• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

Evet şikayet etmiş hesabım banlanmisdi aradım yoneticiyle konuştum bayan olduğumu anlayınca hesabımı geri acti
E kız madem kadınsın hadi bir ben neyse cogu üye nedense erkek oldugnuzdan süphe ediyor 🙄 bunu birtek mune hanım acıklarsa içimiz rahat edecek diyeemde suan kadın diye konusfgumuz nice erkekler vardır bence

E kız madem kadınsın hadi bir ben neyse cogu üye nedense erkek oldugnuzdan süphe ediyor 🙄 bunu birtek mune hanım acıklarsa içimiz rahat edecek diyeemde suan kadın diye konusfgumuz nice erkekler vardır bence
Ben aradım numara dan bı bey efendi açtı mesajlara dikkat et hesabı açıyorum dedi bende tamam dedim hesabım acildi

Back