Bekarlar Kahvesi :)

Eh yani, alacağınız ossun kızlar. Elbirliği halinde sağlam bi dedikodumu yapıp ordan tabipliğe bağlamışsınız mevzuyu :KK53:

Alırım intikamımı elbet :KK52:

Ne güsel business mevzularda ahkam kesicektim :KK14:

Neysem, davulcular dolaniy buralarda... ben de 35 milyon defancı olaraktan doktorlar'ı izliyim bari, buralar tek başına da olmuyo canım :44:

yinede biz nazar demeyelim, enfeksiyon diyelim..:KK25:
aklima geldide gecen gün, sabah programina ünlü astrolog nuray diye bi kadin varya,
o gelmisti, nazar demeyin herseye diyordu, siz nazara inandikca, o sizin basiniza daha cok gelir demisti :26:
enfeksiyondur gecer, gececek insallah:KK16:

ahanda geldin mi benim "çekim yasası" tezime :KK9: bak bu da onun bi yansıması işte, hatta ne demiş atalarımız "ne ekersen onu biçersin"

yani diceem o ki, sen yaz hele bi evrene "Brat Bitt, ya da ne bilimm şimdi bi sürü Justin türedi, hangisi çıkarsa :KK52:" istediğin birini, olur elbet bişi.. :KK37:

Ha de o zaman evren bizi bekliyor, ne yazıyoruz... (aman aynı kişileri yazmayalım da karmaşa çıkmasın, ben ezelden beridir Tarkancıydım ama o da biteli seneler olmuş, sizindir :KK52: eh bu da benden tüyo ossun size. ammmmaaa biri var kiiii..... onu yazanı walla tanımam :KK52: der, yeni bir kavga da başlatırım yanı :KK52:)

kend cim geçmiş olsunn....:KK31:

selamlar kızlar..vala otomatiğe bağladık bakın..ben gündüz mesaisini alıyorum siz gece..:KK9:
bu gecede teşrif etmek niyetindeyim de bakalım mümkün olur mu...dibine vururduk artıkın...:KK55:

ahanda geldin mi benim "çekim yasası" tezime :KK9: bak bu da onun bi yansıması işte, hatta ne demiş atalarımız "ne ekersen onu biçersin"

yani diceem o ki, sen yaz hele bi evrene "Brat Bitt, ya da ne bilimm şimdi bi sürü Justin türedi, hangisi çıkarsa :KK52:" istediğin birini, olur elbet bişi.. :KK37:

Ha de o zaman evren bizi bekliyor, ne yazıyoruz... (aman aynı kişileri yazmayalım da karmaşa çıkmasın, ben ezelden beridir Tarkancıydım ama o da biteli seneler olmuş, sizindir :KK52: eh bu da benden tüyo ossun size. ammmmaaa biri var kiiii..... onu yazanı walla tanımam :KK52: der, yeni bir kavga da başlatırım yanı :KK52:)

evet geldim tezine geldim, kostum kostum geldim :KK55:
yok ben biret pidi begenmem hatta tipsiz bile buluyorum :KK30:
justinleride begenmiyom
tarkanda idare eder, cok tatli :KK23:
ben "seckin özdemir" gibim istiyim, o tam benim tipim :KK5::KK5:
ahanda resimleri bilmeyen icin..

$74069_21.jpg

$276848_198160043583845_6230981_n.jpg

$images.jpg

ben film izliyordum simdi bitti..
bir türlü izlememistim
nefes -vatan sagolsun filmini izledim :KK43::KK43::KK43::KK43:
tvde cikti..
simdi nasil uyuyacagim ya, o yüzden biraz daha uyanik kalmam lazim :44:

ben film izliyordum simdi bitti..
bir türlü izlememistim
nefes -vatan sagolsun filmini izledim :KK43::KK43::KK43::KK43:
tvde cikti..
simdi nasil uyuyacagim ya, o yüzden biraz daha uyanik kalmam lazim :44:

Ben de 5th Element'i izledim. Çok güldüm yavv.. C.tesi c.tesi o film izlenir mi yaa, niittin sen bacım :26:

X