Bazı erkekler için sorun degil bazilari için sorun.Yargilayamaz sizi kendi hayatiniz kendi karariniz.Karşı olan birisiyle beraber olmazsiniz olur biter.Merhaba arkadaşlar
Ben bi konu hakkında sizlere danışmak istiyorum
Sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık, (ikimizin de ilki oldu) ciddi düşünüyoruz ama benim hep kafama takılıyor kendimi ona mecbur hissetmeli miyim başkası beni nasıl görür ya da ister mi diye? Sonra ilişkimde ayrılmamak için her şeyi alttan mı almalıyım gibi düşüncelere takılı kalıyorum. Onu seviyorum ama ona bağımlı durumda olmak istemiyorum. Zamanı geriye de alamam.
Sizce ne yapmalıyım ?
Cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
Sevgilimle cinsel birliktelik yaşadık, (ikimizin de ilki oldu) ciddi düşünüyoruz ama benim hep kafama takılıyor kendimi ona mecbur hissetmeli miyim başkası beni nasıl görür ya da ister mi diye? Sonra ilişkimde ayrılmamak için her şeyi alttan mı almalıyım gibi düşüncelere takılı kalıyorum. Onu seviyorum ama ona bağımlı durumda olmak istemiyorum. Zamanı geriye de alamam.
Sizce ne yapmalıyım ?
tutarsızsınız.Madem siz bekaretinizi verdiniz diye adamın peşine yük olacaktınız baştan vermeseydiniz,silah zoruyla mı yaptırdılar ? ciddi düşünüyorsanız bile ayrılıp ayrılmayacağınızın garantisi yok başkasının da önemsemesine sizin özeline karışmasına müsaade ediyorsanız bu kafada biriyseniz hiç ilişki yaşamadan evlenmeyi bekleyecektiniz.Erkek arkadaşınız da düşünüyor mu böyle aman başkası beni nasıl görür bekaretim gitti diye.Kendi değerinizi kendiniz düşürüyorsunuz.Ya da zaten değersizsiniz müstehak bu kafada birine her şey.Neymiş başkası onu nasıl kabul edermiş aman allahım dünyanın sonu..kendini defolu mal gibi görmeye devam etttMerhaba arkadaşlar
Sizce ne yapmalıyım ?
Bu gün bekaretle ilgili ikinci konu.Tesadüfmü acabaAkışına bırakmalısın
her zamanki gibi davran olmadan nasılsa öyle.Merhaba arkadaşlar
Sizce ne yapmalıyım ?
24Yaşınız kaç?
Yani çok küçük değilsiniz ama bu kaygılarınız olduğuna göre de kararınız üzerine fazla düşünmemiş ve sorumluluğunu alamayacak gibisiniz.