bekarlar topiğiii .... bekar arkadaşlar gelsinn laflayalım .....

parayı vurdu .. hangi ev kızz:KK52::KK52:
Evet hangi ev..
ohoooooo ben kartlaşmışım bunu anladım bari yaş sınırı koyun sz kızlar:KK25:
Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)
devam alırım söyleyeyim .... mezun etmeyecem kolay sizi burdan derslerinizi iyi çalışınnn:KK52:
:KK52:
Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerek
Cok guzelmis manzaraya bayildim..
merhabalarrr bekarlar burada toplanıyor dediler geldik :KK17:

Ben de geldim ama yanlis gelmisjm
sevgilisi olan bekarlarmis :)

kızzzz sana birşey analtayım bak

Ben anneme gitmeme zor izin veriyor neden. dersen yalnız kalamk istemyor , evden çıkalı 5 dk oluyor arıyor bebğim naptın gel hadi özledim

Hergün sürekli birşe y isitoynmu canın birşey çekiyormu kuzumm bebğim aşkım :KK16:

eve gidyroum sürekli arıyor, naptın napıyon yemek ye üsütünü sıkı giyin hadi gelll gell gelllll gelde kucagına yatım ya açıktım ben seni özledm vs vs:KK1::KK1: bana çok bağlı çoook aşırı kardeşi bile ben abimi böyle hiç tanımazdım dedi annesi bile bu çocuk sana yapıyor herşeyi bizeçorap bile almadı bugune kadar derdi ..:KK17:

sana çok aşık demek ki bu adam .baksana 5 dakika sensiz duramıyor.kız o senin hem abin gibi hem sevgilin ... öyle oluyor yaa olgun olunca erkek ..benimkide ağzıma lokmamı verirdi ama biz yapamadık koptuk ...biraz benim cadılığım yüzünden benden soğudu gözü başka yerlere kaymaya başladı bende bıraktım:KK52::KK52:

enee hoşbuldumm :KK1:

ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum :KK1:

Seni tanıyorum sanırım:))kombinler yapıyordunuz:):KK6:

Evet hangi ev..

Dur kis daha ben varim 37 diyorum duymuyomusun:)

Amaaaan bu saaten sonra maksat muhabbet diploma ndms gerek

Cok guzelmis manzaraya bayildim..

Ben de geldim ama yanlis gelmisjm
sevgilisi olan bekarlarmis :)

hayır yaa yanlış gelmedin ... sevgilisi olan bekarlar değil .bütün bekarlar ayrım yok .benimde sevgilim yok zaten :KK43::KK43:

ben pat diye ayrılıyorum yaa karşımdakide şaşırıyor ... ne oldu bu kıza diye .içime atarım söylemem bir sinirlerinirim hadi giderim :KK52::KK52::KK52:
amann yaa valla bana nerde arıza o geldi şimdiye kadar o yüzden kimseyide kaybettiğimi düşünmüyorum ... kendileri düşünsün..dertlerine yansınlar:KK52::KK52::KK52:

hahaha ay kendimi okuyor gibi oldum :KK1:

hhahhaahha :KK60:

kız kalk yapta rahat rahat otur banyo yap ohh mis yat uyu:KK19:

yaaa bir sürü çeviri yapmam lazım :KK14: neyse az daha yapayım gelirim yine :KK14:

enee hoşbuldumm :KK1:

ben 24 yaşındayım aranıza ankaradan katılıyorum kadınlar kulübü bağımlısı oldum bitirmem gereken makalelerim olmasına rağmen üzerimde gereksiz bir rahatlıkla halen burada forum takip ediyorum :KK1:

ay benimde okumam gereken kitaplar var burdan kopamıyorum .. ders çalışmamak için en güzel kaçış yolu kk:KK52::KK52:

sana çok aşık demek ki bu adam .baksana 5 dakika sensiz duramıyor.kız o senin hem abin gibi hem sevgilin ... öyle oluyor yaa olgun olunca erkek ..benimkide ağzıma lokmamı verirdi ama biz yapamadık koptuk ...biraz benim cadılığım yüzünden benden soğudu gözü başka yerlere kaymaya başladı bende bıraktım:KK52::KK52:
yok ananm hiç abim gibi olmadı :63: bırak sen daha iyilerine sayıksın sktr et :KK70: sana adammmı yok g*tu başıoynayan deflsun

Hep sevgilim yoldaşım bazen kankam arkadaşım okaa :KK53: kız ben salya sümük 1 hafta kalkamadım yatktan bana ççorba yaptı eve doktor çağırdı, bano yaprtıdı allah razı olsun ebbeğimdennnn :KK16:
aydındayım kızz :KK52::KK52:

fazla zamanım yok ama cuma gidiyorum işe:KK1:
eneeee kooo gel annem ya nezman istersen samimiyim pinpirik olursa guvenmessen cafede buluşuruz evimi gösteririm guvenırsen gel içeri :KK1: vardır ya oyleleri aanam guvenmem ben diyen pauahahahahah:KK53:

Son düzenleme:
ay benimde okumam gereken kitaplar var burdan kopamıyorum .. ders çalışmamak için en güzel kaçış yolu kk:KK52::KK52:

benim de kitaplar var okumam lazım onları ama kafam da dolu zaten bi sürü şey var şu son zamanlarda beynimi kemiriyo resmen..
burda laflamak daha rahatlatıcı geliyo şu an:KK54::KK54::KK54:

yok ananm hiç abim gibi olmadı :63:

Hep sevgilim yoldaşım bazen kankam arkadaşım okaa :KK53: kız ben salya sümük 1 hafta kalkamadım yatktan bana ççorba yaptı eve doktor çağırdı, bano yaprtıdı allah razı olsun ebbeğimdennnn :KK16:

eneeee kooo gel annem ya nezman istersen samimiyim pinpirik olursa guvenmessen cafede buluşuruz evimi gösteririm guvenırsen gel içeri :KK1: vardır ya oyleleri aanam guvenmem ben diyen pauahahahahah:KK53:

maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:diyorum size ...

kızlarrr boynum ağırdı başım apırdı yatagıma gidm devam etcem sizinle :KK9:

hepiniz iyi geceler diyorummmm topik sahibesiiiii anii birşeyler ısmarlasan bizlerebeyaa :82:
ben geldimm gittim geldim gittim bi baktım kaçırmısımm :KK53:

benim de kitaplar var okumam lazım onları ama kafam da dolu zaten bi sürü şey var şu son zamanlarda beynimi kemiriyo resmen..
burda laflamak daha rahatlatıcı geliyo şu an:KK54::KK54::KK54:
stresimizi atıypruzz:KK14:

ay ben evde deli gibi tek başıma şu sarı kafalara bakıp gülüyorum

bekarlar diyince koştum geldim:KK55:
koşa koşa geldim tık nefes oldum gıı bi su verin bari:KK9:

kanal türkte topbizdeyi izliyorum, çok komik ler ya sergenede bayılıyroum:KK16::KK53:

X