bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

ay bilemiyorum yaa bekarlık gezmek tozmak cozutmmak bekarlık bilemiyorum yaa çok tatlı geliyor :KK30::KK30::KK30:

Ben zaten evlenmicem canım isteye kadar şartlar zorlayana kadar :KK52::KK30: nasılsa birlikteyiz :KK52: evlenmek teklifim bile var ama çıksss hazır değiliz :KK53:
ya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmm:KK52:
:KK52:

ay bilemiyorum yaa bekarlık gezmek tozmak cozutmmak bekarlık bilemiyorum yaa çok tatlı geliyor :KK30::KK30::KK30:

Ben zaten evlenmicem canım isteye kadar şartlar zorlayana kadar :KK52::KK30: nasılsa birlikteyiz :KK52: evlenmek teklifim bile var ama çıksss hazır değiliz :KK53:

aynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha:KK51::KK51::KK51:

valla bende evlenmek isteyen bekarlardanım :) benimde cevremde bana özenen, acelen ne diyen çok :)
O ozenenlere ayar olutorum sanki evlenmek icin kendilrini paralayan onlar degil
hahahahahahahahahh canımm arkadaşalrıma herşeyimi paylaşırım özel kıyafetleri hariç öyle sıkıkntım fesatlıgım yok okddar çok eşyam varmııdr var gibidir hiç gocunmam:KK53:

:KK54::KK54::80::79::78::81::kk77::KK73::KK70::KK69::92::92::92::123::119::118::122::126::127::128:
Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)
ya insan sevdiğini bulunca evlenmeli tabi müsaitse yani durumlar .... seninki karşılasın o zaman biraz destek versinnn sana ..... yani ne bileyim öyle olmaz mııı kiii:KK52:
Sevdigini bulunca?...... Bulunca oluyor mu saniyosun?::
Benimde gözüme takıldı topiğinizde sürekli uğrayamam diye girmiyordum :))sonunda geldim:KK1:

Kis devamlilik zorunlukhgu mu var:)

Son düzenleme:
ya birlikteyseniz bir imza alt tarafı ..... evlilikle büyü bozuluyor diyolar zaten ama ne kadar doğru bilemeyeceğimmmm:KK52:
:KK52:
aman ya istersek atarız imzayo şartlar diyorum anlaynnn zorlarsaa mecburi imzayı atarızzzz:KK53:

aynen bekarlık tatlı yaa bakalım biz napcaz. hafta içi geldi benimki de ailemle tanıştırdım ama erken daha:KK51::KK51::KK51:
hahahahha boşveeeeeeeeeeerrrr:KK52:

Iyi cok guzel o zaman ben tualet masandki o parfumu siyah kupelerini beyaz bluzunu ve hala o ayakkabilari istiyorum.:) kargoyami verirsin yoksa bizzat mi getirirsin:) geliyorsan soyle kahvemi cay mi:) hazirlanayim:)

var tabiiii ben yoklama alıcam her günn:KK1:

hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo:KK16: tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietr:KK52::KK56:

2 senden beri sevgiliyseniz sen epey çıtırken tutulmuşsun sevdiceğine kızz:KK52:
16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım:KK54:

Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK45::KK53:

ben 18 o 31 :KK9:

kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü:KK60:

Son düzenleme:
yalnız bu yetenek sizsinizden bay geldiii bitsin şu program ... acun ne parayı vurdu ne akılllı adammış helal olsun .... git al formatı amerikadan getir buraya şirket patronu oll ... ah ah biz onun spor muhabiri olduğu zamanlarıda biliyoruz :KK52::KK52::KK52:

yalnız bu yetenek sizsinizden bay geldiii bitsin şu program ... acun ne parayı vurdu ne akılllı adammış helal olsun .... git al formatı amerikadan getir buraya şirket patronu oll ... ah ah biz onun spor muhabiri olduğu zamanlarıda biliyoruz :KK52::KK52::KK52:
hahahah evet evet :KK60:

adamda 100 trilyon aşkın para varmı:KK53:

16 yaşıma yeni girmiştim beim olay baya uzunn bi ara özelden anlatırım:KK54:

Evet çırıtrım haal çıtırım leynnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK45::KK53:

ben 18 o 31 :KK9:

kızlar evii grdünmüzmüüüüüüüüüüüüüü:KK60:
oo sen epey çıtırsın ona göree :KK52:

benimde son sevgilim 12 yaş falan büyüktü benden .. kıymetimi bilemedi ayrıldıkk:KK43:
:KK43::KK43:

var tabiiii ben yoklama alıcam her günn:KK1:
Simdiden soyliim o zaman ben bu dersi cok asarim
ama sirinimdir her seferimde kaynarim:)
hahhahahahahahhaha beyaz kazagım canım benim oo:KK16: tama gelirim sadce kahve şekrsiz çay içerim çğdem çitleriz sakız çatlatırız büssssküüü banarız çaya birde poğaça yaparsan yietr:KK52::KK56:

Amanin bir izmirli:) cigdem dddigine gore. Ciks gelme o zaman yanyana gelirssk ben ister istemez cirkinim sendromu yasarim:)

X