• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekarlıktan kalanları satıyorum

kimseyi kırmak istemiyorum.
gerçekten ihtiyacı olan vardır vs onlara bir şey diyemem ama
şu satış olayı kk da gerçekten eğlence gibi bir şey olmuş.
ne gerek var..
güzelim şeyler 10 15 e satılıyor. 2. el zaten çok para kazanılmaz o da ayrı.

ama satış yerine yardıma ihtiyacı olanlara verilse daha hayırlı olmaz mı? gelecek 2 kuruş yerine, komşulardan olsun akrabalardan olsun ihtiyacı olan birilerini bulmak çok daha büyük kazanç olur.

yazlık hiç giyilmemiş etek

Eklentiler

• 20150903_153223.jpg
    20150903_153223.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 84
kimseyi kırmak istemiyorum.
gerçekten ihtiyacı olan vardır vs onlara bir şey diyemem ama
şu satış olayı kk da gerçekten eğlence gibi bir şey olmuş.
ne gerek var..
güzelim şeyler 10 15 e satılıyor. 2. el zaten çok para kazanılmaz o da ayrı.

ama satış yerine yardıma ihtiyacı olanlara verilse daha hayırlı olmaz mı? gelecek 2 kuruş yerine, komşulardan olsun akrabalardan olsun ihtiyacı olan birilerini bulmak çok daha büyük kazanç olur.
evet gerçekten haklısın bekarlık çok eşyamı dağıttım zaten bana da 50-100 elime gelirse kazanırsam kpss kitabı alacağım kendime kaynak olarak sıkışık hissetmesem o durumda olmasam zaten eklemezdim komşularımın çocuklarına da memlekette hep dağıttım kapandığım için kusura bakmayın rahatsız olanlar olduysa ama neyse bir şey demeyeyim en iyisi

evet gerçekten haklısın bekarlık çok eşyamı dağıttım zaten bana da 50-100 elime gelirse kazanırsam kpss kitabı alacağım kendime kaynak olarak sıkışık hissetmesem o durumda olmasam zaten eklemezdim komşularımın çocuklarına da memlekette hep dağıttım kapandığım için kusura bakmayın rahatsız olanlar olduysa ama neyse bir şey demeyeyim en iyisi

est.rahatsızlık demeyelim hatırlatma sadece.
hayırlı olsun örtünmeniz.

kpss hangi alan? ben kitap gönderimi sağlayabilirim hangi şehirdesiniz?

est.rahatsızlık demeyelim hatırlatma sadece.
hayırlı olsun örtünmeniz.

kpss hangi alan? ben kitap gönderimi sağlayabilirim hangi şehirdesiniz?
ben kamu mezunuyum a grubu ve b grubuna çalışıyorum teşekkür ederim canım siteden bir arkadaşım bazı kaynak kitaplarımı yolladı bana ALLAH bin kez razı olsun ama olmuyor ya eşimde 2 kredi ödüyor aha bayram dedim elden çıkarabilirsem anneme bir şeyler almak istiyorum bir etek yazma ya böyle yazınca da kötü hissettim kendimi...
ben de bir şeyler yapmak istiyorum ama özelde çalışmama eşim izin vermiyor zaten ya memuriyet ya da otur evinde diyor borç da olunca aklıma bu fikir geldi bir ara çeyizimden bir şeyler satmaya yine kalktım nasip değil ya satamadım alıcı çıkmadı hiç bazı konularda nasipsiz oluyor insan sen çok çok haklısın ama bazın insan sıkışık oluyor ya ferahlık elbet olacak birkaç seneye kadar ben de yardım eden tarafta olurum da biraz daha sıkılacağız sonra EVVEL ALLAH düzelecek

