Bekarlar Kahvesi :)

2 sene 2 aylık ilşkim 10 gün oluyo bitti..
ve ben daha birine güvenebileceğimi sanmıyorum..
üstelik 25 yaşındayım :KK52:

2 sene 2 aylık ilşkim 10 gün oluyo bitti..
ve ben daha birine güvenebileceğimi sanmıyorum..
üstelik 25 yaşındayım :KK52:

3 sene 1aylıklilişkim 6 ay önce bitti... zamanla düzelirsin merak etme.. Bak bana en büyük örnek çok gözyaşı döktüm ama zamanla geçiyooooooo... Çok şükür ki geçiyooo...:KK34:

Ben gelddiiiiiiiiiiimmmm hadi gelin sizdee;iki lafın belini kıralım..
Hem ben sevgilimle küsüm;:63:bekar sayılırım artık:KK9:

Ben gelddiiiiiiiiiiimmmm hadi gelin sizdee;iki lafın belini kıralım..
Hem ben sevgilimle küsüm;:63:bekar sayılırım artık:KK9:

ciddi bişey değildir inşallah

selam kızlar ben geldim, o kadar yoğunumki bu aralar uğrayamıyorum. Nasıl gidiyor bekar hayatı:KK31:

ben de bu yoğunluğun arasında iyi olmaya çalışıyorum işte. zaman da çok hızlı geçiyor

hayırdır canım bi sorun mu var bend eiş arıyorum yana yakılaa:KK43:(
ama bir türlü bulamadım kimse kısa dönem için almak istemiyo bende dürüst davranıyorum dua edin bana kızlar bu işe çok ihtiyacım var:KK43:(

Çok şükür canım kpss ye hazırlanıyorum sen ?
çok şükür o dönemleri atlattım ben canım. Öğretmenim ben

hayırdır canım bi sorun mu var bend eiş arıyorum yana yakılaa:KK43:(
ama bir türlü bulamadım kimse kısa dönem için almak istemiyo bende dürüst davranıyorum dua edin bana kızlar bu işe çok ihtiyacım var:KK43:(
Dönem sonu olduğu olduğu için okulda birsürü işim var canım yaa şu hafta bir bitseydi biraz rahatlayacaktık

3 sene 1aylıklilişkim 6 ay önce bitti... zamanla düzelirsin merak etme.. Bak bana en büyük örnek çok gözyaşı döktüm ama zamanla geçiyooooooo... Çok şükür ki geçiyooo...:KK34:

ben bitirdim zaten canım hala barışmak istiyo ama ben istemiyorum artık.. siz neden ayrıldınız ??

X