Bekarlar Kahvesi :)

tşk. gayet mutluyum. çünkü yarın istediğim kadar uyuyabileceğimi biliyorum :KK52:

eve geldikten sonra 2 saat daha çalışmak zorunda kalsam da anca anca kendime geliyorum.

Dabi çalışmayan ne anlar "köle"lerin halinden :KK52:

9 ay boyunca matbaada calismistim, agir kagitlari hizla kaldirip makineye yerlestiriyorduk..
hic durmadan, cünkü makineye yetismek zorundasin, eve geldigimde yorgunluktan uyuyamiyordum :KK31:

9 ayda mc donalds'da kasiyer olarak calistim, bütün gün ayaktasin ve sürekli stres altindasin..
bos bos durmak yasakti :KK31:

gecen ay ise büroda posta isinde calistim yorucu is degil ama güzel :KK53:

senle bugünde yarisan ben olayim didiydim :KK9::KK8::KK8::KK8:

Son düzenleme:
seni cok iyi anliyorum, cünkü gercekten bisey diyincede , kiskaniyor deniliyor hemen :KK19:
bunca pisman insan var, evlendigi icin pisman olan,
onun yerine okumadigi icin kendince dövünen..
göremiyor demekki bunlar..

ben ona dedimki yıllar geçtikten sonra ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye düşünme
iyi düşün temennim mutlu olması kıskanmıyorumda Asla ben kendim için ne istiyosam diger kişiler içinde daha fazlasını istiyorum
tabi ne tepki verecegini kestiremedigimden yorum yapmak istemedim karar ona ait

ben ona dedimki yıllar geçtikten sonra ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı diye düşünme
iyi düşün temennim mutlu olması kıskanmıyorumda Asla ben kendim için ne istiyosam diger kişiler içinde daha fazlasını istiyorum
tabi ne tepki verecegini kestiremedigimden yorum yapmak istemedim karar ona ait

biliyorum canim, sen iyiligini istersin mutlaka..
ama tabi karsindakide gözleri körse, " beni kiskaniyor, cekemiyor" diye bakar..
ama keske yinede tekrar düsün diyebilseydin yaa.. :105:

9 ay boyunca matbaada calismistim, agir kagitlari hizla kaldirip makineye yerlestiriyorduk..
hic durmadan, cünkü makineye yetismek zorundasin, eve geldigimde yorgunluktan uyuyamiyordum :KK31:

9 ayda mc donalds'da kasiyer olarak calistim, bütün gün ayaktasin ve sürekli stres altindasin..
bos bos durmak yasakti :KK31:

gecen ay ise büroda posta isinde calistim yorucu is degil ama güzel :KK53:

senle bugünde yarisan ben olayim didiydim :KK9::KK8::KK8::KK8:

YOK CANIM BU KONUDA YARIŞAMAM SENLE, WALLA TEPRİKLER :KK9: KİMSE BU DÖNEMLERDE KOLAY KOLAY BU İŞLERE GİRMEZLER VE GERÇEKTEN KOLAY İŞLER DEĞİL YAZDIKLARIN. Geyik dışı sayılmazsa ciddi tecrübe olduğunu da belirtmek isterim. Ben de üni. sınavına girdiğim sene (daha çiturluğumun ilk döneminde :KK52: bi mağazada tezgahtarlık yapmıştım)

şimdi patron sayılırım :KK52: ama bunun sorumluluğu da ayrı... (keşke öncesi gibi sırf yorulsam bu stress olmasa demiyor değilim ama keyfi de ayrı dabi)

sevdm burayı ben :KK70:
gelirsin hep ozaman beklerizz:))
biliyorum canim, sen iyiligini istersin mutlaka..
ama tabi karsindakide gözleri körse, " beni kiskaniyor, cekemiyor" diye bakar..
ama keske yinede tekrar düsün diyebilseydin yaa.. :105:
kararını vermiş artık bişey diyemiyorum ki..
dün "birK" ve "dilekagaci" birbirlerinin abilerini birbirlerine tavsiye ettiler, :nazar:
bense kaldim ortada dimdizlak :KK53:

kimse meni istemiyooo:KK14:

oy kuzum ya abim olsaydı eyüydü ben seni alır
balla börekle çikilota ve bisküvi ile beslerdim haha:))):KK52::KK52::KK52:

benmde var abi de evli ne yazıkki :)

görüyon mu sansimi:KK5: biliyodum, biliyodum :KK14:

YOK CANIM BU KONUDA YARIŞAMAM SENLE, WALLA TEPRİKLER :KK9: KİMSE BU DÖNEMLERDE KOLAY KOLAY BU İŞLERE GİRMEZLER VE GERÇEKTEN KOLAY İŞLER DEĞİL YAZDIKLARIN. Geyik dışı sayılmazsa ciddi tecrübe olduğunu da belirtmek isterim. Ben de üni. sınavına girdiğim sene (daha çiturluğumun ilk döneminde :KK52: bi mağazada tezgahtarlık yapmıştım)

şimdi patron sayılırım :KK52: ama bunun sorumluluğu da ayrı... (keşke öncesi gibi sırf yorulsam bu stress olmasa demiyor değilim ama keyfi de ayrı dabi)

sagol canim utendim :KK17: :KK17::KK17:
yok , bence eskisi gibi strese girsen, o zaman tekrar keske patron olsam derdin kesin :KK51:

gelirsin hep ozaman beklerizz:))

kararını vermiş artık bişey diyemiyorum ki..

oy kuzum ya abim olsaydı eyüydü ben seni alır
balla börekle çikilota ve bisküvi ile beslerdim haha:))):KK52::KK52::KK52:

aaaayh ayyyhhh :KK12::KK12: ne tetlisin :KK16:
anacim nedir bu sansim, hic agabeylisine denk gelemedik bügün :KK25:

ben geldim:KK3::KK3::KK3: platonik ben abiyi ortaya koydum ama sen hic ustune alinmadin evrene yollayacagin mesajin detaylarini bekliyorum belki uyan birisi vardir buralarda diye :KK1::KK1:

hosgeldin hosgeldin :KK52:

sen birK dedin, söz agizdan cikti bi kerem :63:
birKte hic bos degilmis gibi geldi :110:

abin beni iyiki görmüyo, görse asik olcek, aciyom valla :KK12:

X