ben kamu mezunuyum a grubu ve b grubuna çalışıyorum teşekkür ederim canım siteden bir arkadaşım bazı kaynak kitaplarımı yolladı bana ALLAH bin kez razı olsun ama olmuyor ya eşimde 2 kredi ödüyor aha bayram dedim elden çıkarabilirsem anneme bir şeyler almak istiyorum bir etek yazma ya böyle yazınca da kötü hissettim kendimi...
ben de bir şeyler yapmak istiyorum ama özelde çalışmama eşim izin vermiyor zaten ya memuriyet ya da otur evinde diyor borç da olunca aklıma bu fikir geldi bir ara çeyizimden bir şeyler satmaya yine kalktım nasip değil ya satamadım alıcı çıkmadı hiç bazı konularda nasipsiz oluyor insan sen çok çok haklısın ama bazın insan sıkışık oluyor ya ferahlık elbet olacak birkaç seneye kadar ben de yardım eden tarafta olurum da biraz daha sıkılacağız sonra EVVEL ALLAH düzelecek

kusuruma bakma.ben de kendimi kötü hissettim şimdi:110: benim patavatsızlığım özelden yazabilirdim.. düşüncesizlik ettim..

her insan dönem dönem sıkışır. benim aldığım maaşa göre ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğim zamanlar olduğunu bir bilseniz.. evli olmasam da kaç ev geçindiriyorum. üniversite okutmak vs vs vs vs.. ama bin şükür bu dünyada neler neler var.. her gün şahit oluyoruz.

fikrin kötü değilmiş aslında. dedimya ihtiyaç varsa olmayacak şey değil. ürünlerin fiyatlarını yazmanızı öneririm ama.

özel konusunda da eşinizi ikna edin bence. kendinzie göre güzel bir yer bulun önce sonra onunla da konuşursunuz detaylı. sonuçta kamu olunca ilk atanacağınız yer belli değil. çok çok yüksek alıp kendi şehriniz tutarsa ne ala..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

kusuruma bakma.ben de kendimi kötü hissettim şimdi:110: benim patavatsızlığım özelden yazabilirdim.. düşüncesizlik ettim..

her insan dönem dönem sıkışır. benim aldığım maaşa göre ne kadar sıkıntılı günler geçirdiğim zamanlar olduğunu bir bilseniz.. evli olmasam da kaç ev geçindiriyorum. üniversite okutmak vs vs vs vs.. ama bin şükür bu dünyada neler neler var.. her gün şahit oluyoruz.

fikrin kötü değilmiş aslında. dedimya ihtiyaç varsa olmayacak şey değil. ürünlerin fiyatlarını yazmanızı öneririm ama.

özel konusunda da eşinizi ikna edin bence. kendinzie göre güzel bir yer bulun önce sonra onunla da konuşursunuz detaylı. sonuçta kamu olunca ilk atanacağınız yer belli değil. çok çok yüksek alıp kendi şehriniz tutarsa ne ala..

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
iyi iş bulmak da zor canım ben 30 yaşındayım bir kaç ay sonra olacağım 31 yaşımda çok genç değil bankalara bile adamın olacak bir yere gireceksin eşim de uygun olsa tabii olur diyor ama markette falan çalışacaksan da çalışma o kadar çok yoğun çalışma diyor kaynanam aaa atanamadın diyip eski istediği memur gelinlerden bahsederek panik ataklarımı azdırıyor ...

ya ben gençliğimde de zorluk çektim annem beni dul maaşıyla okuttu ama bir manevi annem vardı o destekledi ama onları sevindiremedim memur olup 2012 de 79 puan aldım alım olmadı gitti bu sene de çok hırslıyım ee kpss şekli de değişti eski kaynaklarda yüzeysel oluyor çok değişik kaynaklardan çalışmak lazım sitede bile yüksek puanlı arkadaşların dedikleri piyasaki tüm kaynaklardan yararlandık diyince bende panik oluyorum ...

3 kitap bitirdim çalışıyorum yani eşim kızıyor aslında bana dursun diyor eklediğimi bilse bir güzel fırça da atar da :( ne yapayım dedim ama sen kendini kötü hissetme haklısın ama bayrama gideceğim yine annem bana harçlık verecek sanki çok varmış gibi o zaman sinir oluyorum sen bana dua et belki seneye bu zamanlar puanlar belli olmuş olacak çoğu gitti azı kaldı..

komşularımdan açık olanlar var onlara vereceğim bir kısmını da memlekette zor durumda olan komşu kızları var onlara götürürüm ;) sıkma canını ben asla darılmadım haklısın bugün zorluk varsa yarın geçecek

Konu ilgili bölüme taşınmıştır...

Back