Bekarlar Kahvesi :)

Eh yani, alacağınız ossun kızlar. Elbirliği halinde sağlam bi dedikodumu yapıp ordan tabipliğe bağlamışsınız mevzuyu

Alırım intikamımı elbet

Ne güsel business mevzularda ahkam kesicektim

Neysem, davulcular dolaniy buralarda... ben de 35 milyon defancı olaraktan doktorlar'ı izliyim bari, buralar tek başına da olmuyo canım :44:

ahanda geldin mi benim "çekim yasası" tezime bak bu da onun bi yansıması işte, hatta ne demiş atalarımız "ne ekersen onu biçersin"

yani diceem o ki, sen yaz hele bi evrene "Brat Bitt, ya da ne bilimm şimdi bi sürü Justin türedi, hangisi çıkarsa " istediğin birini, olur elbet bişi..

Ha de o zaman evren bizi bekliyor, ne yazıyoruz... (aman aynı kişileri yazmayalım da karmaşa çıkmasın, ben ezelden beridir Tarkancıydım ama o da biteli seneler olmuş, sizindir eh bu da benden tüyo ossun size. ammmmaaa biri var kiiii..... onu yazanı walla tanımam der, yeni bir kavga da başlatırım yanı )

kend cim geçmiş olsunn....

selamlar kızlar..vala otomatiğe bağladık bakın..ben gündüz mesaisini alıyorum siz gece..
bu gecede teşrif etmek niyetindeyim de bakalım mümkün olur mu...dibine vururduk artıkın...

evet geldim tezine geldim, kostum kostum geldim
yok ben biret pidi begenmem hatta tipsiz bile buluyorum
justinleride begenmiyom
tarkanda idare eder, cok tatli
ben "seckin özdemir" gibim istiyim, o tam benim tipim
ahanda resimleri bilmeyen icin..

ben film izliyordum simdi bitti..
bir türlü izlememistim
nefes -vatan sagolsun filmini izledim
tvde cikti..
simdi nasil uyuyacagim ya, o yüzden biraz daha uyanik kalmam lazim :44:

ben film izliyordum simdi bitti..
bir türlü izlememistim
nefes -vatan sagolsun filmini izledim
tvde cikti..
simdi nasil uyuyacagim ya, o yüzden biraz daha uyanik kalmam lazim :44:

Ben de 5th Element'i izledim. Çok güldüm yavv.. C.tesi c.tesi o film izlenir mi yaa, niittin sen bacım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…