- 3 Eylül 2022
- 21
- -32
- 1
- 24
- Konu Sahibi masumane27
-
HayirO bakir mi?
İrite demek istemedim biz huylanıyorum korkuyorum derken irilti diyoruz geneldeİrilti değil irrite
Nasıl açıkladılar derken? Lütfen hayata bakış açınızı değiştirin kendinizi bu kadar değersiz görmeyin. Size göre bir kadın ilk birlikteliğini kocasıyla yaşamış olsa bile kanama olmadıysa açıklama yapması gerekiyor. Sorduğunuzu sorudan bu anlaşılıyor. Nasıl bir ortamda yetiştiğinizi bilemiyorum ama onlar gibi düşünmek zorunda değilsiniz üniversite okumuşsunuz hayata bakış açınızı değiştirin biraz. Kendiniz için yapın bunu kimse için değil.İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba
E yapsın o zaman. Herkes kendine göre yorumluyor burda konularıSiz huylanıyor olabilirsiniz ama başkaları huylanmıyor olabilir. Neden kendinize göre yorumluyorsunuz
Parti kur oy verelim gibi yorum sahibine oy veriliyor ama neden anlamadım ben deŞu mesaj altında eksi artı ok lar nedir ne anlama geliyo anlamadım da sormak istedim
Bi daha girmesine tövbe ettiniz miBen penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli
Allah seni ne yapmasın bencede düşünemedi demekkiAslında (parmaktan sonra) daha uygun
Aynennn tam bir erkek aşığıBiraz önce gördümde 2 kızı varmış,neden ısrarla prenslerimin annesi diyor,erkek sevdasınada ancak bu nick olur yazık cidden yzık.
Yok gormiyim diyorum her yorumda varsın ve ne kadar aptal saptal hiç bir mantığı olmayan yorum varsa artık nickini görmeden anlıyorum neden Yani merak ediyorum bu kadar saçma yorum yapma motivasyonun ne aaa gerçi geçen gün ilaç kullanıyorum beynim uyuşuk yazmisin demek ki sende bu beyin uyuşukluğu kronik tekrar ediyoBence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
Evleneceğin herifi kandır sen yalanlarınla.Size yalan söylemek için hiçbir sebebim yok
Yoruma katılıyorum/katılmıyorum anlamında bişey sanırımŞu mesaj altında eksi artı ok lar nedir ne anlama geliyo anlamadım da sormak istedim
E o zaman?
Bide acılısından çıkacak yangına bak senBence para harcama doldur balona ketcabi...
Drake de kullanılmış kondomlarına acı sos sıkıyormuş.Bide acılısından çıkacak yangına bak sen
Benim ablam bekarken ata biner şekilde ağacın üstüne düşmüştü ve kan gelmişti baya kötü olmuştu.sonra nişanlandı bu konuda endişelenmiş ve nişanlısına söylemiş.oda ailesine inanmadılar tabi kv demiş anneme doktora götürelim.Annem doktora götürdü ablamı muayene oldu doktor kızmış ablama elalem olan şeyleri inkar ediyor sen olmayan şeyi diyorsunuz demiş.hiç bir sorun yok demiş egerki ilişkiye girilmediyse yaralanmaya falan olan şeyler düzelir demiş.Ablam evlendi çoluk çocuğa karıştı hiçbir sorunda çıkmadıKızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
İşte bizde onu diyoruz neden böyle bir yalan gereği duyuyorsunOyle olsaydi belirtirdim burada. Neden gizleyeyim zaten takma isim kullaniyorum değil mi
Ablanız hala bu korkunç adamla evli miBenim ablam bekarken ata biner şekilde ağacın üstüne düşmüştü ve kan gelmişti baya kötü olmuştu.sonra nişanlandı bu konuda endişelenmiş ve nişanlısına söylemiş.oda ailesine inanmadılar tabi kv demiş anneme doktora götürelim.Annem doktora götürdü ablamı muayene oldu doktor kızmış ablama elalem olan şeyleri inkar ediyor sen olmayan şeyi diyorsunuz demiş.hiç bir sorun yok demiş egerki ilişkiye girilmediyse yaralanmaya falan olan şeyler düzelir demiş.Ablam evlendi çoluk çocuğa karıştı hiçbir sorunda çıkmadı
MaalesefAblanız hala bu korkunç adamla evli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?