• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

İlk gece kanama olmayınca eşleri ne tepki veriyordur
Benim gelmedi mesela hiç kan. İlk eşimle yaşadım ben herseyi. Ama hiç sorun etmedi. Cunku biliyorlar tecrübeniz olup olmadığını. Hoş olsada farketmezdi benim tercihim neticede yaşayıp yaşamamak. 13 yıldır evliyim. Üzerine hic konuşmadık biz o zamanda sonrada.

Bana kızanlar olabilir ama hiçbir cinsel tecrübesi olmayan kadınlar bu şekilde masturbasyon yapmazlar diye düşünüyorum. Konu ya fake ya da bizi de kandırmaya çalışıyorsunuz
Bence de ya kendine hikaye uyduruyor ya da bir ergen yoklamaya gelmiş. Hiçbir doktor bu şekilde bir muayene etmez. Yok yüzde şu kadar kanar bu kadar kanamaz gibi bir oran da vermez.

Ablacım senin sözüne inanmayan biriyle evlenme bak pişman olursun gelmiş burda bakireliğime inanmazsa diyorsun. Parmak girmeyle bakireligin gitmiyor kanamazsan da kanama sanki her kadın kanama mı yaşıyor önce bunları bir öğren. Nerden buluyosunz bu cahil herifleri de

Çok ilginçmiş ben de aynısını yapmıştım doktora da gitmiştim sorun yok demişti . Kanamam da oldu. Başka bir doktora da gitsene bi. Ama bunu meraktan sor yani. Yoksa senin sözüne güvenmeyecek adam defolsun gitsin yani. Evlenmeden de söyleme bence ailesine millete anlatır da anlatır böyle pislikler

Ne hakkı var onun katı olmaya pardon? Şu kekoların önünde neden boyun büküyorsunuz, kim onlar ya kaç kuruşluk çapı var?
Katip ben şu an çıldırıyorum evde, bir de katı ve takıntılı diyo Allah'ım aklıma mukayyet ol 😁

Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)
Masturbasyon yapılırken bekaret bozulmaz aslında

Hala ergen olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamam.. Beyin Reformunu biliyon mu canım sen??? Bırakın artık bu işleri, kusuyorsam sebebi beyinleriniz :kusmuk:

Çocukken bisikletten düşmüştüm tam vajina kısmına denk gelmişti ve bacak aram inanılmaz kanamistı. İlk iliskimde de kan bile denemeyecek pembelikler olmuştu. Sonra bir daha bisikletten düştüm vajina kısmında gene aşırı kanamam oldu 🤷
Cogu kadinda kan gelmez. Hatta kanamanin genel sebebi kadininin hazir olmadan iliskiye girmesi ve kendini kasmasidir. Esin sirf kan gelmedi diye sana inanmayacaksa onu bu konuda bilgilendirebilirsin
Ben buna inanmıyorum ya. Yani o dediğinize göre zorlama olan ilişkilerde de tekrar kan gelmeli. İlk iliskimde çok hazırdım ama kan geldi. Bir sonraki iliskimde gelmedi. Kimilerinde oluyor kimilerinde olmuyor. Kimilerinde sonradan oluyor 🤷

Back