neden canım annen destek vermiyor mu ....?
biz toplandık evet bütün kızlar toplandık toplandıkkk
mavinin altına kırmzı giyersen çok kro durabilir ama elbisenin boyu kısaysa baldırda felan hoş duruur ama hem dizde hemde krımız hoş gözükmez
Beyaz, turuncu
Eki Görüntüle 623722 Eki Görüntüle 623723 Eki Görüntüle 623724 Eki Görüntüle 623725 Eki Görüntüle 623726
bu renkler çok hoş olurbeyaz ve sondaki hardal ebnde var aynısı birebir bershkadan almıştım
artık sarı kafalarımla mutlu mesut yaşarımmmhayrılı olsun bea
su an işsizim, aslında 1,5 yıldır işsizim. hi çalışmadım yani, kpss ye hazırlanacağım seneye.. annem ben çalışmaya baslayacağım, para kazanacağım, çeyizimi bilmem neyimi yapacağım, babam 4 sene sonra emekli olacak, eline para gececek de falan filan... elin oğlu da beklemez ki seni.. anneme anne olur mu falan dediğinde, iyi git söyle babana yarın gelip istesinler die trip falan atar.. annem çok anlayışsız bu konuda.. 1 sene var daha, çok düşünmek istemiyorum ama işim gerçekten zor
artık sarı kafalarımla mutlu mesut yaşarımmm
iyi olduu böyle bazen ifade zorluğu çekiyor insann ....
teşşekürrrler hatunlarrr öptümm siziii
ay benim annem ben evlensem varını yoğunu satar ...okadar meraklı beni evlendirmeye yaniii ..... ama bendede koca yokkksu an işsizim, aslında 1,5 yıldır işsizim. hi çalışmadım yani, kpss ye hazırlanacağım seneye.. annem ben çalışmaya baslayacağım, para kazanacağım, çeyizimi bilmem neyimi yapacağım, babam 4 sene sonra emekli olacak, eline para gececek de falan filan... elin oğlu da beklemez ki seni.. anneme anne olur mu falan dediğinde, iyi git söyle babana yarın gelip istesinler die trip falan atar.. annem çok anlayışsız bu konuda.. 1 sene var daha, çok düşünmek istemiyorum ama işim gerçekten zor
valla yaa dimi:2:ayy ben çok sevdim bunları artıkın hep kullanırımmmoohhh gözümüz aydın
derdim vara konu açacaktım ferida sarı kafa yapamıyo diye
valla yaa dimi:2:ayy ben çok sevdim bunları artıkın hep kullanırımmm
zorla ulaştım sarı kafalarımaa .... bende diyorum bunlardan neden yok bende diye .. acaba bazı üyelere mi veriliyor diyorum .... demek işin içinde iş varmışşş
hahahahahahahahahh canımm arkadaşalrıma herşeyimi paylaşırım özel kıyafetleri hariç öyle sıkıkntım fesatlıgım yok okddar çok eşyam varmııdr var gibidir hiç gocunmamHadi ya.. Gardrobun ne tarafa dusuyor sekerim. Adresi acik ver yorma beni. Ha bir de "bak kus geciyor" :):)
artık sarı kafalarımla mutlu mesut yaşarımmm
iyi olduu böyle bazen ifade zorluğu çekiyor insann ....
teşşekürrrler hatunlarrr öptümm siziii
Bekari evlenmek istiyor evlisi bekara ozeniyor
garip dunya iste:)
hoşgeldinnn şekerrr37 olan da olur mu?:) bileyim de ona gors geleyim:)
Var ama orada da evliler yaziyor:)
Bekari evlenmek istiyor evlisi bekara ozeniyor
garip dunya iste:)
ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiiivalla bende evlenmek isteyen bekarlardanım :) benimde cevremde bana özenen, acelen ne diyen çok :)
Benimde gözüme takıldı topiğinizde sürekli uğrayamam diye girmiyordum :))sonunda geldim
hoşgeldinnn şekerrBenimde gözüme takıldı topiğinizde sürekli uğrayamam diye girmiyordum :))sonunda geldim
ay bilemiyorum yaa bekarlık gezmek tozmak cozutmmak bekarlık bilemiyorum yaa çok tatlı geliyoryaş sınırı 18- ler sadece.
18+ olduktan sonra tek kriter bekarlık