Bekarlar Kahvesi :)

Günaydın bacılarım... boşverin be ya bugünde bekar gezelim... :21:

acaba 2012 yılında hayatımızda ne değişiklikler olacak.... Düşünün bi...
:KK17:

günaydın bekarlar kahvesiiiii hayırlı bir gün olur inşallahhhhhhhhhhhh:) içimde garip duygular var hehe hayırdır inş:):KK51::KK51::KK51::KK51:

Günaydın bacılarım... boşverin be ya bugünde bekar gezelim... :21:

acaba 2012 yılında hayatımızda ne değişiklikler olacak.... Düşünün bi...
:KK17:

:) hiç bi degişiklik olacagını hissetmiyorum sadece biraz daha olgunlaşacagım zaaman işte yaş olacak 21 :):KK51::KK51::KK52::KK52:

:21::21::21: günaydın güzeller hatunlar bitaneler.dün akşam giremedim çok işim vardı çok da özledim hepinizi herkese güzel günler diliyorum kimse canını sıkmasın başkaları için !!!!!!!!!!!

:21::21::21: günaydın güzeller hatunlar bitaneler.dün akşam giremedim çok işim vardı çok da özledim hepinizi herkese güzel günler diliyorum kimse canını sıkmasın başkaları için !!!!!!!!!!!

günaydın kuzumm bende özledim aynen dün akşam bende giremedim arkadaşlarlaydım bende cok özledimmmm:KK34:

evetttt napıoruzzz kimse için canımızı sıkmıyoruz bu hayata bi kez gelioruz mutlu yasıoruz umutlarımızı aslaaa yitirmioruzzz :21:

günaydın kuzumm bende özledim aynen dün akşam bende giremedim arkadaşlarlaydım bende cok özledimmmm:KK34:

evetttt napıoruzzz kimse için canımızı sıkmıyoruz bu hayata bi kez gelioruz mutlu yasıoruz umutlarımızı aslaaa yitirmioruzzz :21:

kesinlikle! kimse ben üzüldüğümde oturup 'aman ben ne yaptım kırdım üzdüm' demiyor bunu umursayacak insan üzmez de zaten o yüzden sevdiklerimizi koruyup diğerlerini hayatımızın dışında tutarsak herşey yoluna girecektir :) çalışıyorum ben de geldiğimden beri durmuyorum işler çook :KK52::KK52:

kesinlikle! kimse ben üzüldüğümde oturup 'aman ben ne yaptım kırdım üzdüm' demiyor bunu umursayacak insan üzmez de zaten o yüzden sevdiklerimizi koruyup diğerlerini hayatımızın dışında tutarsak herşey yoluna girecektir :) çalışıyorum ben de geldiğimden beri durmuyorum işler çook :KK52::KK52:

evett aynen canımm...
oo kolay gelsin o zaman sana benimde bugün hiç işim yok film falan izliyorum ve çok açım öğlen ne yesem senceee :26:

merhaba kızlar nasılsınız size bişey sorucaktım
içinizde smile adsl kullanan var mı ?
sürekli aranıyorum smile adsl den d-smart ve smile adsl kampanyaları varmış fiyat iyi ancak tereddütte kalıyorum uzun süredir ttnet kullanıyorumda.

İyi akşamlarrr,taş gibi olupta bekar gezenlerr:KK52:ayrıca sevdicegi olanlar:KK16: hepizinee mutlu akşamlar,mutlu yarınlaarrrr efenimm:KK42::KK42:

X