- 3 Eylül 2022
- 21
- -32
- 1
- 24
- Konu Sahibi masumane27
-
Erkek arkadaşıma ilk iliskimde kan gelmez diye söylediğimde ne önemi var gelmese ne olacak demişti. Gerçi onun için bakire olup olmamam da önemli değildi.İlk gece herkesde kanama olacak diye bir şey yok diyorlar yani kanama olmayanlar da oluyormuş onlar nasıl açıkladılar eşlerine ya da eşleri ne tepki verdi yaşayan biri varsa anlatabilir mi acaba
ÖööğğğyykkkParmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli
Onlar yapınca ne günah ne ayıpHayir o daha önce defalarca yapmis
Allahım ya sen yorum yapma ya teyze kafalar m.ö hala yazıyor yaBence baştan konuşun katı birisi diyosunuz sonradan kız değilmiş diye rezil olmakda var
İrilti değil irriteParmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli
Dun de kocanız bagrirken siz susun kadinlar susmali diyoduAllahım ya sen yorum yapma ya teyze kafalar m.ö hala yazıyor ya
Birde kız annesi olacaksın ilk gecelerinde kapıdada beklersin sen hatta balkona bezi asarsın geri kafayla
Eee sorun ne ozaman cinsellik erkeğe vahiyle gelmedi kadınında erkeğinde ihtiyacıdır o evlenmeden her haltı yiyor sen parmagınla girdiğin ilişkiyi söyliyemiyorsun rezil olurum diyeHayir o daha önce defalarca yapmis
Tam bir geyşaDun de kocanız bagrirken siz susun kadinlar susmali diyodu
Sapık gibi ayol gelmiş nasıldı diye ağzımızı arıyorYaaa neden buram buram fake kokusu alıyorım
Aslında (parmaktan sonra) daha uygunİsme baksana masumhane 27 konusuna uygun nick de bulmuş
22 yaşından beri aktif cinsel hayatım var, dildo nedir bilmem daha, maşallah erkek görmeden parmak atan mı dersin, salatalık sokan mı dersin, havuç rendeler gibi hart hart her yere sürten mi dersin anlayamadım bu işi ben.Hep de mastürbasyon yaparken oluyor bu nedense.
Benim bildiğim gördüğüm cinselliğe kapalı olanlar, pek bilgisi olmayanlar da kendini tatmini sürtünme ile yapıyor zaten bu nedenle kadınlar ilk defa vajinal bir şey yaşadığında zevk alamıyor. Ben inanmıyorum bekarete önem verip kendini parmaklayanı
Biraz önce gördümde 2 kızı varmış,neden ısrarla prenslerimin annesi diyor,erkek sevdasınada ancak bu nick olur yazık cidden yzık.Allahım ya sen yorum yapma ya teyze kafalar m.ö hala yazıyor ya
Birde kız annesi olacaksın ilk gecelerinde kapıdada beklersin sen hatta balkona bezi asarsın geri kafayla
Yanlış yazmış, 3 ayın dolmasını bekleyecek mecburBiraz önce gördümde 2 kızı varmış,neden ısrarla prenslerimin annesi diyor,erkek sevdasınada ancak bu nick olur yazık cidden yzık.
Size yalan söylemek için hiçbir sebebim yokYaaa neden buram buram fake kokusu alıyorım
Tasbi tabi yersek demi,nasıl yanlış yazıldıysa artıkYanlış yazmış, 3 ayın dolmasını bekleyecek mecbur
Oyle olsaydi belirtirdim burada. Neden gizleyeyim zaten takma isim kullaniyorum değil miYalanını s…m hiçbir dr böyle bir şey demez rızanla birliktelik yaşamışsın kabul et yoluna devam et
Siz huylanıyor olabilirsiniz ama başkaları huylanmıyor olabilir. Neden kendinize göre yorumluyorsunuzParmakla nasıl masturbsyn yapıyosunuz ya hiç mi huylanmıyosunuz . Ben penis girerken cocuk dogurdum halde hala huylanıyorum uzun tırnaklı bir parmak girdiğini dusununce bile suan canım acıdı iyice irilti oluyorum. Giriş yerini faln yırtmıssındır tahriş olmustur birdha sürtünerek dene daha güvenli
Evet çok mantikli bunu deneyebilirim:)Ama hiçbişey olmaz ben vajinusmus yendim esimle ilk ilşkimzde cok zorladık yapamadık sabaha kadar defalarca denedik brtürli ilişkiye giremedik ondan dolayı biraz kan geld ama iç kısımdan degıl biraz zorladıgımz için tahriş olmstu.vajınusmus için doktora gittigmde doktorda dedi esnekmis senin bekaret kaymıs bir yana kanama falan olmaz artık dogumda yırtılır dedi. Sonra ilişki oldu okadar ama hiç kanama olmadı dogum yaptım sezaryen, vajinal dogmadıgı için şimdi ben hala bakire annemiyim acaba diyorumannemden de kan gelmemiş o eski zamanda nasıl altından kalktı o durumun bilmiyorum.seni bu konuda dusunduren biriyle de zaten olmasın..
Ama ne tepki vereceğini bilmiyorsan ve vazgcemek istemiyorsan hiç sekstng yapmıyor musunuz biz nişanlıyken uzaktık yapıyorduksizde arada yapıyorsanız askm seni düşünüyorum yaramazlık yapıyorum yazın,sonra sohbeti ilerletince a bi dk kan geldi nasıl olur kaptıyorum flan diyin. O an kendisyle konusurken oda sahit olmus gibi bir durum yaratın birazcık yalana kacıyor ama sonucta gercekten bu sebeble kanamıs ve baska turlu ne acıklama yapsanız inanmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?