Bekarlar Kahvesi :)

çok acıyii aciyi(
sagol canım

hhmm cok güzell kimi seversn mesela

kimleri severim, bi kere en sevdigim ve en bittigim sanatcidir o, kralice denilince akla o gelir
Sebnem Ferah
Kirac cok severim, Kurban, Gripin, Manga,
kulagima hos gelen tüm müzikleri diyebilirim

çok acıyii aciyi(
sagol canım

ayhh heyecan yaptım gelin adayımız filann:):18::18::18:

estafurullah o senin güzelligindir :)) gerek yok canım ama arada yapıyorumda
çok farklı oluyo:))

tekrar gecmis olsun insallah gecer :26::26:
evet cok güzel durüyö

evet cok güzel durüyö
[/QUOTE]

sagol canım inşallah

evet cok güzel durüyö
[/QUOTE]

sagol canım inşallah

kaşıntı yokta hafif şiş kızarık gözümün ön tarafında acaba sivri sinek falan mı sırıdı dıye düşündüm bu kadar acır mı ki??

ben senelerce ugrasstım onunla 15 20 kez iki gözmdende ayrı operasyon gecrdm.buyuzden bayagıı bi tecrubem oldu canm. batmada yapıo demştin zaten.başlangcı hep öle oluo kisleşmeden önce önlem alırsan gecer. sıcak su yada cayla pamuk yardımıyla pansuman yap.dayanamcagın ısıda olmasın ama
gözkapagına koy pamugu 5 dk kadar dursun. boş kaldıkça tekrarla. ve en iğrenci dr. um bana verdgi ilaçlrn gecrmeyecgni anca pansuman ve sarımsgın gecrcgni sölemşti.nitekm gecrdide . sarımsagıda gece yatarken ortadan kes ve sür göz kapağına . ama yanında üfleyecek birileri olsun inan kisleşmesinden iidr. ve hemen gecirir 2güne boşuna acı cekme

bende çıkayım kızlar güya ders çalıştım hahha netin başında 10 soru bile çözemedim :))
hepcinize iyi geceler canlarım yine gelin sohbet edelim:)))
hayırlı geceler

bilmiyorum ki arpacık mı
sinek falanda ısırmış olabilir ama batma var acıyo baya
dediklerini uygulayacagım sarımsak hariç teşekür ediyorum:)) sagol

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…