Bekaretimi bozmak istiyorum

aklınca ben über akıllıyım ben kendimi aştım

böyle sizin gibi boş şeylere kafa yoramamamı ispatlamaya çalışıyor da en çok kendi kafa yoruyor bu konuda

marjinal olucam diye kendini fazla zorlama istersen zoraki marjinallik çabaları üzerinde sırıtıyor bazıları gibi

sosyal mesaj vereceğim derken 3.sayfa haberi olursun mazallah

Boz cok istiyorsan da biz ne yapalim bu durumda yani niye buraya yazdin ki bunu? Gelip yardim mi edelim?

Ayrica cok buyuk konusuyorsun. Bence bu kadar buyuk konusma. Bir bir basina gelir de "ben ne demisim o zamanlar" dersin. Genelde boyle oluyor. Bu da sana gore sacma gelir gerci ama ufak bir tavsiye.

Bu şekilde erkekleri ayıklaman daha kolay değil mi işte. İnanmayıp güvenmeyeni, bekaretine takılanı anında elersin. Kafan rahat olur.

kariyeri sacma bulup muhendislik okuyani da ilk defa duyuyorum zaten !

nuryolu sanırım sen konu sahibine ithafen alıntıladın mesajımı, ben de bana atarlanıyorsun sandım sorry, daha uyanamadım herhalde

Ben cok kastım sanirim kendimi. Bide kanama olur olmaz birakiyoduk. Maaşallah musluk gibi. Bi kan akti ki sorma
O kanama bende de oldu, koyun boğazlamış gibiydi. Ama acı hissetmediğim gibi kanamayı bile fark etmedim, anca sonrasında fark ettim. Rahattım hiç kasmadım ondan muhtemelen.

Dediklerini anlayacak kişileri burada bulmanız zor değil ama az

O kanama bende de oldu, koyun boğazlamış gibiydi. Ama acı hissetmediğim gibi kanamayı bile fark etmedim, anca sonrasında fark ettim. Rahattım hiç kasmadım ondan muhtemelen.
Koyun boğazlamış gibi. Cok guldum yaa. Ben aciyi cok hissettim. Sanirsin bicakla giriyor evet bendede koca bii okuz kesildi. Yatak kan olmasin diye koca bir carsafi helak ettim

Dediklerini anlayacak kişileri burada bulmanız zor değil ama az

hangi dedigini anlayacak kisi acaba
evliligi sacma bulmak mi
cocuk yapmayi sacma bulmak mi
bekareti sacma bulmak mi
kariyeri sacma bulmak mi ???
insanin dunyada bi hedefi olmaz mi ? mandira filozofu gibi herseyi sacma bulmak mi mantikli ???
peki nedir mantikli olan sizce ????

Bekareti saçma bulmak tabi ki ? Kadın bir et parçası değildir zardan ibaret değildir. Tartışmak isterseniz belirli saygı çercevesinde fikir alış verişi yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…