Bekarlar Kulübü

bızde erken evlenır kızlar20 gectımı ahanda evde kalmıs dıyler ben kalmısım sıra kuzenımde kız 19 yasında tum gozler onda artık benım adım muzın bekar dıye tarıhe gectı heh işin şakası tabıııkı de bu ( dılerım kı hayılı kısmetlerımız olur hepımızın evlılık kolay onemlı olan onu yurutmekdır )

ya evet ya neden eee senı ne zaman vercez hadı evlende dugunde oynayak vs vs.. ınsanı sıkıyo hele bıde basınızda benım babaannem gıbı bırı varsa dunya bıtmıs demektır..onun oglu sunun torunu vs vs her akşam annemı arayıp lak lak edıyo...kımse anlamıyo benı sankı...

bugun ıstanbulda hava supredı tabıı bende dışarıya attım kendımı her yerde sevgılıler ay bı tuaf oldum ama yanlız gezmekde bı ayrıcalıkdı :))))))

minelaşk hoşgeldın tatlım bekarların arasına :)ay ay ben bugun bıttım kızlar alişverısdeydım sole bı etrafıma bakındım da yanı maşallah bakımlıyım gozelım :/akıllıyım ama gel gelelım kı kolumda manıtam yok etrafıma baktım butun kızlar (bazılarıda cırkın valla )yanlarındada badıgart gıbı sevgılılerı onlara şemsıye tutup sarmaş dolaş yagmuraltında gezıylerdı...aman dedım dememmkı akıllı benım kı tekım buna bole şalıp şulap yılışmışlar ıyk oldum bı anda..

karcım haklısın
dışarıdan bakınca insan imreniyor ne güzel diye ilişkilere
özeniyor, kendisi de yaşasın istiyor
ama en imrenerek baktığımız ilişkilerde bile dışı seni içi beni yakar durumları var
ayy böyle sıkıntılı, kötü ilişkiler olacağına hiç olmasın daha iyi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…