• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

Her kadında ilk gecede kanama olmuyor ki. Yani bu şart gibi biliniyor ama yanlış kanama olmayan kadın da var. nişanlıniza söylemezseniz ve bu konuda katı ise ilk gece size kötü davranmasından korkmuyormusunuz
Evet inanmaz diye korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım

Bana kızanlar olabilir ama hiçbir cinsel tecrübesi olmayan kadınlar bu şekilde masturbasyon yapmazlar diye düşünüyorum. Konu ya fake ya da bizi de kandırmaya çalışıyorsunuz
Ben daha 14 yaşındaydım ve bekaret konusunda bi bilgim yoktu. Ayrıca neden sizi kandırmaya çalışayım bunun için bir sebep var mi?

Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba

Her kadında ilk gecede kanama olmuyor ki. Yani bu şart gibi biliniyor ama yanlış kanama olmayan kadın da var. nişanlıniza söylemezseniz ve bu konuda katı ise ilk gece size kötü davranmasından korkmuyormusunuz
İlk gece kanama olmayınca eşleri ne tepki veriyordur

İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba
Yav Ayşe çıkıp dese ki: "Mahmut bana böyle tepki verdi," size ne faydası olacak ki bu bilginin? Sizinki size, bizimki bize.

Evet tırnağım uzundu o an 🤭 cahillik işte o zamanlar simdi olsa yapar mıyım hiç :KK43:
Ama hiçbişey olmaz ben vajinusmus yendim esimle ilk ilşkimzde cok zorladık yapamadık sabaha kadar defalarca denedik brtürli ilişkiye giremedik ondan dolayı biraz kan geld ama iç kısımdan degıl biraz zorladıgımz için tahriş olmstu.vajınusmus için doktora gittigmde doktorda dedi esnekmis senin bekaret kaymıs bir yana kanama falan olmaz artık dogumda yırtılır dedi. Sonra ilişki oldu okadar ama hiç kanama olmadı dogum yaptım sezaryen, vajinal dogmadıgı için şimdi ben hala bakire annemiyim acaba diyorum😆 annemden de kan gelmemiş o eski zamanda nasıl altından kalktı o durumun bilmiyorum.seni bu konuda dusunduren biriyle de zaten olmasın..

Ama ne tepki vereceğini bilmiyorsan ve vazgcemek istemiyorsan hiç sekstng yapmıyor musunuz biz nişanlıyken uzaktık yapıyorduk🙈sizde arada yapıyorsanız askm seni düşünüyorum yaramazlık yapıyorum yazın,sonra sohbeti ilerletince a bi dk kan geldi nasıl olur kaptıyorum flan diyin. O an kendisyle konusurken oda sahit olmus gibi bir durum yaratın birazcık yalana kacıyor ama sonucta gercekten bu sebeble kanamıs ve baska turlu ne acıklama yapsanız inanmayabilir🤦🏼‍♀️

Yalanını s…m hiçbir dr böyle bir şey demez rızanla birliktelik yaşamışsın kabul et yoluna devam et

Off üni okumuş insansın ama 🙄 eşin kan gelmeyince AA bu başkası ile ilişki yaşamış demez ilk kez onunla birlikte olduğunu zaten o an anlar 🤦🏻‍♀️

Ben daha 14 yaşındaydım ve bekaret konusunda bi bilgim yoktu. Ayrıca neden sizi kandırmaya çalışayım bunun için bir sebep var mi?
14 yaşından bugüne kadar bunu dert edinmediniz mi hiç? Bence burayı sırf ileride bu konuda problem yaşarsanız eşinizi ikna etmek için göstereceğiniz bir destek birimi olarak kullanıyorsunuz.
Muhafazakar toplumda yaşamanın psikolojik baskısını hissediyorsunuz muhtemelen ama bunun çözümü bu degil

Benim de kanamam olmadı. Ve bir kere bile konusunu açmadık oda bende çünkü daha önce iliski yasamadıysan kana ihtiyac yok bu anlaşılıyor. İlişki yaşayan biriyle yaşamayan arasında çok fark var merak etme. Biz 3 gün ugraştık anca oldu düşün😁 Sakın kandırma işine girme çünkü sen bakiresin nişanlında cahil degilse esnek zarı felan biliyodur. Her kadın da kanama olmuyo söyleyip geçersin bu kadar. Birde kendisi yaşayıp senden o kanı görmek isterse sende ona bakir olmadıgını hatirlat.

Bence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
Hayir ne alaka cidden bakire oldugunu anlamak icin kanamaya gerek yok. Ilk iliskide dan diye girmiyo zaten ordan anlar salak degilse. Kendiside hesap versin bakir degilmi ya kızda onu rezil etsin o zaman sen bakir degilsin diye. Cidden insanları anlamak zor. Vallahi her b...k yiyip sonra bakire kız arayan insanlardan nefret ediyorum. Arayan kendisi de yapmıcak.

Sakami bu ciddi ciddimi sordun gercekten parmaginla nasil kizligini bozdun tobe tobe o nasil parmakmis. öyle kolay bozulan birsey degil ya.

Back