bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmm

aynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha

valla bende evlenmek isteyen bekarlardanım :) benimde cevremde bana özenen, acelen ne diyen çok :)
O ozenenlere ayar olutorum sanki evlenmek icin kendilrini paralayan onlar degil
Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)
ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiii
Sevdigini bulunca?...... Bulunca oluyor mu saniyosun?::
Benimde gözüme takıldı topiğinizde sürekli uğrayamam diye girmiyordum :))sonunda geldim

Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)

Son düzenleme:
ya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmm
aman ya istersek atarız imzayo şartlar diyorum anlaynnn zorlarsaa mecburi imzayı atarızzzz

aynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha
hahahahha boşveeeeeeeeeeerrrr

var tabiiii ben yoklama alıcam her günn

hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietr

2 senden beri sevgiliyseniz sen epey çıtırken tutulmuşsun sevdiceğine kızz
16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım

Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ben 18 o 31

kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü

Son düzenleme:
yalnız bu yetenek sizsinizden bay geldiii bitsin şu program ... acun ne parayı vurdu ne akılllı adammış helal olsun .... git al formatı amerikadan getir buraya şirket patronu oll ... ah ah biz onun spor muhabiri olduğu zamanlarıda biliyoruz

hahahah evet evet

adamda 100 trilyon aşkın para varmı

oo sen epey çıtırsın ona göree

benimde son sevgilim 12 yaş falan büyüktü benden .. kıymetimi bilemedi ayrıldıkk

var tabiiii ben yoklama alıcam her günn
Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)
hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietr

Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…