- 2 Ağustos 2011
- 6.759
- 363
- 30
hahahahah ebnimkide en çok bunu seviyorrhoşgeldinnn şekerr
ay en çok bunu sevdimmmm yalnızzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahah ebnimkide en çok bunu seviyorrhoşgeldinnn şekerr
ya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmmay bilemiyorum yaa bekarlık gezmek tozmak cozutmmak bekarlık bilemiyorum yaa çok tatlı geliyor
Ben zaten evlenmicem canım isteye kadar şartlar zorlayana kadar nasılsa birlikteyiz evlenmek teklifim bile var ama çıksss hazır değiliz
ay bilemiyorum yaa bekarlık gezmek tozmak cozutmmak bekarlık bilemiyorum yaa çok tatlı geliyor
Ben zaten evlenmicem canım isteye kadar şartlar zorlayana kadar nasılsa birlikteyiz evlenmek teklifim bile var ama çıksss hazır değiliz
hahahahah ebnimkide en çok bunu seviyorr
hoşgeldinnn şekerr
sizin ne kadar oldu kuzumaynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha
sizin ne kadar oldu kuzum
O ozenenlere ayar olutorum sanki evlenmek icin kendilrini paralayan onlar degilvalla bende evlenmek isteyen bekarlardanım :) benimde cevremde bana özenen, acelen ne diyen çok :)
Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)hahahahahahahahahh canımm arkadaşalrıma herşeyimi paylaşırım özel kıyafetleri hariç öyle sıkıkntım fesatlıgım yok okddar çok eşyam varmııdr var gibidir hiç gocunmam
:80::79::78::81::92::92::92::123::119::118::122::126::127::128:
Sevdigini bulunca?...... Bulunca oluyor mu saniyosun?::ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiii
Benimde gözüme takıldı topiğinizde sürekli uğrayamam diye girmiyordum :))sonunda geldim
evet yeniymiş daha ... evlenmek istiyor demek adam buldu senin gibisiniii kaptırmak istemiyorçok değil daha 4 ay ama başımın etini yiyo evlilik diye..
aman ya istersek atarız imzayo şartlar diyorum anlaynnn zorlarsaa mecburi imzayı atarızzzzya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmm
hahahahha boşveeeeeeeeeeerrrraynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha
var tabiiii ben yoklama alıcam her günnO ozenenlere ayar olutorum sanki evlenmek icin kendilrini paralayan onlar degil
Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)
Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)
evet yeniymiş daha ... evlenmek istiyor demek adam buldu senin gibisiniii kaptırmak istemiyor
2 senden beri sevgiliyseniz sen epey çıtırken tutulmuşsun sevdiceğine kızzaman ya istersek atarız imzayo şartlar diyorum anlaynnn zorlarsaa mecburi imzayı atarızzzz
hahahahha boşveeeeeeeeeeerrrr
hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietrO ozenenlere ayar olutorum sanki evlenmek icin kendilrini paralayan onlar degil
Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)
Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)
bilemiyorumki canım nasip kısmet
ben de bunu seviyorum
16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım2 senden beri sevgiliyseniz sen epey çıtırken tutulmuşsun sevdiceğine kızz
hahahah evet evetyalnız bu yetenek sizsinizden bay geldiii bitsin şu program ... acun ne parayı vurdu ne akılllı adammış helal olsun .... git al formatı amerikadan getir buraya şirket patronu oll ... ah ah biz onun spor muhabiri olduğu zamanlarıda biliyoruz
oo sen epey çıtırsın ona göree16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım
Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ben 18 o 31
kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü
Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarimvar tabiiii ben yoklama alıcam her günn
hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietr