- 4 Ocak 2013
- 920
- 8
albenili olsu n tabi canım :)
mesaj düzenleme panelinden yap.
gelişmiş diye bi secenek var ordan düzenle
du deneyim bi ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
albenili olsu n tabi canım :)
mesaj düzenleme panelinden yap.
gelişmiş diye bi secenek var ordan düzenle
kızlar bi konuda bana yardımcı olabilirmisinizz lacivert uzun dantelli elbisenin altına ne renk bi ayakkabı gider ablamın nikahında giyicem ne dersiniz??
siyah olabilir canım ..... yada yine aynı tonlarda elbisenle .... gerçi artık kontrast yapıyolar ama ben sevmiyorum pek
bende zıt bi renk düşünüyorum aslında kırmızı geliyor sürekli aklıma
resmini koyabilir misin elbisenin?
ben 27 yaşında bekar bir kk üyesiyim ...
benden olan arkadaşlar gelin kaynatalım ....
bu yazıyı yazdıgın yerde ' mesaj düzenleme paneli' yazıyor orayı tıkla orda ' GElişmiş Düzenle' i tıkla Ordan işte gülen yüzler böyle şeyler koy Hoşgeldinizzzz Buda bizim bekar topiğimiz olsun falen filan yaz
ya birşeyy sorucam bende yok ki şu sarı kafalardannn ...neden yok .....öle yaptım değiştirdim yazıyı ama sarı kafalar yokkk bendee
mavinin altına kırmzı giyersen çok kro durabilir ama elbisenin boyu kısaysa baldırda felan hoş duruur ama hem dizde hemde krımız hoş gözükmezelbisenin resmini koyamam çünkü elbiseyi daha teslim almadım :) alınca koyarım o zaman bakarız
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions buraya gir '2 Seçenekleri düzenle'ya birşeyy sorucam bende yok ki şu sarı kafalardannn ...neden yok .....öle yaptım değiştirdim yazıyı ama sarı kafalar yokkk bendee
mavinin altına kırmzı giyersen çok kro durabilir ama elbisenin boyu kısaysa baldırda felan hoş duruur ama hem dizde hemde krımız hoş gözükmez
Beyaz, turuncu
Eki Görüntüle 623722 Eki Görüntüle 623723 Eki Görüntüle 623724 Eki Görüntüle 623725 Eki Görüntüle 623726
bu renkler çok hoş olur beyaz ve sondaki hardal ebnde var aynısı birebir bershkadan almıştım
sen bilirsin ama uzunsa sakın kırmızı dneme :) genede senın terchin bence beyaz al çok tatlı olurelbise koyu lacivert zaten yerlere kadar uzun aslında ayakkabı yürürken görünür belki belkide görünmez üzeri komple dantel balık model pudra rengi yakın geliyor şuan onu deneyebilirim
37 olan da olur mu?:) bileyim de ona gors geleyim:)ben 27 yaşında bekar bir kk üyesiyim ...
benden olan arkadaşlar gelin kaynatalım ....
Var ama orada da evliler yaziyor:)yok muydu zaten?