Bekarlar Kahvesi :)

yine moralim bozuldu ayrıldığım insanın facede fotolarına aylar sonra terkrar baktım canım acıdı... nasıl bu hale geldik dedim bi kez daha... o bana gülen gözlerle aşk dolu bakan adam beni acımasızca nası böyle terk etti..

bana şunları söyledi

çok yoruldum yıprandım ikimizinde en iyisi bu nolur anla

başkasından hoşlanıyorum aklımda başka biri var

ailem istemiyo ben onları ikna edemedim banada hak ver nolur...

kızlar ben bunlardan hangsine inanacağım...

hele bak yalancıya ya başkasından hoşlanıyosmuş buna şinan ailesi istemiyo yalan kendini aklamaya çalışıyo
haklı göstermeye aman bakma boşver ben öyle yapıyoprumm zaten bakamam engelledi beni sevgilisiyle konuşutrum görürüm diye yaptı sanırım ki banane
sebep ne olursa olsun artık takmammak lazım daha hayırlısı olur inşallah hepimiz için geçmişle yaşanmıuyorrrr

Evet geçmişle yaşanmıyo ama düşünülmeden de edilmiyo... Bren salakmıydım peki neden hiç anlamadım şimdi bu adam beni hiç düşünmüyo mu dersin.. vicdanı rahat mı dersin...

sen ondan elini ayağını çek kapında köpek olmazsa bana da pozi demesinler... bu erkekler ne istediklerini bilmezler... yanında iken senden soğurlar yanında yokken sen başkası ile bi hayat kurmaya hazırlanırken küütttt bi bakmıssın arıyor...

Evet geçmişle yaşanmıyo ama düşünülmeden de edilmiyo... Bren salakmıydım peki neden hiç anlamadım şimdi bu adam beni hiç düşünmüyo mu dersin.. vicdanı rahat mı dersin...

bence unutamaz emin ol vicdanı rahatta olabilir olmayada bilir bazılarında vicdan yoktur ki aynı şeyi yaşasa anlar ozaman vicdana gelir
ama bence aklında biyerlede varsın .salaklıkla alakası yok ki bazılarının kişilikleri gerçekten köttü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…