- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.201
bence unutamaz emin ol vicdanı rahatta olabilir olmayada bilir bazılarında vicdan yoktur ki aynı şeyi yaşasa anlar ozaman vicdana gelir
ama bence aklında biyerlede varsın .salaklıkla alakası yok ki bazılarının kişilikleri gerçekten köttü
beni sevdiğini biliyodum gözümün içine bakar bi dediğini iki etmezdi daha 2 aylık görüşürken evlenme teklifi etmişti bana...
3 yıl geçirdik çoookkk güzel geçirdik... hep evlilik diye baktık ileriye.. sevmeyen bi insan bunları yaparmı.... ya da erkektir yapar mı..
beni sevdiğini biliyodum gözümün içine bakar bi dediğini iki etmezdi daha 2 aylık görüşürken evlenme teklifi etmişti bana...
3 yıl geçirdik çoookkk güzel geçirdik... hep evlilik diye baktık ileriye.. sevmeyen bi insan bunları yaparmı.... ya da erkektir yapar mı..
güzelim o senin iyiliğindendir sen iyi görmek istemişsin. erkektir yapar diye bir şeye de katılmıyorum. dönmesini mi bekliyorsun bilmiyorum ama dönerse hiç dönme derim. değişen hiçbir şey olmayacak. bizzat denenmiştiro yüzden bir an önce kafandan atmaya bak o kişiyi. değseydi bıkmazdı, bırakıp gitmezdi ya da başkasından hoşlanmazdı.
gün gelecek daha fazla üzülecektir emin ol. kimsenin ettiği akıttığı göz yaşı yanına kar kalmıyor.hayır artık geri dönmesini falan isemiyorum.. tek isteğim ondan intikam almak ona söyleyemediklerimi söylemek... tek isteğim benim üzüldüğüm kadar üzülsün...
gün gelecek daha fazla üzülecektir emin ol. kimsenin ettiği akıttığı göz yaşı yanına kar kalmıyor.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :103:
soguk soguk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar amannn gelecekteki sevdicegime gelsinnn:)):26::26:
halimden yanlız uyuyanlar anlar...