- 16 Kasım 2014
- 1.088
- 953
- 48
Hayır ben kimse evlenmesin demiyorum. Evleneceksen sevdigin adamla evleneceksin ve mutlulugu da böyle kazanabilirsin zaten. Ama ben türkiyede gördüğüm insanlara bakaraktan konuşuyorum. Evleniyolar bi yıl sonra çocukları oluyor,sonra çocuk var diye boşanamama vs. bosanma,üstelik maddi durumu iyi değilken adam boldan çocukta yapiyo,sonra bir sürü iş. Ben tek başıma yasarimda,evlenmemde demiyorum,her seyin belli bi zamanı ve sırası vardır.
Sinirim bozuluyo.simdi sevdigim insan bakire değilim diye bana inanmaz bana güvenmezse zaten en başından kaybetmiş zaten çok ta sevmemistir. Erkek kadin ayrımcılığı gozluyorum.kizlarin orasını burasını onemsiycez derken erkegin aslında ne kadar namuslu oldugunu cok iyi biliyoruz biz.emin olun çoğunuz niyetiniz kötü olmadığı sürece bütün erkeklerden daha namuslusunuz.
O niyeVe ben asla kariyer yapmak gibi bir düşüncem de yok. Ben onlardan değilim.
Çünkü kariyerde saçma.O niye
Benim gibi düşünen bir insan olsun kendisi,toplum toplum diye hareket edip cahil düşünce dayatirsa ben zaten en baştan kabul edemem.Kesinlikle haklisin sana kimse yanlis dusunuyorsun da diyemez fakat şöyle bir gercek var. Bizim toplumumuz Türk toplumu yüzyillardir bu kafa yapisinda yani bekaretini bozarak koskoca toplumun kafasini degistiremezsin.
canım bence burada sadece sen SAÇMASINÇünkü kariyerde saçma.
İlla birsey sokacaksa, bu guzelmisay itiraf.comda mi ne okumustum. srnin gibi dusunen bir kizcagiz parfum sisesiyle bozmustu (!) kizligini(!)
fikir olsun diye soylemedim aman
Ben anlamayan bir insan sadece saçma olduğumu dusunecektir. Bakış açısı. Ayrıca ben kesinlikle kariyere önem vermiyorum ve suan egitim durumumda iyi.canım bence burada sadece sen SAÇMASIN
hahahahİlla birsey sokacaksa, bu guzelmis
Parfüm falan diyince korktum be.İlla birsey sokacaksa, bu guzelmis
Sabah sabah guldurdun ya. Sisede ki havahahahah
yorumlari da hatirliyorum sen simdi sisedeki havalara bak falan
Haydaaa o niye saçma? Yaş 17 miÇünkü kariyerde saçma.
İste kokulu kokulu olur, ne güzelParfüm falan diyince korktum be.
vışşşş kıss dur sakinnnn derin mevzular bunlar..Ben bu bekaret konusunun cok abartıldıgını cok ciddiye alındığını düşünüyorum. Ne biliyim evlendiginde kocana ne diyceksin,ya inanmazsa gibi korkakliklar beni çok sinirlendiriyor.peki o zaman ben onun bakir olduğunu nerden bilcem.ama kimse bunun hesabını vermiyor. Bekaretimide bozmayı düşünüyorum.
Hayır 18. 17 nerden çıktı?Haydaaa o niye saçma? Yaş 17 mi
Asıl siz nasıl kadınlarsiniz anlamıyorum. Hayatta önemli olarak yapiginiz sey evlenmek ve çocuk dogurmak. Yazık be yazık gerçekten acıyorum.insallah ben sizin yaşınıza geldiğim zaman sizin gibi olmam,daha büyük işler yaparım. Adam yada kadın olmayı bacak arasında mı saniyosunuz. Ben dizi yada film izlerken en ufak terbiyesizlige göz yummayan bir insanım. Sizse kimbilir belki zevk bile alıyorsunuz. Bunu yapacam bekaretimi bozacam diye ben bozuluyorum,siz ahlaklit namuslu kalıyorsunuz demi?
Parfüm falan diyince korktum be.
Tamam işte o civarda bisey.Hayır 18. 17 nerden çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?