha çok özlüyorum.tüm kalbimle dua ediyorum yalvarıyorum Allah 'a seni ,sizleri bana versin diye.Ne olur yavrum sen de dua et Allah babaya bizi kavuştursun bir an önce.Bekliyorum .........birgün geleceksin biliyorum.Bunun umuduyla yaşıyorum....
Herşeye alıştım bebeğim ,kısır gelin demelerine, hamile kalanların benden saklamasına, evimin bitmek tükenmez sessizliğine, niye hala çocuğunuz yok diyenlere, bak bu daha yeni evlendi hamile demelerine ......bir sensizliğe alışamadım bebeğim.Sensizlik benim suçum değil ,babanın da değil yavrum.Bu kader, bize rabbimin uygun gördüğü bir sınav.umutla sevgiyle sabretmeye çalışıyorum.ödülüm sen olacaksın...
Bu anneler gününde de yoksun bebeğim daha kaç anneler günümü sensiz geçiricem
canım yavrum.daha kaç anneler günü içimi acıtacak?söz veriyorum çok iyi bir anne olucam.seni hiç üzmicem.sen de beni üzme gel artık gel.bekliyorum.......bekliyorum......bekliyoruz......