Bekarlar Kahvesi :)

3 yıl ya 3 yılımı verdim ben bu insana ondan başkasına göz ucuyla bile bakmadım askere gitti asker yolu bekledim... nişanlanıcaz az kaldı derken.. Bi anda neden böyle oldu ben hala inanamıyorum ve anlam veremiyorum...

beni sevdiğini biliyodum gözümün içine bakar bi dediğini iki etmezdi daha 2 aylık görüşürken evlenme teklifi etmişti bana...

3 yıl geçirdik çoookkk güzel geçirdik... hep evlilik diye baktık ileriye.. sevmeyen bi insan bunları yaparmı.... ya da erkektir yapar mı..

ne desem hiç bilmiyorum ki sevmiş ama neden gitti neden bittigine anlam veremedim
hiç bi yorumda yapamıyorum 3 sene emek var yolunu gözlemişsin cidden degerini bilmemiş :2::2::2:

güzelim o senin iyiliğindendir sen iyi görmek istemişsin. erkektir yapar diye bir şeye de katılmıyorum. dönmesini mi bekliyorsun bilmiyorum ama dönerse hiç dönme derim. değişen hiçbir şey olmayacak. bizzat denenmiştir o yüzden bir an önce kafandan atmaya bak o kişiyi. değseydi bıkmazdı, bırakıp gitmezdi ya da başkasından hoşlanmazdı.

bencede dönme sonra hep vazgeçilmelermiş gibi oluyor benim aldatıldıgımı ögrendigimde çok içim yandı
ama hata bende hatalarını görmezden geldim kıymetsiz birini hayatını mahvetmeyeceksin olan sana oluyo ona inat çook mutlu ol

Son düzenleme:
hayır artık geri dönmesini falan isemiyorum.. tek isteğim ondan intikam almak ona söyleyemediklerimi söylemek... tek isteğim benim üzüldüğüm kadar üzülsün...

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste kazançtasın sen bence ya evlensende ayrılsa gitseydi bahanelerin ardına sıgınıp
Birşey ki hayır gibidir vukuunda Aldanma ardında bir şer olabilir ,Birşey ki şer gibi gelir zuhurunda Bilesin sonunda hayır dogabilir bakara suresi 216 ayet
ne kadarda güzel degilmi işte boşver intikamı falan ondan alacagın en büyük intikam huzurun mutlulugun olacaktır...

Son düzenleme:
degmezz tabiii bu kahkahammm da benden ona hediyeeeeeeee hahhaahaayyyyyyyyyyyyyyyyhhhaaaaaaa:))

soguk soguk odalar yoksun neye yarar örtünsem kat kat yorganlar amannn gelecekteki sevdicegime gelsinnn:)):26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…