Bekarlar Kahvesi :)

amaaann sadece var işte sesini duyuyorum o kadar, 10 ay daha böyle gidecek. Sen benden erken evlenecen diye korkuyom :)

benden kücükler bilem evlendi gitti, benim yasitimdakilerin cocugu var:emir_bebek: :emir_bebek:
benden mi korkuyon , herkeste ben ondan önce evlenirim diye korkuyor :KK30:
ama bisey olduguda yok :KK35: :KK35: :KK35:

abe bu perhiz bu ne lahana turşuzuzz platonik gacıııııı:)):2::2:

ya güzel güzel sohbet ediyordunuz ben birden bire
geldim, eglenceli olsun diye böyle ve bu sekilde konusuyorum
umarim kizmiyösünüzdür :26: :26:

fakat arz ederseniz gayet ciddi ve nezih bir sekilde muhabbet edebiliriz efenim :KK68::KK68:

benden kücükler bilem evlendi gitti, benim yasitimdakilerin cocugu var:emir_bebek: :emir_bebek:
benden mi korkuyon , herkeste ben ondan önce evlenirim diye korkuyor :KK30:
ama bisey olduguda yok :KK35: :KK35: :KK35:

ben de arkadaşlarım arasında bekar kalan 3-5 kişiden biriyim diğerlerinin çocukları var :) iyiyiz böyle yaa evlenip napcaz di miiii:KK34::KK34::KK35::KK35:

ya güzel güzel sohbet ediyordunuz ben birden bire
geldim, eglenceli olsun diye böyle ve bu sekilde konusuyorum
umarim kizmiyösünüzdür :26: :26:

fakat arz ederseniz gayet ciddi ve nezih bir sekilde muhabbet edebiliriz efenim :KK68::KK68:

onun için demedim canım roman havası sevmiyon konuşmlarını seviyon ya onu dedim içinden geldigi gibi
davran efenim diyen biri vardı bizim sınıfta bak onuda özledim şimdidden:)))))))))):44::44:

ben de arkadaşlarım arasında bekar kalan 3-5 kişiden biriyim diğerlerinin çocukları var :) iyiyiz böyle yaa evlenip napcaz di miiii:KK34::KK34::KK35::KK35:

.))))))))))) bugün konuşularda kimiis özgür olayım diye evlenirmiş zaten boşverin sınırlarınızı genişletin özgür olun evlenmeyin degil mi:)))))
ben sevgiye aşka inanmıyorumda artıkk heyyyy buyrun halayaaaa kutluyalım önemli kişilikleirmizi:))))9:KK55::KK51::KK51::KK9::KK42::KK22:

sende benim hatalarımdan birisin:KK24::KK24:
sen en büyük günahların bedelisin
senin için harcanan zamana yazık
sen en güzel duyguların katilisinnnnn
bunu bütün katilereee söylüyorum :KK14::KK14::KK1::KK1::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK24::KK24::KK24::KK24::KK23::KK23::KK23:

X