madem bu kadar düşünecektin neden beraber oldun.?Merhaba arkadaşlar
Ben bi konu hakkında sizlere danışmak istiyorum
Sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık, (ikimizin de ilki oldu) ciddi düşünüyoruz ama benim hep kafama takılıyor kendimi ona mecbur hissetmeli miyim başkası beni nasıl görür ya da ister mi diye? Sonra ilişkimde ayrılmamak için her şeyi alttan mı almalıyım gibi düşüncelere takılı kalıyorum. Onu seviyorum ama ona bağımlı durumda olmak istemiyorum. Zamanı geriye de alamam.
Sizce ne yapmalıyım ?
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler
Kesinlikle ya istiyorlar ki hic ahlak, edep, haya, iffet kavrami kalmasin. 2024 oldu hadi herkes soyunsun falan mi dememiz gerekiyor.2024 girdik diye ne olacaktı şeyimiz uluorta acikmi gezecektik
Tabiki bekaret önemli
Haaa bekaretini kaybedenler için üzgünüm kizacaklar
Her zaman bu mesele önemli olacaktır
Yılla zamanla alakası yok
ne amiyane bir tabir şeyimiz açık mı gezecektik. Aşırı kalitesizce. Ben şeye de bayılıyorum bekaretle şeyiniz açık gezme arasındaki ilişkiyi ne ara kurdunuz. Bekaretin önemi kişiden kişiye değişir.2024 girdik diye ne olacaktı şeyimiz uluorta acikmi gezecektik
Tabiki bekaret önemli
Haaa bekaretini kaybedenler için üzgünüm kizacaklar
Her zaman bu mesele önemli olacaktır
Yılla zamanla alakası yok
Kesinlikle kalitesiz olan şu..yıl olmuş 2024 hala siz bunu mu konusyorsunuz demek!ne amiyane bir tabir şeyimiz açık mı gezecektik. Aşırı kalitesizce. Ben şeye de bayılıyorum bekaretle şeyiniz açık gezme arasındaki ilişkiyi ne ara kurdunuz. Bekaretin önemi kişiden kişiye değişir.
Konu sahibi 24 yaşındaymışsın, istemişsin yaşamışsın bitti. Kimseye kendini zorunda hissetme.
hala sene 2024 bekaret ve seyin acık geçmek arasındaki doktora tezi levelındaki bu üçlü bağlantıyı nasıl kurdugunuzu anlayamıyorum. Bazı seyler insanlık tarihi boyunda olacaktır ama bu ilk kez kimle seks yapıp yapmadığın değildir maalesef. Ya da düzelteyim sizin için olabilir ama oldukça fazla insan için de bir önemi yok. Size minik bir tüyo daha söyleyim bir çok insan namus haya gibi kavramların bekaretle alakası olmadığını düşünüyor hatta. Sizin için ne kadar garip bir bilgi değil mi? Her neyse yazdıgınız seyimiz acık mı gezelimine umarım cevap verebilmişimdirKesinlikle kalitesiz olan şu..yıl olmuş 2024 hala siz bunu mu konusyorsunuz demek!
Bazı şeyler insanlık tarihi boyunca olacaktır olmalidir.Bir çok kavram ve değerle birlikte Edep iffet namus haya kavramlari olmazsa bu toplum hayatı anarşi kampına döner.
Tabi siz şuan sebeb sonuç ilişkisini gundemizde kuramamis biri olarak kalitesizce gelmesi çok olağan
Canım demin bende yazdım baktım sende aynı şeye deginmissin.Kesinlikle ya istiyorlar ki hic ahlak, edep, haya, iffet kavrami kalmasin. 2024 oldu hadi herkes soyunsun falan mi dememiz gerekiyor.
Oldukça fazla insan derken ''tez ''mi yaptınız siz?hala sene 2024 bekaret ve seyin acık geçmek arasındaki doktora tezi levelındaki bu üçlü bağlantıyı nasıl kurdugunuzu anlayamıyorum. Bazı seyler insanlık tarihi boyunda olacaktır ama bu ilk kez kimle seks yapıp yapmadığın değildir maalesef. Ya da düzelteyim sizin için olabilir ama oldukça fazla insan için de bir önemi yok. Size minik bir tüyo daha söyleyim bir çok insan namus haya gibi kavramların bekaretle alakası olmadığını düşünüyor hatta. Sizin için ne kadar garip bir bilgi değil mi? Her neyse yazdıgınız seyimiz acık mı gezelimine umarım cevap verebilmişimdir
değerler tektir değil ya. Sana önemli olabilir, bana değil yani. Bana ne senin değerinden?Canım demin bende yazdım baktım sende aynı şeye deginmissin.
Bekaret önemli diyor sonrada kişiden kişiye değişir diyor
Değerler birdir Tektir kim bunu bozmaya çalışırsa o zaman toplumuda bozmaya çalışıyordur
kendi çevremdeki kimse bekareti önemli görmediği için. Önemli olan çevreler de var tabi ama genelleme yapmıyorum en azından bekaretin önemi kişiden kişiye çevreden çevreye değişirOldukça fazla insan derken ''tez ''mi yaptınız siz?
değerler tektir değil ya. Sana önemli olabilir, bana değil yani. Bana ne senin değerinden?
değerler tektir değil ya. Sana önemli olabilir, bana değil yani. Bana ne senin değerinden?
toplumsal değer nedir? bekaret toplumsal değer midir? bir kişinin ilk seksi niye toplumsal değer olsun. Çok şükür ki kaliteyi sizin gibi bekaretle ölçmüyorum. Her neyse konuyu uzatmıyorum belli ki hayata, topluma bakıs acılarımız cok farklı. Bireysel değerler diye saçma sapan geçmişte yapılan davranıslarla kendi değerimi belirlemiyorum ve kendi hayatımı kendim belirliyorum.Ne kadar kalitesizsin ki
Toplumsal değerleri bilmiyorsun daha..
edep iffet namus haya kavramlarını çok yanlış yerlerde arıyorsunuz, bakmanız gereken yerler oralar değil.Kesinlikle kalitesiz olan şu..yıl olmuş 2024 hala siz bunu mu konusyorsunuz demek!
Bazı şeyler insanlık tarihi boyunca olacaktır olmalidir.Bir çok kavram ve değerle birlikte Edep iffet namus haya kavramlari olmazsa bu toplum hayatı anarşi kampına döner.
Tabi siz şuan sebeb sonuç ilişkisini gundemizde kuramamis biri olarak kalitesizce gelmesi çok olağan