- 3 Ağustos 2023
- 575
- 1.321
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çevremdeki en adi adam evlenmek istediği zaman bile ne diyor biliyor musun Temiz bir kız yokki evleneyim..Benimde tam tersi çevreler farklı olabilir ama Geniş bir yelpazesi olan yeryüzünde hepimizin fikir ayrılığı olsa bile topluca uyum içinde olmamiz için mutlak kaide ve kurallar şart..kendi çevremdeki kimse bekareti önemli görmediği için. Önemli olan çevreler de var tabi ama genelleme yapmıyorum en azından bekaretin önemi kişiden kişiye çevreden çevreye değişir
Kesinlikle ya istiyorlar ki hic ahlak, edep, haya, iffet kavrami kalmasin. 2024 oldu hadi herkes soyunsun falan mi dememiz gerekiyor.
anayasada zina diye bir suc yok. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ve merak ettim eğitim durumunuz ne?Benim çevremdeki en adi adam evlenmek istediği zaman bile ne diyor biliyor musun Temiz bir kız yokki evleneyim..Benimde tam tersi çevreler farklı olabilir ama Geniş bir yelpazesi olan yeryüzünde hepimizin fikir ayrılığı olsa bile topluca uyum içinde olmamiz için mutlak kaide ve kurallar şart..
Haa kabul etmeliyebilirsin ama anayasada şuan suçtur zina.
Sen elin adamıyla birlikte ol karısı mahkemye dava açtığında kaliteli bir mesleğe sahipsen sorusturma yersin
edep iffet namus haya kavramlarını çok yanlış yerlerde arıyorsunuz, bakmanız gereken yerler oralar değil.
İki insanın arasında yaşanan şey nasıl toplumsal olabiliyor?Ne kadar kalitesizsin ki
Toplumsal değerleri bilmiyorsun daha..
mesela dürüstlük, hak, hukuk, ayrımcılık yapmamak, çalmamak. Bunlar aklınıza gelmiyor galiba toplumsal değer deyince de illa da seks geliyorPeki
Canım madem biliyorsun buyur nedir lutfen aydınlat..
Herşey nereden ve neyden çıkıyor?
bi de bana hemen evli adamla olursan sorusturma yersin falan dedi. Kafa gidik galiba, hemen eşini aldatmaya çekti konuyu. Ne alakaİki insanın arasında yaşanan şey nasıl toplumsal olabiliyor?
Açıkça deyin ki ben yobazın biriyim herkes benim değerlerime göre yaşasın istiyorum, bunu da "toplumsal" falan diyerek meşrulaştırmaya çalışıyorum. O zaman daha gerçekçi bir şey söylemiş olursunuz.
Sevgilisi oldu adı çıktı diye 70 yaşında adamlara verilen ya da birinin 2.eşi yapılan kızların olduğu yerlerden geliyor galiba.anayasada zina diye bir suc yok. Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz ve merak ettim eğitim durumunuz ne?
Ayrıca bir insanın metresi olmakla bekaretin ne alakası var? Off nası bir ortamdasınız cok merak ettim çünkü bekaret deyince hemen evli bir insanın metresi olmaya çektiniz konuyu? Türkiye'de misiniz ?
bir de çevresindeki o müthiş erkekler 'temiz kız yok' diyormus evlenmek için asdflakidf. Beyefendiler tertemizdir eminimSevgilisi oldu adı çıktı diye 70 yaşında adamlara verilen ya da birinin 2.eşi yapılan kızların olduğu yerlerden geliyor galiba.
sakin ol şampiyon.Sözüm sana değil birileri çiftleşecek diye toplumda ar namus utanma kalmadı herşey uluorta yaşanir hale geldi iğrencler Allah bildiği gibi yapsn hepsini
Çocuk Parklarında bile yiyişen insanlar görüyoruz belalarıni bulsunlar inşallah
Ne diyon be fjfjjfjfjjfsakin ol şampiyon.
Kızlar da sıraya geçmişti bi tane ikiyüzlü herifin karısı olmak için. Temiz kız bulamıyormuş ağam. Vah vah.bir de çevresindeki o müthiş erkekler 'temiz kız yok' diyormus evlenmek için asdflakidf. Beyefendiler tertemizdir eminim
Zina artik suc degil. Cok degisik bir cevreniz var, biz adi insanlari cevremize almiyoruz meselaBenim çevremdeki en adi adam evlenmek istediği zaman bile ne diyor biliyor musun Temiz bir kız yokki evleneyim..Benimde tam tersi çevreler farklı olabilir ama Geniş bir yelpazesi olan yeryüzünde hepimizin fikir ayrılığı olsa bile topluca uyum içinde olmamiz için mutlak kaide ve kurallar şart..
Haa kabul etmeliyebilirsin ama anayasada şuan suçtur zina.
Sen elin adamıyla birlikte ol karısı mahkemye dava açtığında kaliteli bir mesleğe sahipsen sorusturma yersin
Hayır parklarda oralarda buralarda ciftleşen insanlara dövdüm diye neden alındın ki ajfjfjdjfjdjdjdjsakin ol şampiyon.
Sen yapmazsın bu senin düşüncen saygı duyarız ama önemsemeyen birine namussuz ahlaksız dersen alırsın cevabını. Toplumsal değer mi? Hani şu erkeklerin koyduğu değerler mi? Ben istediğimi yaparım dünyanın en s*refsizide olsam "b*kire kız" isterim diyen erkeklerin onların değerlerinin hiçbir önemi yok.Ne kadar kalitesizsin ki
Toplumsal değerleri bilmiyorsun daha..
hayır bir anda konudan alakasız parklara geçtin baya millete kızdın sövdün diye. Şaşırdım ne alaka diye ondan sorun yok yoksaHayır parklarda oralarda buralarda ciftleşen insanlara dövdüm diye neden alındın ki ajfjfjdjfjdjdjdj
Nasıl dolmussam artık sağda solda yiyişen gençleri görmekten midem kalkiyo artıkhayır bir anda konudan alakasız parklara geçtin baya millete kızdın sövdün diye. Şaşırdım ne alaka diye ondan sorun yok yoksa