- 5 Aralık 2022
- 1.998
- 3.158
3 kez üst üste yazmışsın dayı bukadar belli etme kendiniNesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 kez üst üste yazmışsın dayı bukadar belli etme kendiniNesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey hayatta erkek pisliklerine işin olmuyor kendi işini kendin görüyon
Teşekkürler Aytencim engin bilgilerin içinValla benim kiler damarlı 22 cm 20 cm 18 cm titreşimli 7 çeşit var benim
Ben evlendikten sonra bu konu pedden buralara mı geldi? Pedde kalmışım ben.Nesi komik? Her kadın genç kızın taşıması gereken bişey
Bu tavsiye bana bir yerlerden tanıdık geldiCanim önce yerli muz aliyorsun. Muzun puturlu yerini duvara surterek puruzsuzlestiriyorsun. Sonrasi malum. Hadi kolay gelsin.
Acil durum olsa napıcan çarşıda pazarda? Genç bir hanım her türlü durumu aciliyeti düşünmelidir nxnxnxİlk defa duyuyorum yanında taşıyanı benmi geride kaldım nedir
Ahahah ayni yorumu minik de yapmistiZuzush sen beğenince 5 kişi birden beğenmiş gibi oluyo la bxnxnnx
İspanyol soylusu gibi kadınsın nxnxnxnAhahah ayni yorumu minik de yapmisti
Bunun bi de polis aramasına takılması var. Benim arkadaş bize şaka yapmak için oyuncak yılan koymuş çantasına, kortejde polis aramasına denk gelince kadın polis çığlığı basmış, bomba sanıp etrafını çevirmişlerAcil durum olsa napıcan çarşıda pazarda? Genç bir hanım her türlü durumu aciliyeti düşünmelidir nxnxnx
Jdjdjjdjxjxjjxj 3 ay gülerdim buna şahit olsam hdjdjdhhdBunun bi de polis aramasına takılması var. Benim arkadaş bize şaka yapmak için oyuncak yılan koymuş çantasına, kortejde polis aramasına denk gelince kadın polis çığlığı basmış, bomba sanıp etrafını çevirmişler
Canim önce yerli muz aliyorsun. Muzun puturlu yerini duvara surterek puruzsuzlestiriyorsun. Sonrasi malum. Hadi kolay gelsin.
Nerde üç kez yazmışım dayı ayrıca malmısın adım yazıyor kocaman dayı3 kez üst üste yazmışsın dayı bukadar belli etme kendini
Amca senin gibi geri zekalılar olduğu müddetçe bu ülke geri gider hep amca malmısın ayten diye erkek gördün mü? DayıNerde üç kez yazmışım dayı ayrıca malmısın adım yazıyor kocaman dayı
Tamam amca dayı babandır amca istersen dildolarımın resmini atayım 1 tanesi ni devamlı yanımda taşırımNe bu kırk yılda bir görünen iki yeni Mahmut dayı tutulması mı
Bende senin geriliğineKonudan çok profil fotoğrafına güldüm efso
Rica ediyorum tatlım çünkü bende kullanıyorum belden bağlamalı dildoTeşekkürler Aytencim engin bilgilerin için