bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

kızlar bi konuda bana yardımcı olabilirmisinizz lacivert uzun dantelli elbisenin altına ne renk bi ayakkabı gider ablamın nikahında giyicem ne dersiniz??

kızlar bi konuda bana yardımcı olabilirmisinizz lacivert uzun dantelli elbisenin altına ne renk bi ayakkabı gider ablamın nikahında giyicem ne dersiniz??

siyah olabilir canım ..... yada yine aynı tonlarda elbisenle .... gerçi artık kontrast yapıyolar ama ben sevmiyorum pek

elbisenin resmini koyamam çünkü elbiseyi daha teslim almadım :) alınca koyarım o zaman bakarız

bu yazıyı yazdıgın yerde ' mesaj düzenleme paneli' yazıyor orayı tıkla orda ' GElişmiş Düzenle' i tıkla Ordan işte gülen yüzler :KK16::KK51::KK30::KK12: böyle şeyler koy Hoşgeldinizzzz Buda bizim bekar topiğimiz olsun falen filan yaz :KK52:

ben 27 yaşında bekar bir kk üyesiyim ...
benden olan arkadaşlar gelin kaynatalım ....

bu yazıyı yazdıgın yerde ' mesaj düzenleme paneli' yazıyor orayı tıkla orda ' GElişmiş Düzenle' i tıkla Ordan işte gülen yüzler :KK16::KK51::KK30::KK12: böyle şeyler koy Hoşgeldinizzzz Buda bizim bekar topiğimiz olsun falen filan yaz :KK52:

ya birşeyy sorucam bende yok ki şu sarı kafalardannn ...neden yok .....öle yaptım değiştirdim yazıyı ama sarı kafalar yokkk bendee

elbisenin resmini koyamam çünkü elbiseyi daha teslim almadım :) alınca koyarım o zaman bakarız
mavinin altına kırmzı giyersen çok kro durabilir ama elbisenin boyu kısaysa baldırda felan hoş duruur ama hem dizde hemde krımız hoş gözükmez :KK30:

Beyaz, turuncu

$images (1).jpg $images (2).jpg $images (3).jpg $images (4).jpg $images (5).jpg

bu renkler çok hoş olur :KK14: beyaz ve sondaki hardal ebnde var aynısı birebir bershkadan almıştım

canım hala göremiyorsan. kullanıcı panelinden hesabını düzenle yap.
seçeneklerden

kullanıcı kontrol paneli.
solda ayarlarım var orda hesabımın altında seçenekleri düzenleyi tıkla
orda çeşitli seçeneklerde gelişmiş var onu seç

ya birşeyy sorucam bende yok ki şu sarı kafalardannn ...neden yok .....öle yaptım değiştirdim yazıyı ama sarı kafalar yokkk bendee
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions buraya gir '2 Seçenekleri düzenle'

orda '' Çeşitli seçenekler ' var

ordaki sçenekli bu duruma getir mesaj editorü ' Gelişmiş düzenleyici' Enhanced Attachment Uploading:seceneğinide ''On ''yap
[h=3]Çeşitli Seçenekler[/h]Mesaj Editörü:
  • Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü
  • Basit Editör - Sadece text alanı
  • Standart Editör - Toolbar
Forumda yeni mesaj göndermek için mesajı yazdığınız editör tipini değiştirebilirsiniz..

Bu seçenek özellikle farlı tarayıcı kullanan kullanıcılarımızın sorunlarla karşılaşmasını önlemek içindir.

Enhanced Attachment Uploading:
  • Enhanced Attachment Uploading on
  • Enhanced Attachment Uploading off
The forum features an enhanced attachment uploading system that allows you to reuse existing attachments via a drag and drop interface.

Depending upon the capabilities of your web browser, you may not be able to use the enhanced system. If you experience problems with the interface, try disabling this option.

mavinin altına kırmzı giyersen çok kro durabilir ama elbisenin boyu kısaysa baldırda felan hoş duruur ama hem dizde hemde krımız hoş gözükmez :KK30:

Beyaz, turuncu

Eki Görüntüle 623722 Eki Görüntüle 623723 Eki Görüntüle 623724 Eki Görüntüle 623725 Eki Görüntüle 623726

bu renkler çok hoş olur :KK14: beyaz ve sondaki hardal ebnde var aynısı birebir bershkadan almıştım

elbise koyu lacivert zaten yerlere kadar uzun aslında ayakkabı yürürken görünür belki belkide görünmez üzeri komple dantel balık model pudra rengi yakın geliyor şuan onu deneyebilirim

elbise koyu lacivert zaten yerlere kadar uzun aslında ayakkabı yürürken görünür belki belkide görünmez üzeri komple dantel balık model pudra rengi yakın geliyor şuan onu deneyebilirim
sen bilirsin ama uzunsa sakın kırmızı dneme :) genede senın terchin bence beyaz al çok tatlı olur:KK34:

X