- 10 Temmuz 2011
- 1.823
- 0
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #3.041
platoniginiz geldi haniiiiiiiiiiimmm
(insan kendi geldi diye heyecan yaparmi yahu)
avatarın muhteşem o kadar üzülmee hayat yaşındada bişey yok gençsin daha kısmet :)))
hoşgeldin buzlar kraliçesi
ben bitirdim zaten canım hala barışmak istiyo ama ben istemiyorum artık.. siz neden ayrıldınız ??
hoşgeldinnn ayolll yapar tabi neden yapmasın :)))))
bazen olmayınca gerçekten olmuyor sn bile şaşrımıyo olmayacaksaherkes söz beklerken bizden ben ayrıldığımızı bile söyleyemedim daha kimseyeama hayırlısı diyorum bende artık..
teşekkürler bu arada
büreye geldim ondan heycanlantim ayh
nasilsiniz ne varsiniz ne yoksunuz
:))) bir varız bir yokuz platonigim aynı nolsun işsizizzimm ben yaa bi bulsam rahatlıcamda iştee:)))
bazen olmayınca gerçekten olmuyor sn bile şaşrımıyo olmayacaksa
huh huh huhkalbim buz sekerim
yoksa ben sögük degilimdir
bellü bellü agüstös böcükleri gibim calgi caliysin artikün
dur kız ağlama ben kalbini kasdettim zaten :)
evet öyle.. napalım kader.. e siz neler yapıyosunuz ben kpssye hazırlanıyorum..
DD napım yapcak bişi bulamıyorum ben bari türkü çıgıırmm:))9
kaderden öteye köy yok derelr:)
işsizim iş arıyorum bulamadım daha( :18::18::18:
nasıl bir iş arıyosun canım, inşallah işlerin rast gider de bulursun gönlüne göre
ben de sevgilimi çok özledim askerde izne gelcek 24 gün sonra, nasıl sabretcem artık bilemiyorum. Çok sıkıldım bu aralar
abe iroman avasida bilirmisin saskin gaci :81:
ay hepsininde sefgülüsü var hIh ne hava atiyonuz
nasıl bir iş arıyosun canım, inşallah işlerin rast gider de bulursun gönlüne göre
ben de sevgilimi çok özledim askerde izne gelcek 24 gün sonra, nasıl sabretcem artık bilemiyorum. Çok sıkıldım bu aralar