- 30 Haziran 2012
- 170
- 0
- Konu Sahibi HayatSultan
- #4.681
oooo kismetler cogaldi bak yalniz benim gorumceden ses cikmiyor ne oldu acep
Misafirim geldi ayol. Kapatmak zorunda kaldım. Amma koppmuşşsunuz haa... Geyiğin temelleri sağlam maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo kismetler cogaldi bak yalniz benim gorumceden ses cikmiyor ne oldu acep
ya ben sakalasirken, birK'te abine bos degilmis dedim ya
belki buna alinmistir diye düsündüm.. :26:
ama sakalasiydik
sanirim cikmasi gerekiyordu cikti
yinede biz nazar demeyelim, enfeksiyon diyelim..
aklima geldide gecen gün, sabah programina ünlü astrolog nuray diye bi kadin varya,
o gelmisti, nazar demeyin herseye diyordu, siz nazara inandikca, o sizin basiniza daha cok gelir demisti :26:
enfeksiyondur gecer, gececek insallah
ahanda geldin mi benim "çekim yasası" tezime bak bu da onun bi yansıması işte, hatta ne demiş atalarımız "ne ekersen onu biçersin"
yani diceem o ki, sen yaz hele bi evrene "Brat Bitt, ya da ne bilimm şimdi bi sürü Justin türedi, hangisi çıkarsa " istediğin birini, olur elbet bişi..
Ha de o zaman evren bizi bekliyor, ne yazıyoruz... (aman aynı kişileri yazmayalım da karmaşa çıkmasın, ben ezelden beridir Tarkancıydım ama o da biteli seneler olmuş, sizindir eh bu da benden tüyo ossun size. ammmmaaa biri var kiiii..... onu yazanı walla tanımam der, yeni bir kavga da başlatırım yanı )
kend cim geçmiş olsunn....
selamlar kızlar..vala otomatiğe bağladık bakın..ben gündüz mesaisini alıyorum siz gece..
bu gecede teşrif etmek niyetindeyim de bakalım mümkün olur mu...dibine vururduk artıkın...
ooo kimsecikler yok..
yok yaa haii millet yokk..
ben geldim yaa kaçtılar hepsiiii nolcakk
ben film izliyordum simdi bitti..
bir türlü izlememistim
nefes -vatan sagolsun filmini izledim
tvde cikti..
simdi nasil uyuyacagim ya, o yüzden biraz daha uyanik kalmam lazim :44:
Ben de 5th Element'i izledim. Çok güldüm yavv.. C.tesi c.tesi o film izlenir mi yaa, niittin sen bacım :26:
ben napayim ayöl, tv koymus cumartesiye
yok ben izleyemiyom ööle filmleri.. Ya komik olacak ya da korku-gerilim ama ööle testere gibi deil, Hannibal serisi gibi bide "HELLO SIDNEY" "ÇIĞLIK" serisi gibi