Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba
Nasıl açıkladılar derken? Lütfen hayata bakış açınızı değiştirin kendinizi bu kadar değersiz görmeyin. Size göre bir kadın ilk birlikteliğini kocasıyla yaşamış olsa bile kanama olmadıysa açıklama yapması gerekiyor. Sorduğunuzu sorudan bu anlaşılıyor. Nasıl bir ortamda yetiştiğinizi bilemiyorum ama onlar gibi düşünmek zorunda değilsiniz üniversite okumuşsunuz hayata bakış açınızı değiştirin biraz. Kendiniz için yapın bunu kimse için değil.
Not: bütün erkekler nişanlınız gibi (afedersiniz ama) cahil ve bencil değiller.

Bi daha girmesine tövbe ettiniz mi

Benim anlamadığım, her bakire o kanın gelmesine mi güveniyor? Ya zarsız doğduysanız, ya esnekse? Böyleyse ne yapacaktınız konu sahibi? İlk cimaya kadar bilemiyorsunuz da durumu. İlk gece yeminler mi içecektiniz vallahi bakireyim, doktora götür o tasdiklesin mi diyecektiniz?
Ne tür canavarlarla evleniyorsunuz siz ya?
La bir de millete marjinal derler. 7/24 vajina düşünmek mi dersin, parmakla zar zedelemek mi dersin, sürtünmek vs. zaten normali olmuş... Oyyyy

Bence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
Yok gormiyim diyorum her yorumda varsın ve ne kadar aptal saptal hiç bir mantığı olmayan yorum varsa artık nickini görmeden anlıyorum neden Yani merak ediyorum bu kadar saçma yorum yapma motivasyonun ne aaa gerçi geçen gün ilaç kullanıyorum beynim uyuşuk yazmisin demek ki sende bu beyin uyuşukluğu kronik tekrar ediyo

Bakireyken parmak sokarak kendini tatmin edeni hiç duymadım inanın. Affedersiniz bi bo*lar yemişsiniz, nasıl kandırayım diye düşünüyorsunuz. Adam çokça kişiyle ilişkiye girmiş, zara gerek kalmadan bakire olup olmadığını anlar. Vajinal seks yapmayıp sadece oral yapanı bile anlar merak etmeyin

Benim ablam bekarken ata biner şekilde ağacın üstüne düşmüştü ve kan gelmişti baya kötü olmuştu.sonra nişanlandı bu konuda endişelenmiş ve nişanlısına söylemiş.oda ailesine inanmadılar tabi kv demiş anneme doktora götürelim.Annem doktora götürdü ablamı muayene oldu doktor kızmış ablama elalem olan şeyleri inkar ediyor sen olmayan şeyi diyorsunuz demiş.hiç bir sorun yok demiş egerki ilişkiye girilmediyse yaralanmaya falan olan şeyler düzelir demiş.Ablam evlendi çoluk çocuğa karıştı hiçbir sorunda çıkmadı

Ablanız hala bu korkunç adamla evli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…