Bekaret

masumane27

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
21
-32
1
24
Kızlar size çok acil bir sorum olacaktı lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.
Ben ergenlik dönemindeydim masturbasyon yaparken parmağım biraz iç kısma dogru girdi o zamanlar bekaretle ilgili bir şey bilmiyordum tabi. Sonra bir iki damla kan geldi aldırış etmedim. Ama bu konuları öğrendikten sonra aklımda hep bi soru işareti kaldi üniversiteye geçince jinekologa gidip kontrol ettirdim ve doktor ilk ilişkinde artik kan gelmez dedi. Ve benim iki ay sonra düğünüm var. Internette araştırdım ne yapabilirim diye yapay kizlik zarı diye bir şey varmış kapsül şeklinde. Onu deneyen ve işe yarayan var mi bilen yazabilir mi. ( bu konuyu nisanlinla konus diyenler olacaktır. fakat O bu konularda biraz katı ve ilişkimi riske atmak istemiyorum lütfen yardım edin)

İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba
Erkek arkadaşıma ilk iliskimde kan gelmez diye söylediğimde ne önemi var gelmese ne olacak demişti. Gerçi onun için bakire olup olmamam da önemli değildi.

Öööğğğyykkk

Bence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
Allahım ya sen yorum yapma ya teyze kafalar m.ö hala yazıyor ya

Birde kız annesi olacaksın ilk gecelerinde kapıdada beklersin sen hatta balkona bezi asarsın geri kafayla

İrilti değil irrite

Hep de mastürbasyon yaparken oluyor bu nedense.
Benim bildiğim gördüğüm cinselliğe kapalı olanlar, pek bilgisi olmayanlar da kendini tatmini sürtünme ile yapıyor zaten bu nedenle kadınlar ilk defa vajinal bir şey yaşadığında zevk alamıyor. Ben inanmıyorum bekarete önem verip kendini parmaklayanı

22 yaşından beri aktif cinsel hayatım var, dildo nedir bilmem daha, maşallah erkek görmeden parmak atan mı dersin, salatalık sokan mı dersin, havuç rendeler gibi hart hart her yere sürten mi dersin anlayamadım bu işi ben.

Allahım ya sen yorum yapma ya teyze kafalar m.ö hala yazıyor ya

Birde kız annesi olacaksın ilk gecelerinde kapıdada beklersin sen hatta balkona bezi asarsın geri kafayla
Biraz önce gördümde 2 kızı varmış,neden ısrarla prenslerimin annesi diyor,erkek sevdasınada ancak bu nick olur yazık cidden yzık.

Siz huylanıyor olabilirsiniz ama başkaları huylanmıyor olabilir. Neden kendinize göre yorumluyorsunuz

Evet çok mantikli bunu deneyebilirim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…