hahahah evet evet
adamda 100 trilyon aşkın para varmı
ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiii
gideene çok takam bazen ben bile çok sıkılyıroum bunalıyorum bayıyor benioo sen epey çıtırsın ona göree
benimde son sevgilim 12 yaş falan büyüktü benden .. kıymetimi bilemedi ayrıldıkk
devam alırım söyleyeyim .... mezun etmeyecem kolay sizi burdan derslerinizi iyi çalışınnnSimdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)
Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)
16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım
Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 18 o 31
kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü
benim evimmm bak link verim hahahah reklamımı yapıyorumparayı vurdu .. hangi ev kızz
Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)
Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)
kaç yaşındasın kızlar bi yazın nerelisiniz bi biyografi gibi herkez alıntısız bi yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtmayın benüüüüüE 18 olunca dogal olarak:) hey gidi 18 teeeeeee nerelerde kaldi benim icin
ene ehoşgeldinn canımmerhabalarrr bekarlar burada toplanıyor dediler geldik
şimdi şöyle bebeğim sen 18 sin ya oda 31 yani olgun senden sen ona bağlanmışsındır kolay bırakamazsın ...oda bunu biliyor .erkeğin olgun olması iyidir ama .gerçi benim annem kıyameti koparmıştı biz evlenicez diye neyse ayrıldıkda bayram etti kadıngideene çok takam bazen ben bile çok sıkılyıroum bunalıyorum bayıyor beni
gitsemmi diyorum biz ne kavgalar yaptık ben hep affetmtim gidemiyorum ya , avli gibi birşey bağlı gibi çok sinirleniyorum ama bırakmak gelmiyor içimden
şimdi şöyle bebeğim sen 18 sin ya oda 31 yani olgun senden sen ona bağlanmışsındır kolay bırakamazsın ...oda bunu biliyor .erkeğin olgun olması iyidir ama .gerçi benim annem kıyameti koparmıştı biz evlenicez diye neyse ayrıldıkda bayram etti kadın
baktım canım çok güzel ... manzara harika ... iyi günlerde oturun inşşş ...benim evimmm bak link verim hahahah reklamımı yapıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/566166-kedinin-evii.html
kıızz bazen de alışkanlık oluyo aayrılıamıyosun..
eskiden vardı bende öyle bi tane neyseki kurtuldum
kaç yaşındasın kızlar bi yazın nerelisiniz bi biyografi gibi herkez alıntısız bi yazsın yaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtmayın benüüüüü
ene ehoşgeldinn canım
kızzzz sana birşey analtayım bakşimdi şöyle bebeğim sen 18 sin ya oda 31 yani olgun senden sen ona bağlanmışsındır kolay bırakamazsın ...oda bunu biliyor .erkeğin olgun olması iyidir ama .gerçi benim annem kıyameti koparmıştı biz evlenicez diye neyse ayrıldıkda bayram etti kadın
Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)
enee hoşbuldumm
ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum
eneeeeeeee nerde oturuyon gıııııııııı çoş gel annem tanışalımmkıızzz kedii evin pek güzlmiş huzur içinde oturmak nasip olur inşallah..
arasıra çaya da gelirim 1 saatlik yol
sağol annem allahım bin kat güzelleri sizin olsun.baktım canım çok güzel ... manzara harika ... iyi günlerde oturun inşşş ...
hhahhaahhaenee hoşbuldumm
ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum